Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

QUOTE(rokoko @ 2009 02 20, 23:32)
be komentarų
Sudomino!
Peržiūrėjau vasaros meto savo gėlyno nuotraukas. Vidurdienio saulė - tikrai ne geriausias metas fotografuoti mėgėjiškai [arba reikia mokėti ''rakursuoti'' bei išnaudoti fotoaparato funkcijas]. Radau vienintelę bendrą saulėtą nuotrauką.

Geltona tiesiog išblukusi žaliame fone atrodo [rožė kairėj, lelijos centre], išskyrus rudbekiją, bet ji visai kitaip ''geltona'' ax.gif
[attachmentid=170739]

Švelniuose vakaro spinduliuose vaizdas geresnis
[attachmentid=170740]

O dieną be saulės ją atstoja geltonos gėlės wub.gif
[attachmentid=170741]
Aš kažkada negnybiau kobėjos, bet sodindama dukart nulaužiau - gerai išsišakojo thumbup.gif  lotuliukas.gif

Palauk gegužės pradžios,  ir sėk lauke čiobrelį. Tikrai daiginti nereikia.
Sidabrinekuoja,
gal tu nesėk gėlių lauke vasario mėnesį g.gif , visgi ne pusiaujas pas jus.

As jas jau tokias paaugusias vazoniukuose pirkau. Turbut jau visai nubludau, bet net spirgu kaip noriu sodint. Gal reikia susiimt ir bent jau kovo palaukt
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 02 20, 23:47)
atsipalaiduok, aš irgi ekspromtu vargstu :šiandien dekupažo pradžiamokslį perėjau, nebesėsiu daigelių, gulėsiu ant menų hihihi.gif

Kad tu zinotum kaip man palengvejo karsta.gif nes tikrai pasijutau kaip kazka buciau isdavusi biggrin.gif .As taip pat siemet nieko nesejau, uz mane tai daro Knifofija ir dar Dee lygtais zadejo "atliekas" atiduot (ko labiausiai laukiu cool.gif )nu tikrai neturiu tam laiko, del tam tikru kai kuriems zmonems aiskiai suprantamu priezasciu wink.gif bet pavasari pazadu, kad pasitaisysiu pioneer.gif kas antras postas bus mano. Leidziu sau uzsiiminet SPAM u, nes tema kaip ir ipusejusi link pabaigos biggrin.gif O apie kita dali zinai kur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 20 vasario 2009 - 22:58
[quote=sidabrinekuoja,2009 02 20, 22:57]
As tai galvojau, kad ten kuoja. Busiu apsirikus hihihi.gif

o jus cia apie mano kaip suprantu zuvytes kalbate smile.gif tai va patikslinsiu ten kur tos 2 tai sezanai(laukiniai karpiai) beje abi gyvos ir lauke kol imesiu i tvenkini cia pozavo su savo pilvais nestuke.gif .(ikrai is isgascio vos netekejo )
Atsakyti
Aš su vienmečių sėjimais irgi ''parišau'', pasilikau tik jurginus [kad žydėtų nuo birželio] ir kanas nuo kovo daigint, dar begonijų likučius.
Ir daugiamečių ''nebeveisiu'' - yra pardavėjai ir manai.

Šiaip, tuo klausimu pasisakiusios - mums lengviau šnekėt, kai apsisodinusios jau. Būtų tyrai tušti [ir kišenės nepilnos] - tai ir tų ''žaidimų'' daugiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 02 21, 00:07)
Šiaip, tuo klausimu pasisakiusios - mums lengviau šnekėt, kai apsisodinusios jau. Būtų tyrai tušti [ir kišenės nepilnos] - tai ir tų ''žaidimų'' daugiau būtų.

Nu pas mane ne "tyrai" gal todel ir tikrai nera apie ka sneket...labai laukiu kroku ir tulpiu...megstu atrasti kazka naujo rolleyes.gif ...ir labai noriu iskasti bliudus is zemes biggrin.gif vos susilaikau tai nepadariusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 02 20, 22:41)
hibridas...atsiliepkit, net nejauku darosi rolleyes.gif pasiskaiciusi kaip pas jus vyksta didieji paruosiamieji darbai, o as sau ramiai guliu biggrin.gif

atsiliepiam atsiliepiam... gali sau ramiai ir toliau gulet irnesakyk.gif ... ir as guliu visa apsnigta, o popieriniai planai man su realybe niekaip nesiderina, tai net popieriaus negadinu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 02 21, 00:20)
atsiliepiam atsiliepiam... gali sau ramiai ir toliau gulet  irnesakyk.gif ... ir as guliu visa apsnigta, o popieriniai planai man su realybe niekaip nesiderina, tai net popieriaus negadinu  ax.gif .

kas ne kas, bet uz tave buvau garantuota, kad atsiliepsi bigsmile.gif ...neklydau thumbup.gif vadinasi galiu savo intuicija ir toliau pasikliaut...su metais tampu itari doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 02 20, 23:26)
kas ne kas, bet uz tave buvau garantuota, kad atsiliepsi bigsmile.gif ...neklydau thumbup.gif  vadinasi galiu savo intuicija ir toliau pasikliaut...su metais tampu itari doh.gif

Visada viską darau intuityviai ir neklystu, bet kai nugali proto balsai, tai būna, kad prašaunu prošalį gan stipriai.
Atsakyti
[quote=adra,2009 02 21, 00:06]
[quote=sidabrinekuoja,2009 02 20, 22:57]
As tai galvojau, kad ten kuoja. Busiu apsirikus hihihi.gif

o jus cia apie mano kaip suprantu zuvytes kalbate smile.gif tai va patikslinsiu ten kur tos 2 tai sezanai
[/quote]
Jau as tai visai ne prie zveju, nes net negirdejus tokios zuvies doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 21, 00:32)
Visada viską darau intuityviai ir neklystu, bet kai nugali proto balsai, tai būna, kad prašaunu prošalį gan stipriai.

Tai va kur didziuju geniju paslaptis...vadinasi as, Jolaxus ir Vida 777 (na ir kas dar mintimis su mumis biggrin.gif )einam tais paciais pramintais keliais. Tikslas ne uz kalnu cool.gif Atleiskit uz drasa 4u.gif
Atsakyti
Žadėtąją foto įkelsiu rytoj, nes šiandien sūnus kompą tvarkė, tai tik dabar gavau akies krašteliu žvilgtelėti.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 02 21, 00:37)
Tai va kur didziuju geniju paslaptis...vadinasi as, Jolaxus ir Vida 777 (na ir kas dar mintimis su mumis biggrin.gif )einam tais paciais pramintais keliais. Tikslas ne uz kalnu  cool.gif  Atleiskit uz drasa 4u.gif

Ir as intuityviai, bet kol kas tik pro sali saudau, vinigretus darau. Bandziau ir paisyt, bet kai pripaisau primarginu, tai realybej niekas netelpa laugh.gif O ant popieriaus taip grazu buna wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 21 vasario 2009 - 00:10