Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

QUOTE(sobieska @ 2009 02 20, 12:47)
Geras biggrin.gif , net nemaciau, kad tokia tema yra. g.gif dabar susimasciau, ka as cia visa laika veikiau NA, varau i sodybas pasidairyt cool.gif

As jau ten buvau, bet cia idomiau. Cia daugiau apie reikala sneka ir daugiau vaizdines medziagos.

Jau zinau, kad mano neatpazintos seklytes yra gazaniju, nes jau yra po keturis tikruosius lapukus. Sodu centre maciau gazaniju daigu, bet ten jie tokie mazyciai, o mano ilgi ilgi blink.gif . Kazi ar juos reikia paskabyt, kad pradetu sakotis ?

Suradau gera vieta jiems ir dar pasejau. Turiu tokia kaip ir a la veranda ten vesu ir labai labai sviesu, tai gal kiti daigeliai neistys ir katinai ju nepasieks. Kaip as anksciau nepagalvojau, buciau visus daigus isgelbejus, o dabar liko tik trys.
Atsakyti
Sveikos merginos,seniai skaitineju jusu tema,ir labai zaviuosi jusu tvarkomu groziu.Turiu viena klausima...Man reikia apsodinti nuo kaimynu kokia 3 metrus tvoros,nes tenai labai apleista,tikra ta zodzio prasme bardakas ir man isejus i kiema visa vaizda gadina.Gal patartumet kuo uzsodinti kad nebutu reiklus augalai,nes tenai visa diena buna saule,tai tiesiog reikia augalu(aukstu) ar kokiu vijokliu kad megtu saule.aciu
Atsakyti
As vakar irgi daug visko sejau, o dar puse seklu liko doh.gif Kazin kada daigelius pamatysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 02 20, 12:03)
apie sliauzianti ciobreli isvis patyliu - auga bet kur,  uzdengia bet ka.

O kokį čiobrelį šliaužiančiu vadinat?

Čia puslapiukas su keletu čiobrelių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 20 vasario 2009 - 13:27
QUOTE(alytuke @ 2009 02 20, 14:00)
Sveikos merginos,seniai skaitineju jusu tema,ir labai zaviuosi jusu tvarkomu groziu.Turiu viena klausima...Man reikia apsodinti nuo kaimynu kokia 3 metrus tvoros,nes tenai labai apleista,tikra ta zodzio prasme bardakas ir man isejus i kiema visa vaizda gadina.Gal patartumet kuo uzsodinti kad nebutu reiklus augalai,nes tenai visa diena buna saule,tai tiesiog reikia augalu(aukstu) ar kokiu vijokliu kad megtu saule.aciu

Vinvytis viska uzdengia ir visur auga.
Atsakyti
Pameciau nuoroda i staripsni kur buvo vakar ideta apie gyvatvores. Kurioj cia temoj mes kalbejom g.gif
Papildyta:
Va atradau http://lt.lt.allcons.../1/article/5299

Keliu virsun, nes ne man vienai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien RIMI apžiūrėjau gumbinių gėlių stendus - jau brangumas koks doh.gif Viena pakuotė (su 1 gumbu) 10 lt be kelių centų.... kaži ar apsimoka pirkti jau?
Atsakyti
O manes tos pakuotes nesugunde, nes nieko naujo nera.
Atsakyti
liepė man čia pereit, tai atkeliauju biggrin.gif
mama praeitais metai nusipirko, jai labai patiko parsinešė namo, bet nežinom kas čia per gėlė, kokie jos norai ir poreikiai 4u.gif
gal bus žinančių rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 20, 14:15)
liepė man čia pereit, tai atkeliauju  biggrin.gif
<...>

prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 20, 11:22)
Dabar pagalvojau, gal ir akmenukai gali likti  doh.gif  Bet tada plikam plote butinai reikia ko nors bordinio  blush2.gif

juk ne tik plastmase isgyvendinam, bet sunu eibiu stengiames isvengt
bei atsisakyt papildomo darbelio tuos akmenis po kiema rankiot po numyletiniu isdykavimu.

QUOTE(alytuke @ 2009 02 20, 13:00)

As irgi turiu tokius kaimynus, kuriems apibudinti ''bardakas'' butu tikrai per svelnu.
Be mineto vinvycio, taip pat greitas rezultatas su Vynuoge.
stai kaip mes slepiames vasara [tvoros apacioj irgi kai kas bus]:
[attachmentid=170705]

ten, kur ''kiaurai'' matyti tie kaimynai, pasiryzom palaukti ir uzsiauginti uzdanga visiems metu laikams per amziu amzius :
[attachmentid=170706]

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 02 20, 13:23)
O kokį čiobrelį šliaužiančiu vadinat?

Čia puslapiukas su keletu čiobrelių smile.gif

galima paprasciau atsakyti? blush2.gif
tiesiog sliauziantis ciobrelis... blush2.gif
[attachmentid=170707]

[attachmentid=170708]

[attachmentid=170709]

dar isigijau ''mindomo'', dauginu... - analogiskas beveik, tik labai smulkutis. I akmenu tako plysius kisiu.

QUOTE(dista @ 2009 02 20, 13:48)
Šiandien RIMI apžiūrėjau gumbinių gėlių stendus - jau brangumas koks  doh.gif Viena pakuotė (su 1 gumbu) 10 lt be kelių centų.... kaži ar apsimoka pirkti jau?

as vasara turgely paziurejau - vienas vazonelis normaliai jau zydinciu begoniju - 10lt, ir atsoko fantazija visiems laikams tuos gumbus pirkti/daigintis [paskutinius 3 likusius daiginu, kol gyvens]... nebent kokia ypatingai grazi trokstama rusis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 20 vasario 2009 - 15:18
QUOTE(DeeDee @ 2009 02 20, 14:56)

ačiū 4u.gif
bet čia nei viržis, nei kietis g.gif
Atsakyti