Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

Nerealiai grazus rozynai su levandom wub.gif viskas taip skoninga, tvarkinga, nors ir tankiai auga.
Atsakyti
[quote=kasiopeja,2009 02 19, 22:54]
Alvijaxx,
viskas gerai, tiesiog man mažumėlę ant mozolio pataikei - aš užsiknisdama ieškau
kaukazinės slyvaitės raudono varianto (klasikinio, o ne deratyvinio varianto) ir nerandu unsure.gif
[b]

Gal aš per mažai dar žinau, bet kiek pamenu, pas abu mano senelius kaukazinės slyvos buvo geltonos. Atžalas leidžia kaip pasiutę blink.gif
O tu kur rašai, tai čia slyvutės raudonos, ar lapai??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 02 19, 16:47)
Išleista 2007m. Jo viršelio (su minėta sodyba) foto:
user posted image

aciukas maciusi esu sita zurnala matai cia prudelis mazas tai viskas labai super atrodo o pas mane tai ezerelis ir jei gelyna praplesti tai nuo tvoros iki tvoros teks smile.gif
zinoma reiks si zurnala susirasti tai kazka kitam krante kai sodinsiu tai pades .aciu uz nuoroda 4u.gif
QUOTE(vida777 @ 2009 02 19, 17:33)
o ka tu medinio nori prie tvenkinuko - liepteli , terasa ... ?

krantai slenka pas mus po ziemos pastoviai po truputi tai planuojam kazka sutvirtinti galbut is medienos tokius kaip polius ar kaip juos ten vadina apkalti visa i vandeni ir tada nebeslinks ir galesim islyginti krantus o tada jau augalu sodinti smile.gif

pas mus per visa tvenkiny tiltelis yra va cia jis matosi ir dar va ta namo spalva matosi kuri siuo metu dera prie mano pagalbininkes ,,plastmasines juostos ,, smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 20 vasario 2009 - 08:27
QUOTE(alvijaxx @ 2009 02 20, 06:02)
Gal aš per mažai dar žinau, bet kiek pamenu, pas abu mano senelius kaukazinės slyvos buvo geltonos. Atžalas leidžia kaip pasiutę blink.gif
O tu kur rašai, tai čia slyvutės raudonos, ar lapai??? ax.gif

Būna geltonais (turiu) ir raudonais vaisiais. O dėl tų šiuolaikinių raudonais lapais, dar niekas nieko negalėjo pasakyti apie jų vaisius. Jas sodina dėl dekoro, o aš noriu kompotui. Vaikystės sentimentai - raudonų slyvučių kompotas ax.gif

O prūdas fantastiškas thumbup.gif Tokioje aplinkoje aš prie tujų naudočiau ne akmenukus, o kiliminius augaliukus dviejų spalvų. Ten, kur akmenukai, sodinčiau "žalią spalvą", o kur tuščia - bordinę. Tada augalai savaime užmaskuotų skiriamąją juostelę, na tik įgilinti ją reiktų truputį ax.gif

Augaliukų reiktų nemažai, bet pvz. žalias čiobrelis (kad nesusilietų su geltonom tujom, kai šios paaugs) ir bordinė šliaužianti vaisgina labai greitai dauginasi. Čiobrelių būna pirkti sėklų, tikrai brangiai nekainuos, o vaisginos gali išsimainyti pas bet kokią močiutę ar forumietes į kitus augaliukus ar šokoladą 4u.gif Pvz. aš pernai pasodinau 10 mažučių daigeliukų vaisginos, o rudenį jos buvo jau beveik tankiai priaugęs 1 kv. m. Beje, prie vaisginos labai dera (ir puikiai gali augti) krokai. Įsivaizduok vaizdą pavasarį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 20 vasario 2009 - 08:39
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 20, 09:27)

O prūdas fantastiškas  thumbup.gif  Tokioje aplinkoje aš prie tujų naudočiau ne akmenukus, o kiliminius augaliukus dviejų spalvų. Tada jie savaime užmaskuotų skiriamąją juostelę. Augaliukų reiktų nemažai, bet pvz. žalias čiobrelis (kad nesusilietų su geltonom tujom, kai šios paaugs) ir bordinė šliaužianti vaisgina labai greitai dauginasi. Čiobrelių būna pirkti sėklų, tikrai brangiai nekainuos, o vaisginos gali išsimainyti pas bet kokią močiutę ar forumietes į kitus augaliukus ar šokoladą  4u.gif  Pvz. aš pernai pasodinau 10 mažučių daigeliukų vaisginos, o rudenį jos buvo jau beveik tankiai priaugęs 1 kv. m.  Beje, prie vaisginos labai dera (ir puikiai gali augti) krokai. Įsivaizduok vaizdą pavasarį  wub.gif

na grazu butu sutinku thumbup.gif tuju pas mane vir 400 simtu tiksliai nepamenu jau ir kiek nes pavasari dar kai kur dasodinesiu o po to jau suskaiciuosiu ydomumu paciai kiek ju bus isviso pas mane tai patikek zaidimo su jomis turiu doh.gif dar kokius tris metus kenteti kol suaugs ir zoles pojomis neaugs doh.gif doh.gif doh.gif o jei dar augaliuku uzsiveisti tai doh.gif
Atsakyti
Priminkit, kokio krumo ten gyvatvore, kur foto su 2 kedem? Man sitos labai grazios. Ir turbut greit suaga? Reiktu is vienos puses tokia apsisodinti, gal bus ne tokia jautri kaciu reikaliukams, kaip tujos g.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 02 20, 06:44)
na grazu butu sutinku  thumbup.gif  tuju pas mane vir 400 simtu tiksliai nepamenu jau ir kiek nes pavasari dar kai kur dasodinesiu o po to jau suskaiciuosiu ydomumu paciai kiek ju bus isviso pas mane tai patikek zaidimo su jomis turiu  doh.gif  dar kokius tris metus kenteti  kol suaugs ir zoles pojomis neaugs  doh.gif  doh.gif  doh.gif o jei dar augaliuku uzsiveisti tai  doh.gif

jeigu kiliminiais užsodinsi, žemė užžels per porą metų ir nereiks ravėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 20, 10:13)
jeigu kiliminiais užsodinsi, žemė užžels per porą metų ir nereiks ravėti  4u.gif

sutinku grazu labai butu bet yra toks dalykas kad zole sienaujama prie visu tuju o tujos neatskirtos nuo zoles niekaip tai apsisienaus viskas smile.gif gala bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 02 20, 07:29)
sutinku grazu labai butu bet yra toks dalykas kad zole sienaujama prie visu tuju o tujos neatskirtos nuo zoles niekaip tai apsisienaus viskas  smile.gif gala bus  verysad.gif

aš turėjau omeny tik tą vietą, kur dekoratyvinis zigzagas iš plastiko ir akmenukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 20, 10:46)
aš turėjau omeny tik tą vietą, kur dekoratyvinis zigzagas iš plastiko ir akmenukai  4u.gif

aciukas uz ideja pavasari atsiradus laisvo laiko reiks bandyti sia ideja ygyvendinti (pavadinima uzsirasiau augaliuku ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 02 20, 09:19)
aciukas maciusi esu sita zurnala matai cia prudelis mazas tai viskas labai super atrodo o pas mane tai ezerelis ir jei gelyna praplesti tai nuo tvoros iki tvoros teks smile.gif
zinoma reiks si zurnala susirasti tai kazka kitam krante kai sodinsiu tai pades .aciu uz nuoroda 4u.gif
krantai slenka pas mus po ziemos pastoviai po truputi tai planuojam kazka sutvirtinti galbut is medienos tokius kaip polius ar kaip juos ten vadina apkalti visa i vandeni ir tada nebeslinks ir galesim islyginti krantus o tada jau augalu sodinti smile.gif

pas mus per visa tvenkiny  tiltelis yra va cia jis matosi ir dar va ta namo spalva matosi kuri siuo metu dera prie mano pagalbininkes ,,plastmasines juostos ,, smile.gif

user posted image

Labukas,gal patarsit ,kaip valote tvenkiny nuo dumblo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 20 vasario 2009 - 09:56
norejau dar paklausti (kazkada klausiau bet praziurejau atsakyma verysad.gif ).kada seti puikuna? o gal jau pervelu ?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 02 20, 10:55)
Labukas,gal patarsit ,kaip valote tvenkiny nuo dumblo ?

kol kas nebevalome dar dumblo pas mus nes galbut del to nera nes labai jau daug pas mus va siu gyviu pilna kurie neduoda dumliams nusistoti biggrin.gif
va tokiu :
user posted image

ir dar tokiu bei visokiu kitu:
user posted image

girdejau kad kazkokia rusis zuvu minta dumblu tik kuri tai va nepamenu doh.gif

as amuru labai noreciau kad zole nusienauta jiems sumesti galeciau bet va kad lelijoms tada jau ne vieta bus prude verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 20 vasario 2009 - 10:08