[quote=Wolke,2009 02 18, 22:14]
sakoma,del skonio galima pasigincyti
bet tie kysantys plastmasiniai daiktai cia jau ne skonis
[quote=sidabrinekuoja,2009 02 18, 22:23]
[quote=vida777,2009 02 19, 00:09].
sakai prie namo tinka... bet nenoreciau tiket, kad namo apdaila plastmasine
, gal tada iseitis butu mediniu kuoliuku skiriamoji juosta.
Dabar siaip pamastymui ta proga (cia mano tokia nuostata) - jei jau bent 3 zmogai nuosirdziai sako, kad padarei nesamone - reiketu susimastyti (aisku nebutina ).
[/quote]
[quote=uolma,2009 02 19, 02:34]
Ta plastamsė yra pagalbinė priemonė atskirti 2 skirtingas medžiagas. O pagalbinės medžiagos negali matytis. jeigu dėl spalovos, kad dera su namu tai tokia pat spalva kaip juostos,gali ją užmaskuoti ir kitom medžiagom, kad ir medžio drožlėm dekoratyvinėm, o jų spalvų pasitrinkimo yra. Bent mus taip mokino per projektavomo pamokas
[/quote]
[quote=kasiopeja,2009 02 19, 12:52]
apie tą plastikinę juostą ir aš pagalvojau, bet garsiai nesakiau. Ne mano daržas, ne mano pupos... Bet šiaip jungiuosi prie tų, kurios siūlo jos buvimą "apsvarstyti dar kartą"
[/quote]
tai va ta juosta dabar mane daug gelbeja nes kitu budu tai visa diena ne raveti o akmenis i vietas delioti reiktu.nes kai trys sunys paleidziami tai ojojoi kaip viskas isskraido kai jie per kiema laksto
galbut kitamet ka ir keisiu ideja yra su mediena susijus bet tai dar palauks.dabar suku galva ka padaryti kad krantai neslinktu ir po to jo apzeldinimas.galvojame kazka is medienos.o gal kuri ka nors panasaus dare ar mate kokiame nors zurnale ar internetiniame puslapyje ????????
stai mano kranto foto tik foto is vasaros laiku :