QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 18, 23:01)
Va kaip pasidarbavau. Kazi ar neperstipriai
. Dar tuos sausus zabus prie pat sienos reiks praretint. Ir lavanda dar noreciau patrumpint, bet itariu bus per daug jau. Labai ji sena, po to dar neatzels tvarkingai. Per vasara jazminas turetu vel uzdengt tas dezes, iki zemes tai gal nespes uzaugt.
bent viena levandos dali - vidurine, bandyciau atjaunint nugenedama stipriai. Jei viskas butu gerai, kitamet kitas dalis geneciau taip pat.
Jau koks gerumelis visa ziema prie lango ziedelius tureti
QUOTE(vida777 @ 2009 02 18, 23:09)
Dabar siaip pamastymui ta proga (cia mano tokia nuostata) - jei jau bent 3 zmogai nuosirdziai sako, kad padarei nesamone - reiketu susimastyti (aisku nebutina ).
mane dar pamirsai - turejai suprasti, kad mano poste [pavadindama juosta ''dekoru''] buvo mandagus skepticizmas
QUOTE(Perliukas @ 2009 02 19, 01:14)
turiu ir klausimą : Klaipėdos krašte vėjai siaučia , gyvenam laukuose , norisi užuovėjos , gyvatvorės norėčiau palei medinę tvorą šiaurės/vakarų pusėj , sodint reiktų iš vidinės kiemo pusės , palei tą tvorą jau obelys susodintos ~2metrai nuo tvoros , tai va galvoju
1. ar dar užtenka vietos tarp tvoros ir obelų gyvatvorei
?
2. augalus reiktų rinktis pavėsingus (dabar visą dieną pietinė saulė šviečia bet obelims paaugus bus pavėsis) tai ar augtų tokioj vietoj Kaulenis ?
3. kokiu atstumu nuo tvoros reikėtų sodinti ir ar nepūdys tvoros ?
man rodos, gali sodinti ta kauleni.
Pas mus gyvuoja sodas gana toks tankus - ir vaismedziai, ir vaiskrumiai, ir gyvatvores... seniai jau gyvuoja
Kaulenio gyv. foto rodziau, irgi siaures/vakaruose, tik anapus tvoros - ir jai nekenkia, kitose sodo vietose tvora kur kas labiau pazaliavusi/apsamanojusi :
[attachmentid=170603]
kitoj sodo zonoj vysnios visai salia gudobeliu gyvatvores [anapus jos pietvakariai - desinej]
[attachmentid=170600]
kairej - obelys, per viduri serbentai [prieky centre laisvam plote rudeni lauzaviete padarem]