Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 38

QUOTE(rokoko @ 2009 02 17, 12:38)
ar cia butent Kauleniui?
As saugau info, todel noriu padeti ''ten, kur reikia''. blush2.gif

Tinka daugeliui lapuočių, kauleniui taip pat. Žinau tik kad kai kurie lapuočiai (kalninis serbentas, ligustras, gudobelės) pasodinus iškart nukerpami taip, kad liktų 15cm stagariukai. Aišku, spygliuočių gyvatvorių genėjimo būdas ir laikas kitokie nei buvo rašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 17 vasario 2009 - 11:44
QUOTE(rokoko @ 2009 02 17, 11:38)
ar cia butent Kauleniui?

As saugau info, todel noriu padeti ''ten, kur reikia''. blush2.gif

Praktiškai tinka visoms lapuočių gyvatvorėms.Praktiškai aš geniu visą sezoną, kai tik matau, kad koks ūglis per daug išsišoka, tai ir duodu jam per makaulę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gyvatvorės devizas: "Lygybė, brolybė"
Atsakyti
S. smiltele ir Knifofija, aciu uz atsakymus 4u.gif

kaip suprantu, vargu ar kazka ispaustume is savo gudobeliu..
Pavieniai seni/apsamanoje/stori/pliki stiebai pazeme koks puse metro..
turiu siek tiek info apie atjauninima, bet savo atveju netikiu sekme.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 02 17, 12:04)
S. smiltele ir Knifofija, aciu uz atsakymus 4u.gif

kaip suprantu, vargu ar kazka ispaustume is savo gudobeliu..
Pavieniai seni/apsamanoje/stori/pliki stiebai pazeme koks puse metro..
turiu siek tiek info apie atjauninima, bet savo atveju netikiu sekme.

Vistik gudobelė yra medis, o ne krūmas ir ji tinka tik labai didelėms gyvatvorėms.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 02 17, 12:16)
oo, tu man tiktum i kompanija  biggrin.gif ...
as daznai noriu nekaltai daug kartu pro ta pacia vieta praeiti, ir kiekviena karta gailiuosi, kad neturiu kokio suniuko pavedziot ar vaiko vezimuke pastumdyt  lotuliukas.gif , o su draugem dar blogiau, visos "sveikos" - nesuprastu mano terapijos  ax.gif .

As irgi eiciau su jumis, jeigu noretumet ka nors atidziau paziuret, as galeciau ale batu raistuka ristis, o jus tuo metu gaudytumet idomybes, bet man veliau viska papasakotumet, paskui apsikeistume lotuliukas.gif
Perskaiciau tavo posta, tai net balsu uzsijuokiau.As turiu pazystama, kuri relaxuot varo...i kapines.Ten irgi nemazai vietos akims paganyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 17, 12:43)
Praktiškai tinka visoms lapuočių gyvatvorėms.Praktiškai aš geniu visą sezoną, kai tik matau, kad koks ūglis per daug išsišoka, tai ir duodu jam per makaulę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Gyvatvorės devizas: "Lygybė, brolybė"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(sobieska @ 2009 02 17, 13:16)
As irgi eiciau su jumis, jeigu noretumet ka nors atidziau paziuret, as galeciau ale batu raistuka ristis, o jus tuo metu gaudytumet idomybes, bet man veliau viska papasakotumet, paskui apsikeistume lotuliukas.gif
            Perskaiciau tavo posta, tai net balsu uzsijuokiau.As turiu pazystama, kuri relaxuot varo...i kapines.Ten irgi nemazai vietos akims paganyt biggrin.gif

mes tai su vyru daznai su masiniuku rata po rato vienam ar kitam gyvenamam rajone prasukam, pasidairom blush2.gif ax.gif , pasigerim, kitu fantazija arba su vaiku visi trys einam pasivaiksciot po sava rajona, labai faina atrakcija buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 02 17, 09:35)
Sveikutes,noriu pasigirti ir as ,pas mane yra forsitiju gyvatvore,grozis nerealus pavasari kaip jos zydi , thumbup.gif gaila neturiu foto ,pavasari butinai idesiu

gražu tai gražu, bet yra viena bėda... forzicijos ant antramečių ūglių žydi, todėl su karpymais reikia atsargiai...
o foto tikralauksim, man irgi labai gražu žydinti forzicija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 17, 13:32)
gražu tai gražu, bet yra viena bėda... forzicijos ant antramečių ūglių žydi, todėl su karpymais reikia atsargiai...
o foto tikralauksim, man irgi labai gražu žydinti forzicija  wub.gif

As saviske pernai, kad apgenejau, tai apgenejau doh.gif . Tai dabar ziuresiu zydes ar ne.
Nezinau ar neklystu, man atrodo, kad kazkur esu girdejus , kad jas po zydejimo reikia genet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 17 vasario 2009 - 12:36
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 17, 12:35)
As saviske pernai, kad apgenejau, tai apgenejau doh.gif . Tai dabar ziuresiu zydes ar ne.
Nezinau ar neklystu, man atrodo, kad kazkur esu girdejus , kad jas po zydejimo reikia genet g.gif

aha, forzitijas kaip ir budlejas reikia iskart po zydejimo geneti, tada speja atzelti ir vel sukrauna ziedus.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 17, 13:32)
o foto tikralauksim, man irgi labai gražu žydinti forzicija  wub.gif

Jau pas mane 5metai ,nezinau bet netaikau kerpu is eiles,pav i meiu foto,vargo jiokio nematau
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 02 17, 12:08)
Vistik gudobelė yra medis, o ne krūmas ir ji tinka tik labai didelėms gyvatvorėms.

stai kur suo pakastas doh.gif blush2.gif

tada viskas aisku: arba tenka susitaikyti su kazkiek pastangomis padailintomis gudobelemis ir butinai kiauromis apaciomis, arba... daug daug darbo igyvendinant ka nors naujo.

QUOTE(sobieska @ 2009 02 17, 12:16)
.As turiu pazystama, kuri relaxuot varo...i kapines.Ten irgi nemazai vietos akims paganyt biggrin.gif

jau keli metai, kaip ir as kitomis akimis kapines matau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 02 17, 12:39)
aha, forzitijas kaip ir budlejas reikia iskart po zydejimo geneti, tada speja atzelti ir vel sukrauna ziedus.

Priminet budlejas. Vakar pasejau. Bet jau seklos - tragedija doh.gif Knifofija, kaip manot, ar galesiu simet jau daigelius laukan perkelt?

O geriausios seklos yra stevijos - keli kazkoki siuliukai maisiuke ideti, o mokejau 8,- doh.gif
Atsakyti