Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

siandien mama jau kitaip atrode ,pazino ir mane ir mano dukryte ,bet nebekalbejo beveik,tik viena paguoda ,kad sake ,jog niekas nebeskauda ir nepykina,gydytojas pasake jog liko dienu klausimas ,ruostis blogiausiam,negaliu net verkti kazkoks kamolys stovi krutinei,
Atsakyti
QUOTE(jankovska @ 2009 02 18, 18:52)
siandien mama jau kitaip atrode ,pazino ir mane ir mano dukryte ,bet nebekalbejo beveik,tik viena paguoda ,kad sake ,jog niekas nebeskauda ir nepykina,gydytojas pasake jog liko dienu klausimas ,ruostis blogiausiam,negaliu net verkti kazkoks kamolys stovi krutinei,

Laikykitės...Gydytojai dažniausiai žino, ką sako - su dėde taip buvo. Iš visų tų laikų aš rami, kad padariau viską, ką galėjau, kad dėdei būtų geriau....
Atsakyti
QUOTE(jankovska @ 2009 02 18, 19:52)

Laikykis is visu jegu....neverkti irgi blogai, blogai kai jausmai uzstringa kazkur giliai, bet taip buna ir nieko negali padaryti....Linkiu kuo daugiau stiprybes wub.gif
Papildyta:
Beja, merginos, gal priimsit mane i savo gretas, nes vistiek labai daug praleidziu cia laiko skaitinedama, randu daug paguodzianciu zodziu bei daug informacijos...Neatsistebiu Jumis wub.gif Jus saunuoles!
Atsakyti
QUOTE(jankovska @ 2009 02 17, 22:37)
penkias dienas slaugiau mama jos namuose ,siandien atvezem i slaugos ligonine ,pastate lasine , ,visa geltona nei valgo nei geria ,ir as ir sesuo nezinom ar nesulauksim aplinkiniu pasmerkimo ,kad neleidziam pasitikti Ja namuose ,mama samoninga ,sakau jei tau netinka ,vesim atgal namo ,suleido tramadoli ,mamos sirdis gera ,sako uzmuskit ja su ko nors ,nenoriu skausmu gydytojas sako nebekankinti zmogaus ,ka daryti!

...net nezinau is kur paimti zodziu kad tave paguosti... STIPRYBES TAU
Atsakyti
QUOTE(jankovska @ 2009 02 18, 19:52)

verysad.gif Laikykis! Labai uzjauciu console.gif
Atsakyti
Per ilgąjį šventadienį buvau nuvažiavusi į Juodkrantę. Pasitaikė nuostabus oras. Ėjau apsnigtu mišku ir dėkojau Dievui, kad dar leido pamatyti tą grožį. Jutau tokią palaimą.

Sveta, Ugn*ine, Adis, Gabija, įmečiau po akmenėlį jūron už kiekvieną. Sveikit.

O manęs laukia nemaloni kelionė pas proktologą. schmoll.gif Tikiuosi, kad nemaloni bus tik procedūra, o ne atsakymas. Mergaitės, jeigu žinote pas kokį Kauno proktologą geriau eiti (ar neiti), parašykit man į AZ. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Teta @ 2009 02 19, 00:38)
Per ilgąjį šventadienį buvau nuvažiavusi į Juodkrantę. Pasitaikė nuostabus oras. Ėjau apsnigtu mišku ir dėkojau Dievui, kad dar leido pamatyti tą grožį. Jutau tokią palaimą.

O manęs laukia nemaloni kelionė pas proktologą. schmoll.gif Tikiuosi, kad nemaloni bus tik procedūra, o ne atsakymas. Mergaitės, jeigu žinote pas kokį Kauno proktologą geriau eiti (ar neiti), parašykit man į AZ. Ačiū

Aciu,Teta wub.gif

Linku kad atsakymas butu geras.Jo,procedura nemaloni,gerai kad nelabai ilgai jie ten ziuri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta @ 2009 02 18, 23:38)

Sveta, Ugn*ine, Adis, Gabija, įmečiau po akmenėlį jūron už kiekvieną.

Gal kas apie Gabija ka nors zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 02 18, 23:53)
Gal kas apie Gabija ka nors zinot? g.gif

As zinau apie Gabija smile.gif Viskas su ja gerai. Ji stipruole ir saunuole!!! Jau turetu namo grizti. O kai gris, tai manau pati ir parasys daugiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta @ 2009 02 18, 23:38)

As zinau gera proktologa Kauno klinikose, tai Algimantas Tamelis, jis profesorius ir labai malonus kaip zmogus,pati ji pazistu.SEKMES JUMS IR SVEIKATOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labadiena,noreciau prisijungti,jei mane priimsit...Nemanau,kad kas dar galetu mane suprast.Viskas prasidejo nuo skarndzio skausmu,kurie dabar yra beveik pastovus,nepadeda jokie vaistai,gydytojai viska nuraso skrandzio refliuksui ir stebisi kaip visiem padeda vaistai,o tik man ne.Kai nuvaziavau i onkologini,susimokejau uz konsultacija,mane gydytojas tiesiog isjuoke,ko as cia noriu,kad buna visai kitokie simptomai prie onkologiniu ligu,taigi tiesiog neliko kur kreiptis.O viskas jau tesiasi 3 metus.Labai pavargau.Dabar auginu mazyli ir net bijau pagalvot kaip reiks iseit i darba su tokia savijauta.
Atsakyti
labutis.man jau antra savaite baltieji kuneliai stovi vietoj,sukilo iki 98(norma yra 4-11 cia pas mus) ir nei kyla nei krinta g.gif stipriai tikiu,kad turetu vis delto pasiduot mirksiukas.gif

sveikatos ir stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti