QUOTE(Ramaska32 @ 2009 02 18, 00:00)
jei gali ka valgyti- virtos morkos; o sako ir morku nuoviras skystis padeda- cia is vaikisku receptu, bet padeda;
Kiek daug ir žinomų dalykų pasakėte.
Kaip užsimiršta. Bet kažkaip visada galvojau, kad morkos minkština vidurius, kad ir virtos.
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2009 02 18, 00:04)
kavyte ,pritariu mergaiciu nuomonei,kad gydytuojai geriau zino.As dabar kai gulejau deriau irgi Loperamid.Is liaudisku priemoniu dar padeda granato zieveliu nuoviras ir dar dziovintu melyniu nuoviras
Pridaviau siandien krauja,galvojau rytoj bus chemija,bet po pietu man paskambino vedejas ir pasake kad kraujas silpnas,palauksim nors iki ketvirtadienio,paskui dar karta patikrins,sako gal cia del viruso
Viskas kaip ir nieko dar,ant ribos,bet neutrofilu 0.5 o leikocitu 1.2.Bet pasake kad ir atideti toliau chemija jau nelabai ir galima
Dar ta temperatura jam nepatinka labai.Man irgi,bet ka as zinau,nuo ko jinai laikosi
SVETA , o Jūs bandėt granatų žieveles? Ar Jūs turite omenyje ir išorines žieveles? Aš girdėjau, kad nuo viduriavmo tinka tos granatų viduje esančios pertvarėlės? Jų esu prisirinkusi "juodai dienai", bet neišbandyta.
Pabandykit per rytojų užkirsti sūdytų lašinukų. Gal pakils kraujukas.
Papildyta:
QUOTE(jankovska @ 2009 02 17, 23:37)
penkias dienas slaugiau mama jos namuose ,siandien atvezem i slaugos ligonine ,pastate lasine , ,visa geltona nei valgo nei geria ,ir as ir sesuo nezinom ar nesulauksim aplinkiniu pasmerkimo ,kad neleidziam pasitikti Ja namuose ,mama samoninga ,sakau jei tau netinka ,vesim atgal namo ,suleido tramadoli ,mamos sirdis gera ,sako uzmuskit ja su ko nors ,nenoriu skausmu gydytojas sako nebekankinti zmogaus ,ka daryti!
Mieloji.
Net sunku ir paguosti tokią akimirką. O Jūs nebandėl konsultuotis kaip
Adis siūlė? Jei pastatė lašinę, tikėkitės, kad pagerės mamytės savijauta. Truputi skysčiai "praplaus". Jūs nežiūrėkit, ką aplinkiniai pasakys, pasmerks ar nepasmerks, o įsiklausykit, ko mamytė nori. Viltis išnyksta paskutinė. Nepraraskite jos, kad ir kaip blogai viskas atrodytų, nes Dievulis gali pakreipti viską į tą pusę, į kurią Jūs žiūrėsite. Malda gali pataisyti padėtį, bet malda ne vieną ir ne du kartus per dieną, o tiek kiek leidžia jėgos, mintys. Tikėti....Stiprybės Jūsų mamytei ir Jums su sese.