Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

QUOTE(arune @ 2009 02 17, 21:46)
Bet,Kavyte, juk Ugn*Ine yra daktarų rankose. Vargu,ar mes patarsime ką protingesnio,nei jie,žinodami esamą situaciją  bigsmile.gif

Aš tik  stiprybės noriu palinkėti. 4u.gif

Turbūt nebenori gulėti ir laukti, nori pati ieškoti išeičių.
Atsakyti
penkias dienas slaugiau mama jos namuose ,siandien atvezem i slaugos ligonine ,pastate lasine , ,visa geltona nei valgo nei geria ,ir as ir sesuo nezinom ar nesulauksim aplinkiniu pasmerkimo ,kad neleidziam pasitikti Ja namuose ,mama samoninga ,sakau jei tau netinka ,vesim atgal namo ,suleido tramadoli ,mamos sirdis gera ,sako uzmuskit ja su ko nors ,nenoriu skausmu gydytojas sako nebekankinti zmogaus ,ka daryti!
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(kavyte @ 2009 02 17, 20:27)
Labas vakaras. Ugn*inė prašė jūsų paklausti, gal jūs žinote vaistukus kurie sustabdytų viduriavimą. Jai po 3 skrandžio perplovimo operacijų, pilvą galutinai užsiuvo, bet jau berods ketvirta diena nesibaigia viduriavimas ir antra diena truputį pakilo temperatūra. Sakė dakatarai nuo viduriavimo paskyrė Imodium daugiau nieko neduoda. gal kas buvote susidūrę su viduriavimu

Mes susidureme, ir dabar susiduriame su ta problema- tai musu patirtis:
geruju bakteriju preparatai, mes vartojome skytsa Lacticol, is Gamtos produktai;
vaistinese taip pat yra Lacto 7; juk isplauta viskas- tai ir gerosios zarnyno bakterijos;
jei gali ka valgyti- virtos morkos; o sako ir morku nuoviras skystis padeda- cia is vaikisku receptu, bet padeda;
naudojame Smecta- baltasis molis sutraukiantis visokias blogas medziagas;
ryziu "kisielius"- gerai nuvirti ryziai;
ir dar jei zmogus labai viduriuoja, reikia atstatineti elektrolitus, taip pat netenka kalio, magnio ir kitu mineralu- gal vertetu neuzilgo apie ju skysta forma pagalvoti, bet pries tai galima kraujo tyrima pasidaryti. elektrolitams atstatineti zinau toki "recepta" 1ltr vandens saukstelis valgomos druskos, saukstelis cukraus;
nors jei ligonineje- tai gal medikai ka patars; svarbu skyscius atstatyti.
sekmes
Papildyta:
ir dar keleta puslapiuku, kam idomu
http://www.watercure.com

http://www.salus.lt/

http://www.homosanitus.lt/
Atsakyti
kavyte ,pritariu mergaiciu nuomonei,kad gydytuojai geriau zino.As dabar kai gulejau deriau irgi Loperamid.Is liaudisku priemoniu dar padeda granato zieveliu nuoviras ir dar dziovintu melyniu nuoviras 4u.gif

Pridaviau siandien krauja,galvojau rytoj bus chemija,bet po pietu man paskambino vedejas ir pasake kad kraujas silpnas,palauksim nors iki ketvirtadienio,paskui dar karta patikrins,sako gal cia del viruso g.gif Viskas kaip ir nieko dar,ant ribos,bet neutrofilu 0.5 o leikocitu 1.2.Bet pasake kad ir atideti toliau chemija jau nelabai ir galima unsure.gif Dar ta temperatura jam nepatinka labai.Man irgi,bet ka as zinau,nuo ko jinai laikosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaska32 @ 2009 02 18, 00:00)
jei gali ka valgyti- virtos morkos; o sako ir morku nuoviras skystis padeda- cia is vaikisku receptu, bet padeda;

Kiek daug ir žinomų dalykų pasakėte. doh.gif Kaip užsimiršta. Bet kažkaip visada galvojau, kad morkos minkština vidurius, kad ir virtos. g.gif
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2009 02 18, 00:04)
kavyte ,pritariu mergaiciu nuomonei,kad gydytuojai geriau zino.As dabar kai gulejau deriau irgi Loperamid.Is liaudisku priemoniu dar padeda granato zieveliu nuoviras ir dar dziovintu melyniu nuoviras 4u.gif

Pridaviau siandien krauja,galvojau rytoj bus chemija,bet po pietu man paskambino vedejas ir pasake kad kraujas silpnas,palauksim nors iki ketvirtadienio,paskui dar karta patikrins,sako gal cia del viruso g.gif Viskas kaip ir nieko dar,ant ribos,bet neutrofilu 0.5 o leikocitu 1.2.Bet pasake kad ir atideti toliau chemija jau nelabai ir galima unsure.gif Dar ta temperatura jam nepatinka labai.Man irgi,bet ka as zinau,nuo ko jinai laikosi doh.gif

SVETA 4u.gif , o Jūs bandėt granatų žieveles? Ar Jūs turite omenyje ir išorines žieveles? Aš girdėjau, kad nuo viduriavmo tinka tos granatų viduje esančios pertvarėlės? Jų esu prisirinkusi "juodai dienai", bet neišbandyta.
Pabandykit per rytojų užkirsti sūdytų lašinukų. Gal pakils kraujukas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jankovska @ 2009 02 17, 23:37)
penkias dienas slaugiau mama jos namuose ,siandien atvezem i slaugos ligonine ,pastate lasine , ,visa geltona nei valgo nei geria ,ir as ir sesuo nezinom ar nesulauksim aplinkiniu pasmerkimo ,kad neleidziam pasitikti Ja namuose ,mama samoninga ,sakau jei tau netinka ,vesim atgal namo ,suleido tramadoli ,mamos sirdis gera ,sako uzmuskit ja su ko nors ,nenoriu skausmu gydytojas sako nebekankinti zmogaus ,ka daryti!

console.gif Mieloji. unsure.gif Net sunku ir paguosti tokią akimirką. O Jūs nebandėl konsultuotis kaip Adis siūlė? Jei pastatė lašinę, tikėkitės, kad pagerės mamytės savijauta. Truputi skysčiai "praplaus". Jūs nežiūrėkit, ką aplinkiniai pasakys, pasmerks ar nepasmerks, o įsiklausykit, ko mamytė nori. Viltis išnyksta paskutinė. Nepraraskite jos, kad ir kaip blogai viskas atrodytų, nes Dievulis gali pakreipti viską į tą pusę, į kurią Jūs žiūrėsite. Malda gali pataisyti padėtį, bet malda ne vieną ir ne du kartus per dieną, o tiek kiek leidžia jėgos, mintys. Tikėti....Stiprybės Jūsų mamytei ir Jums su sese. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 17 vasario 2009 - 22:31
QUOTE(rasų lanka @ 2009 02 18, 00:30)
SVETA  4u.gif , o Jūs bandėt granatų žieveles? Ar Jūs turite omenyje ir išorines žieveles? Aš  girdėjau, kad nuo viduriavmo tinka tos granatų viduje esančios pertvarėlės? Jų esu prisirinkusi "juodai dienai", bet neišbandyta.
Pabandykit per rytojų užkirsti sūdytų lašinukų. Gal pakils kraujukas.  smile.gif

Visai neseniai vyresniajai buvo viduriavimas toks gana rimtas,tai uosviene atnese isorines zieveles dziovintos,tai gere dukra,bet dar daug ka jinai dar gere-ir melynes,ir krachmola su vandieniu skiesta ir dietos laikesi.Tai kas konkreciai padejo nezinau,po dveju dienu praejo visiskai ir be vaistu.

Pavalgysiu rytoj lasinuku biggrin.gif Gal per viena diena nepades,bet dar uzsakiau kad rytoj man mama lezuvi isvirtu,suvalgysiu visa tongue.gif Nors cia labiau del hemoglobino,bet vistiek suvalgysiu.Sulciu dabar vel negalima jokiu man.
Atsakyti
SVETA, gal aš neatmenu, ar Jums neleidžia leukocitams atstatyti vaistukų?
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 02 18, 00:56)
SVETA, gal aš neatmenu, ar  Jums neleidžia leukocitams atstatyti vaistukų?

Po chemijos tai leidziu visada po 6 ampules.Siandien nieko nesake jis del tu vaistu g.gif Gal bijo kad paskui po chemijos ir su vaistais neatsistatys kraujas g.gif jeigu ir dabar suleisti jau kaip ir papyldoma doze. Nes anksciau jis man aiskino,kad su kiekvienu kartu ju poveikus vis silpnesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 17 vasario 2009 - 23:17
Atsiprašau , kad įsiterpsiu yra toks HIPP ORS 200 morkų ryžių nuoviras, tinkamas kdikiams, iš praktikos - efektyvus.
Turėtų būti vaitinėse , arba Antakalnį Nuko atstovybėje.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 02 17, 23:50)
Sulciu dabar vel negalima jokiu man.

Labas rytas, ir ne tik sulčių negalima. Visas maistas turi būti termiškai apdorotas . Žodžiu, saugotis bakterijų kaip įmanoma. Ar namuose naudojate dezinfekcines priemones? Aš esu nusipirkusi ir rankom ir paviršiam dezinfekuoti, tai ir "prasisuku" smile.gif. Šiek tiek keista, kad esant 0,5 neutrofilų neleidžia neupogen. Bet gal, kaip rašote, daktarai geriau žino g.gif
Papildyta:
QUOTE(jankovska @ 2009 02 17, 22:37)

Mieloji, užjaučiu. verysad.gif Mažai kas čia gali patarti kaip elgtis, bet siūlau tikrai neeikvoti energijos ir sveikatos galvojant ką pagalvos kiti. Niekas kitas geriau už jus pačias negali žinoti jūsų situacijos, jūsų būsenos, jūsų gyvenimo. Ištikrųjų, Rasų lanka teisingai pataria - pasitarkit su pačia mama. Jei namuose neturite tinkamų sąlygų ir galimybių, tai gal tikrai slaugos ligoninėje bus geriau g.gif Laikykites, tausokite savo sveikatą. Ramybės ir tvirtybės.
Atsakyti
QUOTE(jankovska @ 2009 02 17, 23:37)

Liudna situacija. Gydytojas tikrai gali pasirupinti bent tuo, kad mamytei neskaudetu. Gal situacija keistu opioidiniai analgetikai. Yra ivairaus stiprumo fentanilio pleistrai, kurie sudaro nuskausminamaji fona, kiek reikalinga, taip pat leidziamas morfinas, jei reikia, net metadonas. tramadolis vienkartinai*- tikrai ne sprendimas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 02 18, 10:13)
Labas rytas, ir ne tik sulčių negalima. Visas maistas turi būti termiškai apdorotas . Žodžiu, saugotis bakterijų kaip įmanoma.  Ar namuose naudojate dezinfekcines priemones? Aš esu nusipirkusi ir rankom ir paviršiam dezinfekuoti, tai ir "prasisuku" smile.gif. Šiek tiek keista, kad esant 0,5 neutrofilų neleidžia neupogen. Bet gal, kaip rašote, daktarai geriau žino  g.gif

Del maisto tai aisku zinau,jau sapnuoju vaisius rolleyes.gif Dezinfekcines priemones kazkaip nenauduoju g.gif As irgi galvoju,gal geriau zino g.gif Buvo tokia mintys siandien paskambinti,bet kaip atrodytu-as skiriaus vedejui sakau,gal jus pamirsote man Neupogena skirti? Tikriausiai ta Neupogena irgi negalima kiek nori leisti,gal yra kokia nors norma g.gif Paziuresim kas rytoj su to krauju bus,man tik baisu,koks jis bus po chemijos kai prades kristi doh.gif Nes si karta kai gulejau jie sake - visiskai nera leikocitu,paskui israse paziurejau kad vienas vargsas leikocitas visgi buvo 0.1 lotuliukas.gif
Atsakyti