Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

QUOTE(rasų lanka @ 2009 02 16, 21:51)
Dabar nežinau, kokie tie vyneliai  gerai - tikriausiai brangesnis? O senesniais laikais kraujui stiprinti gerdavo Kagorą ir dar atsimenu būdavo toks Meškos kraujas . Tik rusiškai rašydavo "Medvežja krov". Nežinau, ar yra dabar pirkti. g.gif

Kagoras tai yra.O ta "Medvezja krov" matyt is "giliai" tarybiniu laiku.Nes as nepamenu dar tokio g.gif Arba buvau tokio amziaus kad dar negeriau lotuliukas.gif Tikriausiai tinka bet koks rauduonas vynas,nors neseniai skaiciau straipsni,kad mokslininkai irode kad ir baltas vynas niekom neprastesnis,o kai kuriomis savybemis net geresnis.As labai megstu Kindzmarauliuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglute:) @ 2009 02 16, 17:11)
as pas jus vel su delikaciu klausimeliu... Mano mamytei nuo spinduliavimo labai persti, degina ir net skauda slapimtakius ir dar baisiau iseinamaja anga, norejau paklausti kaip visa tai palengvinti naturaliais budais, gal kas zinot kokiu arbatu ar siaip kokiu tepaliuku...daktare israse nuo slapimo pusles vaistu, bet kai nera uzdegimo tai kaip ir nereiketu piknaudziauti vaistais... gal kuri nors galesite ka nors patarti... lauksiu jusu atsakymu smile.gif

Kažkada anksčiau viena ligoniukė gyrė kremą ANUSALVE. Tik jis brangus, ~70 Lt. Pasiskaitinėk internete, galima naudoti ir iš išorės, ir iš vidaus.
ANUSALVE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 16 vasario 2009 - 21:14
sveikos merginos, su sventemis - praejusiomis ir siandieninemis 4u.gif

turiu klausima - ar bendras kraujo tyrimas rodo kokius pakitimus, jei tarkim atsiranda koks guzelis krutyje ar dar kazkokie pakitimai ne i gera puse? g.gif
prisiskaiciau cia jusu kalbu apie "priminimus", tai man pvz vienoje krutyje irgi padilkcioja kartais, nudiegia taip..jau kuris laikas vis ruosiuosi nueit pasitikrinti, bet taip ir neprisiruosiu blush2.gif
Atsakyti
sveiki, seniai berašiau šioje kertelėje blush2.gif
laikomės po truputį, pasidarėme tarpinius tyrimus, randa metastazes plaučiuose, laukia nauja chemija- tikimes ir ją atlaikyti.
sakau pasidalinsiu ką įdomaus radusi, gal kas ir žino, o kai kam bus įdomu:

1) tai labai idomi knyga Edgaras Keisas - miegantis pranašas, galima galvoti kad tai mistika- bet faktai kalba savo. šioje knygoje yra nemažai gerų patarimų, ir tokių paprastų, pvz. kiekvienam žmogeliui reikia suvalgtyi bent po 3 migdolo riešutus į dieną, aš juos užmerkiu iš vakaro, tai ryte valgau kaip šviežius;

2) Čavanprašą-ajurvedinis "džemas", pradžioje lyg aitrokas, bet visai nieko smile.gif
čia imunitetui, o kitas jo savybes galima rasti internete. man pačiai tai nuima tokį apsnudimą, jautiesi žvaliai smile.gif
sekmes visoms ir visiems, drauge mes stiprus 4u.gif
Atsakyti
Labas, damos.
Ką tik žiūrėjau filmą per TV3 apie Tamplierių ordiną. Krūvą kartų nuskambėjo žodžiai - VERITAS VOS LIBERABIT. Taip, tiesa jus išlaisvins.

SVETA K. rašė:
"Kagoras tai yra.O ta "Medvezja krov" matyt is "giliai" tarybiniu laiku."

Ne, tas meškos kraujas įaugęs į snobų kraują jau laisvos Lietuvos laikais. Prisimenu, prieš keletą metų pora firmų susipliekė, kurios vežamas "kraujas" yra tikresnis. Nusiraminkite. Tas pats dėl Kagoro. Aš Kagorą prisimenu nuo vaikystės, taip, nuo gerųjų tarybinių laikų, kai man buvo kokie penkeri metai (dabar virš 40). Kodėl jis įgavo tą šlovę? Nežinau. Bet galiu paspėlioti. Kažkada tikras natūralus vynas, a la kagoras (tai tik pavadinimas) buvo retenybė tarp "vaisiuko" ir "rašalo". Aišku, padoriems save laikančiais, vaisiukai netiko, tad kagorai tapo "tikrais". Tiesa, jie tokie ir buvo. Bet tiesa tokia, kad dabar visi vynai juk tokie ir yra. Kaip ir Meškos kraujo atveju. Aš sugebu ant vienos rankos pirštų suskaičiuoti vynuogių veisles, iš kurių dabar gaminamas vynas. Nesvarbu, meškos kraujas, kagoras, ar kokios nors pilys (na, Castel Kokia nors...) yra gaminami iš tų pačių vynuogių veislių. Kitas dalykas, veikia kraujodarą ar ne. Čia atskira tema.

rasų lanka rašė:
"Ai, užmiršau. Jei geriate antibiotikus, tai vynelio gal ir nereiktų."

Kuom paremtas toks teiginys? Rasų lanka jau žino, kad antibiotikai pagaminti iš grybų, o vynas raugintas mielėmis, t. y., grybais. Jei žmogus turi kryžminę alergiją grybukams, tai, vartojant antibiotikus, vynas lyg ir nereikalingas.

rasų lanka rašė:
"Ar negali tie pasikartojantys rankų patinimai, dilgčiojimai ir visokie kitokie pojūčiai priklausyti nuo mėnulio fazių kaitos, magnetinių audrų…"

Taip, galiu ranką prie širdies pridėjęs prisiekti, kad tokie ir ne tik tokie dalykai darosi priklausomai nuo mėnulio fazių. Kiekvienai ligai - skirtingos fazės, bet patinimai, logiška, gresia per pilnatį.

Romantikė rašė:
„Del LYMPHOMYOSOT: vis abejoju, nes turiu autoimunine liga(skydliaukes).
Ruolia sake, kad reikia atskiros konsultacijos…”

Štai tas pasisakymas, kuris privertė mane išlysti. Ir kiti. Paspaudus adis nuorodą apie Lymphomyosot, išnyra iš interneto gelmių ir Galium homeopatinis preparatas. Jau penkiolika metų aiškinu, kad augalas (žolė, fitoterapinis prepratas) veikia kitaip, nei to pavadinimo homeopatinis preparatas. Fitoterapijos darželinukas žino, kad augalai lipikai (Galium spp.) yra puikus daiktas limfai. Homeopatai irgi tai teigia. Bet, homeopatijos dėsniai teigia, kad gyvas (grynas) augalas negali būti naudojamas toms pačioms indikacijoms, kaip ir homeopatinis. Jus apgaudinėja. Štai čia yra ta tiesa, apie kurią parašiau pradžioje. Jei jums reikia Galium, pilnos pievos vasarą (mano puslapy nuotraukas rasit), tik reik netingėt prisirinkti. O visi kiti homeopatiniai svaičiojimai yra laužti iš piršto. Netikit? Juk taip drąsiai nerašyčiau, jei būtų kitaip. O jei panagrinėtumėt LYMPHOMYOSOT sudėtį iš homeopatinės ir fitoterapinės pusės, tai jums kiltų daugiau klausimų, nei atsakymų. Apsauga nuo piktų žmonių - preparatų pavadinimai parašyti taip, kaip jūs rašėte forume ir nieko bendro su manim neturi, nes aš juos tik paminėjau, išgirdęs iš jūsų. Kodėl taip rašau? Nes kai kas kartais pyksta, kai vieną kitą kapeiką atimu iš jų, sakydamas tiesą. VERITAS VOS LIBERABIT.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 02 16, 18:27)
Tai jeigu rasai labai persti ir skauda,manau cia jau ir yra uzdegimas g.gif Gal geriau pagerti vaistus,jeigu gydytuoja israse? Man dabar skaudejo slapimtakiai ir isange,bet del kitu priezasciu,as gerdavau nospa,nes skausmas buvo labai stiprus,ir as dar geriau antibijotikus ir biseptoli,bet ne specialiai nuo slapimtakiu,taip tik sutapo.Geriau arbata ANTICYSTITICO,labai patogu,pakeliuose.Dar zinau kad labai padeda medetku voneles arba ikaitinti dideli akmeni,padeti i koki metalini bliuda ar kibira ir pasedeti virs to kibiro,kol eina siluma.Arba paprastesnis variantas pasedeti virs kibiro su labai karstu medetku nuoviru,kad garai butu.Bet cia viskas irgi kaip ir nuo uzdegimo g.gif O isange man nuo pat gydymo pradzios gyd.sake tepti Baneocin tepalu,jis nuo mikrobu.
Aj ir dar,man cia adis patare,nauduotis intymios higienos prausikliu VAGISAN,brangus,apie 50 lt,bet labai  thumbup.gif

uzdegimo nera, nes mamos vyras daktaras tai jis nunese i ligonine slapima ir paziurejo, kad slapimas geras, tai neleido mamai gerti tu vaistu... doh.gif apie ta arbata tai zinojau reikes papasakoti mamai Jusu patarimus. Aciu labai labai 4u.gif
Sveikit ir bukit sveika 4u.gif

QUOTE(adis @ 2009 02 16, 23:08)
Kažkada anksčiau viena ligoniukė gyrė kremą ANUSALVE. Tik jis brangus, ~70 Lt. Pasiskaitinėk internete, galima naudoti ir iš išorės, ir iš vidaus.
ANUSALVE

Aciu pasakysiu mamai apie si tepaliuka 4u.gif
Siunciu visoms daug sveikatytes heart.gif
Atsakyti
QUOTE(vaistininkas @ 2009 02 17, 01:59)
rasų lanka rašė:
"Ai, užmiršau. Jei geriate antibiotikus, tai vynelio gal ir nereiktų."

Kuom paremtas toks teiginys? Rasų lanka jau žino, kad antibiotikai pagaminti iš grybų, o vynas raugintas mielėmis, t. y., grybais. Jei žmogus turi kryžminę alergiją grybukams, tai, vartojant antibiotikus, vynas lyg ir nereikalingas.

Ačiū, gerbiamas Vaistininke, kad neužmirštate mūsų. 4u.gif Ir kad mes "priverčiame" (na, netiesiogiai) Jus mestelėti mums kokią paskaitėlę.
Aš žinau, ką žinau. Toks mano teiginys - tai atsargumas. Esu atsargi kaip katė, bet kartais tai vis tiek nusvilina ūsus. ax.gif Todėl man atrodė, kad SVETOS kita ligelės forma ir yra daug neaiškumų, kaip atstatyti kraują sergant kraujo ligomis. Ar viską tą patį galima kaip ir turint kitos likalizacijos...? Galiu laisvai kalbėti apie tai, ką pati patyriau (turiu ir mamytę minty) , o apie visą tik atsargiai papostringauti. ...Ach, ir vėl atsargiai... blush2.gif

Sveikutės, Mergaitės 4u.gif Geros dienelės, sveikatėlės, optimizmo, gerų rezultatų.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaistininkas @ 2009 02 16, 23:59)
Jei jums reikia Galium, pilnos pievos vasarą (mano puslapy nuotraukas rasit), tik reik netingėt prisirinkti.

Vaistininke, gal galėtumėte parašyti savo puslapio adresą? Labai norėtųsi jį paskaityti. ax.gif Ačiū.
Atsakyti
Vaistininko puslapis bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Ugn*inė prašė jūsų paklausti, gal jūs žinote vaistukus kurie sustabdytų viduriavimą. Jai po 3 skrandžio perplovimo operacijų, pilvą galutinai užsiuvo, bet jau berods ketvirta diena nesibaigia viduriavimas ir antra diena truputį pakilo temperatūra. Sakė dakatarai nuo viduriavimo paskyrė Imodium daugiau nieko neduoda. gal kas buvote susidūrę su viduriavimu
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 02 17, 21:27)
Ugn*inė prašė jūsų paklausti, gal jūs žinote vaistukus kurie sustabdytų viduriavimą.

Bet,Kavyte, juk Ugn*Ine yra daktarų rankose. Vargu,ar mes patarsime ką protingesnio,nei jie,žinodami esamą situaciją bigsmile.gif

Aš tik stiprybės noriu palinkėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 02 17, 22:27)
Labas vakaras. Ugn*inė prašė jūsų paklausti, gal jūs žinote vaistukus kurie sustabdytų viduriavimą. Jai po 3 skrandžio perplovimo operacijų, pilvą galutinai užsiuvo, bet jau berods ketvirta diena nesibaigia viduriavimas ir antra diena truputį pakilo temperatūra. Sakė dakatarai nuo viduriavimo paskyrė Imodium daugiau nieko neduoda. gal kas buvote susidūrę su viduriavimu

Sveika, Kavyte, 4u.gif
Tai jei gydytojai daugiau nieko neskiria, gal ir negalima Ugn*Inei jokių kitų vaistukų? g.gif Kaži, ar saviveikla gera šiuo atveju. Iš liaudiškų priemonių mamytei, kai labai nuo chemijų viduriavo virdavau tokią arbatą, tiksliau nuovirą. 1 valgomą šaukštą ąžuolo žievių (yra vaistinėse), užplikydavai verdančių vandeniu. Palaikydavau 10-15 min. ir nukošdavau. Per keletą kartų per dieną mamytė išgerdavo. Ąžuolas turi sutraukiančių savybių. Naudojamas viduriavimui stabdyti, skrandžio ir žarnyno kraujavimų, šlapimtakių uždegimo ir t.t. O gydytoja buvo paskyrusi Loperamido. Pirmą kartą išgerti reikdavo po pasituštinimo 2 kapsules. O paskui jau po vieną. Neatmenu, kelis kartus per dieną, bet anotacijoje parašyta. Bet mūsų Ugn*Inė BŪTINAI turi pašnekėti su gydytojais, ar jai galima. Gal ir dar mergaitės žino kikių vaistukų. Mano mamytei padėdavo, bet jai kitokio pobūdžio buvo tas viduriavimas. Perduokit Ugn*Inei kuo šiltesnius palinkėjimus, stiprybės, ir kad jos neužmirštame ir laukiame. wub.gif wub.gif
Atsakyti