Laba grazu ryta visoms
Kas del pamaudimu tai paskutiniu metu man labai daznai ,netgi paskauda,be to as pries kokius 3 menesius su vaikais seldama virtau ant operuotos puses,tai iki siol jauciu visa ta puse,buna momentu ,kad net paguleti ant to sono negaliu,skausmas eina per ranka ,raktikauli,kaklo link.Galvoju,kad cia kalciausias yra limfmazgiu pasalinimas,blogiau limfa nuteka,todel darosi tokie negerumai.
Papildyta:
Va tikriausiai nesupyksite ikeliu nuotaikos pagerinimui,suns ir katino draugyste,musu kate atsivede kaciukus,tai anglu buldoge saugo juos kaip tikra aukle .
carvel, Kazkada turejau siamo kate, kuri vis dziugino mus kaciukais ir dideli suni-boxeri...Tai maciau TOKIU vaizdeliu, kad iki siol malonu prisiminti
Miegu as daznai ant operuotos puses, po to skauda. Bet sis pamaudimas-pakutenimas kitoks.... Del to ir uzklausiau.
Miegu as daznai ant operuotos puses, po to skauda. Bet sis pamaudimas-pakutenimas kitoks.... Del to ir uzklausiau.
QUOTE(carvel @ 2009 02 16, 14:22)
Kas del pamaudimu tai paskutiniu metu man labai daznai ,netgi paskauda,be to as pries kokius 3 menesius su vaikais seldama virtau ant operuotos puses,tai iki siol jauciu visa ta puse,buna momentu ,kad net paguleti ant to sono negaliu,skausmas eina per ranka ,raktikauli,kaklo link.Galvoju,kad cia kalciausias yra limfmazgiu pasalinimas,blogiau limfa nuteka,todel darosi tokie negerumai.
[
[
Taip, priežasčių gali būti daug, įvairių ir tik viena iš jų -mūsų. Budrumas reikalingas, panika ne.
Romantike ir arune, pasiskaitinėkit apie Lymphomyosot. Per google rasit? Gal sudomins.
Siūlyčiau atidžiau šitą:
Lymphomyosot
J. Ruolia rekomanduoja viename kraujo ligonių seminare kompleksą Detox-kit.
http://www.kraujas.l...pt#261,10,Slide 10
Lymphomyosot sudėtinė detox-kit dalis.
Pasitarkit su gydytoju ar homeopatu.
Rankas saugokit, nes sutikau buvusią (prieš n- metų) bendradarbę, jai rankos problemos labai sustiprėjo dabar, o po operacijos praėję net 12 m.
CARVEL, nuostabu.
adis, zinau, kad rankas saugot reikia. Stengiuos. Negaliu susekti kas isprovokuoja tuos tinimus kas 3 menesius. Nebent sventes. Kai isgeriu alkoholio (nedaug labai), linksminuosi, sokiai-pokiai...Matyt, organizmui sunku Cia tik pamastymai.
rasu lanka, as turiu skydliaukes sutrikimus jau gana ilga laika (nuo 2002m). Skirtas L-tiroxinas. Vartojau iki uzpraeitu metu lapkricio. Po to (neatsimenu kodel) nustojau vartot, ir iki siol nebe. TSH tyrimas sokineja kaip jam norisi. Bet savijauta gera, del to ir susilaikau nuo tableciu (gaila kepenu).
Nors kas zino? Gal, jei vartociau, butu geriau... Endokrinologei nesakiau, kad nevartoju...Tiesiog, savo noru stebiu hormonus ir darau isvadas.
rasu lanka, as turiu skydliaukes sutrikimus jau gana ilga laika (nuo 2002m). Skirtas L-tiroxinas. Vartojau iki uzpraeitu metu lapkricio. Po to (neatsimenu kodel) nustojau vartot, ir iki siol nebe. TSH tyrimas sokineja kaip jam norisi. Bet savijauta gera, del to ir susilaikau nuo tableciu (gaila kepenu).
Nors kas zino? Gal, jei vartociau, butu geriau... Endokrinologei nesakiau, kad nevartoju...Tiesiog, savo noru stebiu hormonus ir darau isvadas.
Del LYMPHOMYOSOT: vis abejoju, nes turiu autoimunine liga(skydliaukes).
Ruolia sake, kad reikia atskiros konsultacijos pas endokrinologa prof. Urbonaviciu (apie 200lt-kaina). Kolkas neprisiruosiau...
Ruolia sake, kad reikia atskiros konsultacijos pas endokrinologa prof. Urbonaviciu (apie 200lt-kaina). Kolkas neprisiruosiau...
Laba diena! Koks grazus siandien oras pas mus Klaipedoje Pagaliau ir as siandien isejau i lauka,apsvaigau nuo gryno oro Bet grizau kokia pavargusi bet patenkinta
Visoms ,mergaites sveikatos
Man per visa liga ne karto nei vienas limfmazgis nepadidejo,tfu,tfu,tfu... nu aisku tik tas tarpuplautyje.Ligonineje kai guliu gydytuoja visada tikrina.
Carvel ,kokia nuotrauka
Siandien taip saule svecia ir as galvoju,kad greit ateis vasara,nejaugi as busiu jau sveika vasara...Labiausiai dabar bijau paskutines chemijos,nes jauciosi kaip niekada nusilpusi,o dar sako (cia kas praejo jau gydyma limfomos) kad jeigu viena karta labai nukrito hemoglobinas ir pile kraujo,tai po kitos chemijos butinai vel nukris ir gal net zemiau.Rytoj vaziuosiu i ligonine krauja priduoti.Kazin,jeigu atideda chemija (man tai bus maziausiai 1.5 savaites,o gal ir 2 iseis) ar labai nuo to nukencia visas gydymas Ir dar,E.Umbrasaite savo knygoje raso,kad kai nukrito kraujas gere raudona vyna ir valge juodus ikrus ir kad atsistate kraujas.Ar gali tai buti tiesa? As jau ne viena karta klausiau savo gydytuojos,klausiau ir vedejo,ju zodziais joks maistas man nepades atsistatyti kraujo.Ar cia visu gydytuoju tokia nuomone,ar sergant kraujo ligomis kazkas kitaip su to kraujo viksta?
Visoms ,mergaites sveikatos
Man per visa liga ne karto nei vienas limfmazgis nepadidejo,tfu,tfu,tfu... nu aisku tik tas tarpuplautyje.Ligonineje kai guliu gydytuoja visada tikrina.
Carvel ,kokia nuotrauka
Siandien taip saule svecia ir as galvoju,kad greit ateis vasara,nejaugi as busiu jau sveika vasara...Labiausiai dabar bijau paskutines chemijos,nes jauciosi kaip niekada nusilpusi,o dar sako (cia kas praejo jau gydyma limfomos) kad jeigu viena karta labai nukrito hemoglobinas ir pile kraujo,tai po kitos chemijos butinai vel nukris ir gal net zemiau.Rytoj vaziuosiu i ligonine krauja priduoti.Kazin,jeigu atideda chemija (man tai bus maziausiai 1.5 savaites,o gal ir 2 iseis) ar labai nuo to nukencia visas gydymas Ir dar,E.Umbrasaite savo knygoje raso,kad kai nukrito kraujas gere raudona vyna ir valge juodus ikrus ir kad atsistate kraujas.Ar gali tai buti tiesa? As jau ne viena karta klausiau savo gydytuojos,klausiau ir vedejo,ju zodziais joks maistas man nepades atsistatyti kraujo.Ar cia visu gydytuoju tokia nuomone,ar sergant kraujo ligomis kazkas kitaip su to kraujo viksta?
Sveikos merginos,
as pas jus vel su delikaciu klausimeliu... Mano mamytei nuo spinduliavimo labai persti, degina ir net skauda slapimtakius ir dar baisiau iseinamaja anga, norejau paklausti kaip visa tai palengvinti naturaliais budais, gal kas zinot kokiu arbatu ar siaip kokiu tepaliuku...daktare israse nuo slapimo pusles vaistu, bet kai nera uzdegimo tai kaip ir nereiketu piknaudziauti vaistais... gal kuri nors galesite ka nors patarti... lauksiu jusu atsakymu
as pas jus vel su delikaciu klausimeliu... Mano mamytei nuo spinduliavimo labai persti, degina ir net skauda slapimtakius ir dar baisiau iseinamaja anga, norejau paklausti kaip visa tai palengvinti naturaliais budais, gal kas zinot kokiu arbatu ar siaip kokiu tepaliuku...daktare israse nuo slapimo pusles vaistu, bet kai nera uzdegimo tai kaip ir nereiketu piknaudziauti vaistais... gal kuri nors galesite ka nors patarti... lauksiu jusu atsakymu
QUOTE(Eglute:) @ 2009 02 16, 18:11)
Sveikos merginos,
Tai jeigu rasai labai persti ir skauda,manau cia jau ir yra uzdegimas Gal geriau pagerti vaistus,jeigu gydytuoja israse? Man dabar skaudejo slapimtakiai ir isange,bet del kitu priezasciu,as gerdavau nospa,nes skausmas buvo labai stiprus,ir as dar geriau antibijotikus ir biseptoli,bet ne specialiai nuo slapimtakiu,taip tik sutapo.Geriau arbata ANTICYSTITICO,labai patogu,pakeliuose.Dar zinau kad labai padeda medetku voneles arba ikaitinti dideli akmeni,padeti i koki metalini bliuda ar kibira ir pasedeti virs to kibiro,kol eina siluma.Arba paprastesnis variantas pasedeti virs kibiro su labai karstu medetku nuoviru,kad garai butu.Bet cia viskas irgi kaip ir nuo uzdegimo O isange man nuo pat gydymo pradzios gyd.sake tepti Baneocin tepalu,jis nuo mikrobu.
Aj ir dar,man cia adis patare,nauduotis intymios higienos prausikliu VAGISAN,brangus,apie 50 lt,bet labai
QUOTE(adis @ 2009 02 16, 01:48)
o aš pas Balvočiūtę gavau stebuklingų lašiukų prieš alergiją iš balų-pelkių augalėlio. Tai visas viltis į jį ir sudėjau. Klausiat, ką gydytoja sako? Ji žodžiais ir pažadais nesimėto...tik pasakė, jog atrodo, jog vėl juda. Prie limfmazgių kauniečiai nenori lįsti net su reikalu. Jų pozicija tokia, kad prilindus gali būti tik didesnis pasisėjimas, todėl jie prieš biopsijas.
Stengsiuos, kaip visuomet. VERTA. Tik mano gydymas ribotas. Su kiekvienu gydymu vis mažiau tinkamų vaistukų beleika.
Arune, TAIP. Su gydymais balandį turėsiu keturis sunkokus, bet labai prasmingus nepakartojamus metus.
Stengsiuos, kaip visuomet. VERTA. Tik mano gydymas ribotas. Su kiekvienu gydymu vis mažiau tinkamų vaistukų beleika.
Arune, TAIP. Su gydymais balandį turėsiu keturis sunkokus, bet labai prasmingus nepakartojamus metus.
Adis,
Sakot , mažiau tinkamų vaistukų lieka. Bet atsiranda vis naujų, keičiasi gydymo taktikos, vaistukai. Todėl reikia kuo ilgiau "tempti" ir tikėti, kad ateis ir tas geriausias vienintelis būtent Jums tinkamas vaistukas ar gydymas. Reikia išlošti kuo daugiau laiko. Tokia užduotis.
Ir labai svarbu gydytojų ir ligoniukų tarpusavio pasitikėjimas, ką ir matau Jumyse. Taip ir toliau laikykitės.
Sveikutės, Mergaitės
Carvel Kaip meilu, švelnu ir gražu . Labai myliu gyvūnėlius.
QUOTE(SVETA K. @ 2009 02 16, 17:52)
Labiausiai dabar bijau paskutines chemijos,nes jauciosi kaip niekada nusilpusi,o dar sako (cia kas praejo jau gydyma limfomos) kad jeigu viena karta labai nukrito hemoglobinas ir pile kraujo,tai po kitos chemijos butinai vel nukris ir gal net zemiau.Rytoj vaziuosiu i ligonine krauja priduoti.Kazin,jeigu atideda chemija (man tai bus maziausiai 1.5 savaites,o gal ir 2 iseis) ar labai nuo to nukencia visas gydymas Ir dar,E.Umbrasaite savo knygoje raso,kad kai nukrito kraujas gere raudona vyna ir valge juodus ikrus ir kad atsistate kraujas.Ar gali tai buti tiesa? As jau ne viena karta klausiau savo gydytuojos,klausiau ir vedejo,ju zodziais joks maistas man nepades atsistatyti kraujo.Ar cia visu gydytuoju tokia nuomone,ar sergant kraujo ligomis kazkas kitaip su to kraujo viksta?
SVETA K.
Pasistenkite nebijoti, juk gal Jums nebus taip kaip "sako". O kiek dar nesako, nes jiems taip nebuvo. Neužsikabinkit už liūdniausio varianto. Kaip tik džiaukitės, kad bus paskutinis kartas ir sau pasisakykit, "kad ir kaip silpna bus - aš atsistatysiu ir sustiprėsiu greitai" . Nes tai bus tiesa. Nereikės bijoti dėl kito lašinimo, kad įtilptumėt į laiką, kad spėtumėt atsigauti. Tam turėsite pakankamai laiko. Dėl nusitęsusio 2 sav. gydymo pergyventi nereiktų . Na, čia iš mamytės patirties sakau. Gydymas tikrai nenukenčia. Aišku, Jūsų kitoks ligelės variantas, bet tikrai nemanau , kad pakenktumėt atsigėrusi šlakelį vynelio ar suvalgiusi kokių maisto produktų, gerinančių kraujuką. Gydytojai tegul sako, o Jūs esat Jūs. Juk tai ne vaistukai, o maistas. Blogiau tikrai nebus. Ai, užmiršau. Jei geriate antibiotikus, tai vynelio gal ir nereiktų. Pasilikit prie maisto, jūrų rėrybių ir kitų gardumynų. Stiprėkit.
Papildyta:
QUOTE(romantikė @ 2009 02 16, 16:15)
adis, zinau, kad rankas saugot reikia. Stengiuos. Negaliu susekti kas isprovokuoja tuos tinimus kas 3 menesius. Nebent sventes. Kai isgeriu alkoholio (nedaug labai), linksminuosi, sokiai-pokiai...Matyt, organizmui sunku Cia tik pamastymai.
Romantike ,
Nežinau, nežinau ar Jūs teisingai elgiatės nepasisakydama gydytojai, kad nebevartojate. Vis tik reikalas su hormonų veikla organizme. O mums moterims jų veiklos sutrikimai išprovokuoja tiek moteriškų problemėlių. Sakau ir iš savo (dabar jau galiu pasakyti - didelės) patirties. Nors ir jaučiatės gerai. Tuo labiau sakot, kad rezultatai šokinėja. Būtinai pasitarkit su gydytoju.
P.s. Ir dar man kilo tokia keistoka mintis-nesąmonė. Ar negali tie pasikartojantys rankų patinimai, dilgčiojimai ir visokie kitokie pojūčiai priklausyti nuo mėnulio fazių kaitos, magnetinių audrų (apie kurias dabar taip aktyviai pradeda kalbėti, kad veikia žmonių sveikatą). Ar dar kokių mums nematomų gamtos dalykų.
QUOTE(rasų lanka @ 2009 02 16, 20:28)
SVETA K.
Pasistenkite nebijoti, juk gal Jums nebus taip kaip "sako". O kiek dar nesako, nes jiems taip nebuvo. Neužsikabinkit už liūdniausio varianto. Kaip tik džiaukitės, kad bus paskutinis kartas ir sau pasisakykit, "kad ir kaip silpna bus - aš atsistatysiu ir sustiprėsiu greitai" . Nes tai bus tiesa. Nereikės bijoti dėl kito lašinimo, kad įtilptumėt į laiką, kad spėtumėt atsigauti. Tam turėsite pakankamai laiko. Dėl nusitęsusio 2 sav. gydymo pergyventi nereiktų . Na, čia iš mamytės patirties sakau. Gydymas tikrai nenukenčia. Aišku, Jūsų kitoks ligelės variantas, bet tikrai nemanau , kad pakenktumėt atsigėrusi šlakelį vynelio ar suvalgiusi kokių maisto produktų, gerinančių kraujuką. Gydytojai tegul sako, o Jūs esat Jūs. Juk tai ne vaistukai, o maistas. Blogiau tikrai nebus. Ai, užmiršau. Jei geriate antibiotikus, tai vynelio gal ir nereiktų. Pasilikit prie maisto, jūrų rėrybių ir kitų gardumynų. Stiprėkit.
Aciu Gal ir bus viskas gerai Bet as tokia jau esu,visko bijau Del vyno tai as cia klausiau jusu visu nuomones,ka galvojate apie tai.Dabar negersiu del antibijotiku,o po chemijos pabandysiu,gal greiciau atsistatis kraujas,nes pries svitinima reikia irgi kad geras kraujas butu
QUOTE(SVETA K. @ 2009 02 16, 21:18)
Del vyno tai as cia klausiau jusu visu nuomones,ka galvojate apie tai.Dabar negersiu del antibijotiku,o po chemijos pabandysiu,gal greiciau atsistatis kraujas,nes pries svitinima reikia irgi kad geras kraujas butu
Dabar nežinau, kokie tie vyneliai gerai - tikriausiai brangesnis? O senesniais laikais kraujui stiprinti gerdavo Kagorą ir dar atsimenu būdavo toks Meškos kraujas . Tik rusiškai rašydavo "Medvežja krov". Nežinau, ar yra dabar pirkti.