Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

QUOTE(adis @ 2009 02 15, 22:23)
console.gif Toks gyvenimas. Man ir visur vieni limfazgiai. Seniai žinau, nuo lapkričio mėnesio. Naujo gydymo laikas tik klausimas doctor.gif, gal pavyks dar pratempti mėnesį, du. Svajoju apie tris. Žmogui tenka paimti tai ką duoda ir tai kiek duota.

verysad.gif ka turite omeny , sakydama pratempti menesi, du , tris, cia iki gydymo ? g.gif laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 02 16, 00:09)
4u.gif

Grįžau aš po savo pirmų gyvenime slidinėjimo nuotykių. Kaip ir visai nieko. Bet...Šliuožiu trasa ir ašaros byra....Mamai KT parodė MTS dinamiką (ir skaičiaus, ir dydžio). Turbūt vėl chemijos. Nors, jei pirminė schema nelabai padėjo, nedaug vilčių ir dėl kitos (FOLFIRI).

Ifauru 4u.gif
Kodėl Jūs taip nusistačiusi iš karto, kad mažai vilčių su kita schema? Iš tikrųjų, gal ji bus veiksminga ir sustabdys. O jei reikia chemijos, tai reikia- reiškia toks tuo metu bus kelias - gerai, kad yra kitokios schemos - tai nauja viltis. Nepraraskit jos. Stiprybės Jūsų mamytei ir Jums. wub.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 02 16, 00:23)
console.gif Toks gyvenimas. Man ir visur vieni limfazgiai. Seniai žinau, nuo lapkričio mėnesio. Naujo gydymo laikas tik klausimas doctor.gif, gal pavyks dar pratempti mėnesį, du. Svajoju apie tris. Žmogui tenka paimti tai ką duoda ir tai kiek duota.

Adis wub.gif . Aš pamenu, kad po PET-o Jūs kalbėjot apie vieną židinuką ar mazgelį blink.gif O tai kokį dabar tyrimą darėte? Ar jau šnekėjot su savo gydytoja dėl tolimesnių veiksmų? Ar negalima jų išoperuoti? unsure.gif wub.gif
Jei norite trijų mėnesių - bus trys. Kitas gydymas - tai dar vienas bėgimo takelis, tik su aukštesniais barjerais. Jūs jau gerai treniruota - įveiksite. drinks_cheers.gif

Jo, praleisti tokį spektaklį... O aš jį tik plokštelėje ir klausiau. Viską mintinai mokėjau. Kai studentai buvom, iki paryčių pradainuodavom prie vynelio. doh.gif Bet gerai, kad jau šiandien stipriau jaučiatės. Tikriausiai stipriai "pasižmonėjote", kad pasigavote gripą?
Laikykitės ir stipravokit. Nenusileiskit. Stipriai apkabinu. wub.gif

Jorky, smagu dėl mamytės. 4u.gif

Ačiū , Kavyte 4u.gif , už žinias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 vasario 2009 - 23:15
Mergaitės mielosios,

ne kartą esam kalbėjusios,kad jei gydo-tai gerai. Tai nauja viltis,tai gyvenimas.
Draudžiama galvoti,kad nepadės !!! Niekas nežinome,kaip ten bus,visada reikia tikėti,kad bus gerai,gydymas padės,ir gyvensime toliau. rolleyes.gif wub.gif

Atsakyti
Tikriausiai stipriai "pasižmonėjote", kad pasigavote gripą?

Praeitą sekmadienį buvom Palangoje, o grįždami į uošviją užsukome. Ten radau raudonosių, varvanosių būrį. Kaime sloga – ne liga. Matyt ir daugiau būta, ne tik slogos. Imunitetas ne be tas mano... pyktelėjau, jog neįspėjo. Vyras kaip visuomet mane apramino: —Išsiilgę jie tavęs labai, nori pamatyt.— Na, kur pyksi už nutylėjimus po tokių žodžių...

Aš pamenu, kad po PET-o  Jūs kalbėjot apie vieną židinuką ar mazgelį  blink.gif  O tai kokį dabar tyrimą darėte? Ar jau šnekėjot su savo gydytoja dėl tolimesnių veiksmų? Ar negalima jų išoperuoti?  unsure.gif  wub.gif
Jei norite trijų mėnesių - bus trys. Kitas gydymas - tai dar vienas bėgimo takelis, tik su aukštesniais barjerais. Jūs jau gerai treniruota - įveiksite.  drinks_cheers.gif

Gerą atmintį turit. smile.gif
Paprasčiausia echoskopija parodė. Tik netipinis plitimas: pirma pilve, dabar, sausį: jau ir kakle, net pažastyse, tarp šonkaulių. Atrodo, pažastyse išpjaustyta, bet ne viską išpjaustysi. Per limfmazgius „kai eina“ svarbiausia neįleisti kur rimčiau. Laiku gydymą pradėti. Stebi. Vasario pabaigoje bus galvos kompiuteris. Tada vėl gal koks. Pet-as parodytų kokie tie limfmazgiai, kiek piktybiniai. Gal darysiuos, jei nebus aišku. Tik buvo alergija kontrastui, tai Lenkijoje darytis su savo „grynais“ rizikinga, jei komplikacijos daug reikėtų mokėti už pagalbą... Žiūrėsim, kaip bus po galvos KT, kaip tas kontrastas suveiks. Jei vieną kartą buvo alergija, kitą kartą ji gali būti arba ne. Sako, jog dažniausia stiprėja g.gif , o aš pas Balvočiūtę gavau stebuklingų lašiukų prieš alergiją iš balų-pelkių augalėlio. Tai visas viltis į jį ir sudėjau. Klausiat, ką gydytoja sako? Ji žodžiais ir pažadais nesimėto...tik pasakė, jog atrodo, jog vėl „juda“. Prie limfmazgių kauniečiai nenori lįsti net su reikalu. Jų pozicija tokia, kad prilindus gali būti tik didesnis pasisėjimas, todėl jie prieš biopsijas. Vienu žodžiu: pagyvensim-pamatysim...
Jorky klausia, ką reiškai pratempti du-tris mėnesius. Tai gi bus metai po gydmo smile.gif , o papildomi du - trys mėnesiai be gydymo, tai beveik 100 d., per kurias gali smagiai nevaržydamas savęs dar pagyventi. smile.gif
Kitas gydymas - tai dar vienas bėgimo takelis, tik su aukštesniais barjerais. Jūs jau gerai treniruota - įveiksite.  drinks_cheers.gif

Stengsiuos, kaip visuomet. VERTA. smile.gif Tik mano gydymas ribotas. Su kiekvienu gydymu vis mažiau tinkamų vaistukų beleika.
Mergaitės mielosios,
ne kartą esam kalbėjusios,kad jei gydo-tai gerai. Tai nauja viltis,tai gyvenimas

Arune, TAIP. Su gydymais balandį turėsiu keturis sunkokus, bet labai prasmingus nepakartojamus metus.
Atsakyti
Adis,
tavo gydytoja žino,ką daro. Jūs esate šaunus tandemas. Griebsite ligą už ragų,dar jai neįsisiūbavus,ir neleisite daryti savo juodo darbo. bigsmile.gif tongue.gif

------------
Man irgi vyksta "judėjimas" kažkoks pažastyse,kakle. Velnias,kas tai? unsure.gif
Echoskopija paskutinė nieko nerodė .

Daug klausimų,ir mažai atsakymų.....
Atsakyti
adis, siunciu stiprybes ir tikejimo! Apkabinu!

QUOTE(arune @ 2009 02 16, 11:34)
Man irgi vyksta "judėjimas" kažkoks pažastyse,kakle. Velnias,kas tai?  unsure.gif
Echoskopija paskutinė nieko nerodė .

Daug klausimų,ir mažai atsakymų.....

arune, pasidalink KAIP PASIREISKIA TAS JUDEJIMAS? At tai toks keistas maloniai-skausmingas kutenimas??? Nes jau kuri laika jauciu toki desinej pusej kaklo srityje laiks nuo laiko...
Negaliu nekaip suprast KA tai reiskia...Nauji pojuciai... Gruodzio men echo nieko nerode...Ir artimiausiu metu man echo nenusimato...
Kol neperskaiciau, jokiu klausimu nebuvo...Dabar noresiu atsakymu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2009 02 16, 12:33)
KAIP  PASIREISKIA TAS JUDEJIMAS

Na,keletą kartų per dieną sudūrimas,sujudėjimas, "priminimas apie save". Kasdien. Nėra skausminga,tiesiog "prasineša",ir tiek. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 02 16, 13:00)
Na,keletą kartų per dieną sudūrimas,sujudėjimas, "priminimas apie save".  Kasdien. Nėra skausminga,tiesiog "prasineša",ir tiek. unsure.gif

g.gif Panasu...Man tai pasireiskia is neoperuotos puses...Labai keistas jausmas. Eisiu kovo men pas mamologa-pasakysiu...
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 02 16, 13:00)
Na,keletą kartų per dieną sudūrimas,sujudėjimas, "priminimas apie save".  Kasdien. Nėra skausminga,tiesiog "prasineša",ir tiek. unsure.gif

Arune, toks kaip adatos įdūrimas, tik akimirksnis? net ne sekundė, sekundės dalis?
Romantike, pamaudimas?
Žinau aš juos...gal ir bruzda... nebijokit, noriu raminti, jei ir yra kas tai pradžių pradžia, kūnas gali tam pasipriešinti ir su savo turimomis jėgomis įveikti. smile.gif
Be to, jūs abi gavot papildomą gydymą: arune - herceptiną, o romantikė tamoksifenu ir dabar dar gydoma. Šis gydymas ne 100 % garantija jog viskas bus OK, bet didelė garantija - viskas bus OK. smile.gif
------------
Yra labai geras kažkada degančios nurodytas atpažinimo būdas. Jei išgėrus šiek tiek vyno, na ne šiek tiek – mažiausia 200 ml, arba apie 100 ml stipresnio gėrimo( konjako, brendžio ir pan.), jaučiat limfazgius (jaučiat maudimą, t. y. kad jie yra), jie jau įspėja apie kažkokias tikimybes. Sveiki limfmazgiai nereaguoja į alkoholį. Čia „kraujukų“ neoficiali patirtis.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 02 16, 13:21)
Arune, toks kaip adatos įdūrimas, tik akimirksnis?
...gal ir bruzda... nebijokit,

Taip,tiksliai taip-akimirksnis,ir ...iki sekančio bigsmile.gif . Vis mąstau ,ką tai reiškia. g.gif ,ir tai neduoda ramybės.
Ačiū,saulyte mūsų,tavo žodis gydo. user posted image

------------
Įdomu bandymas su vynu unsure.gif .Kaip čia aš praskaičiau? Reiks pabandyt.
Šiaip alkoholio nebevartoju visai,nebenoriu kažko net taurės. Bet pabandysiu. tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 02 16, 13:21)
Arune, toks kaip adatos įdūrimas, tik akimirksnis? net ne sekundė, sekundės dalis?
Romantike, pamaudimas?
Žinau aš juos...gal ir bruzda... nebijokit, noriu raminti, jei ir yra kas tai pradžių pradžia, kūnas gali tam pasipriešinti ir su savo turimomis jėgomis įveikti. smile.gif
Be to, jūs abi gavot papildomą gydymą: arune - herceptiną, o romantikė tamoksifenu ir dabar dar gydoma. Šis gydymas ne 100 % garantija jog viskas bus OK, bet didelė garantija - viskas bus OK. smile.gif
------------
Yra labai geras kažkada degančios nurodytas atpažinimo būdas. Jei išgėrus šiek tiek vyno, na ne šiek tiek – mažiausia 200 ml, arba apie 100 ml stipresnio gėrimo( konjako, brendžio ir pan.), jaučiat limfazgius (jaučiat maudimą, t. y. kad jie yra), jie jau įspėja apie kažkokias tikimybes. Sveiki limfmazgiai nereaguoja į alkoholį. Čia „kraujukų“ neoficiali patirtis.

Jo. PAMAUDIMAS. Toks keistas, nes ir skausmingas ir malonus tuo paciu metu...

Idomu tik, kad is kitos, neoperuotos puses duoda kazkokia zinia...

Del alkoholio irgi nezinojau. Isgeriu kartais. Siaip, paskutiniu metu turejau tam progu keleta, ir ta keista "kutenima" pajutau...Reiskia, tikrai gali buti perspejimas...

KA DARYT... blink.gif unsure.gif g.gif

Ir dar: pastebejau, kad kas 3 menesius man prasideda operuotos puses tinimas (plastakos, pazasties). Vel uz savaites masazai, tai laukiu-nesulaukiu, nes iki siol jie man puikiai padejo 2 kartus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 16 vasario 2009 - 12:57