Sveikutės,
Mergaitės,
Na ir "pavarėt" Jūs čia šiandien.
QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 17, 21:59)
rasu lanka kazkada rasete kad mamytei nukrito nagai nuo koju pirstu,as jau irgi pora pameciau,fu kaip man...O ant ranku? Nes matau kad greitai du nagai tikrai nukris,kiti gal atsilaikys kol ataugs.Ant koju tai dar nieko,bet ant ranku man kazkaip baisu
Kaip viska darysiu namuose? Jau dabar niekur negaliu tu ranku istraukti,nes toks vaizdas
Isivaizduoju kad kokiai pardavejai nelabai malonu pvz pinigus imti is tokiu ranku,juk nezino ji nuo ko cia taip.Nagai vieni juodi,kiti zaliai-geltoni.O nieko specialiai nedarete,kad greiciau ataugtu? Bet jauciu ne,ka cia padarysi,tik laukti kol ataugs.
SVETA, nieko nepadarysi - teks susitaikyti su nagučių praradimu. Mano mamytei nukrito tik nuo kojų , o ant rankų , kaip ir pati rašote - visa paletė spalvų buvo.
Lakuodavom, kad susivienodintų. Laukėme
, kada ir nuo rankų nukris - nenukrito. Todėl ir Jums nebūtinai nuo visur nukris. Tiesa, ant rankų prštų tie nagučiai buvo iki pusės ir daugiau atšokę, todėl mamytė saugodavo, kad neužkliūtų ir nenuplėštų. O į pardavėjas nekreipkit dėmesio, nes jos į Jūsų nagučius tikrai dėmesio nekreips - nėra , kada apžiūrinėti pirkėjų nagų, juk šitiek rankų per dieną praplaukia. Vat , manikiūrininkės tai tikrai pirmoj eilėj mato žmonių nagus, o po to veidus...
Na, čia aš taip manau. Ir dar - nesisielokit taip dėl kraujuko. Jis susitvarkys. Juk negali po tiekos vaistų taip greitai viskas atsistatyti. Viskas bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 03 17, 13:35)
rasų lanka, ačiū už jogą. Peržiūrėjau įspūdinga.
Norėčiau atkreipti dėmesį į pratimus, kurie atliekami rankomis, ten, kur yra aštrūs-staigūs judesiai (RIEZKIE),
kam operuotos pažastys ir yra limfomos pavojus atsargiai. Man Kauno klinikų ir Šiaulių onkologinio kinezeterapeutės visą laiką pabrėžia, rankoms jokių aštrių judesių , priešingai jie turi būti lėti, tolygūs ir vientisi (puikiai tinka rusiškas žodis Plavnyi).
Taip taip, kas su operuotais limfmazgiais, reikia atsargiai. Bet galima viską lengviau atlikti. Ir šiaip man patiko, kad nereikia savęs "perlaužinėti". Viskas atrodo labai paprasta, bet tuo pačiu ir labai "gilu". Ypatingai tinka, kas nėra bandęs medituoti, ar tiesiog ramiai pabūti.
Papildyta:
QUOTE(Domogintare @ 2009 03 17, 18:10)
mergaites gal galit kokia knyga rekomenduoti, kad truputi su psichika susitvarkyti, dar vis bandom vaistuku isvengti, bet manau, kad jau mano zodziu pradeda neuztekti, tai sakau gal kokia knyga padetu, nes tetis megsta skaityti...
Joseph Murphy "Jūsų pasąmonės galia".
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2009 03 17, 19:41)
Visos turim susirasti,už ko užsikabint. Aš kabinausi už vaiko. Gyvename mudvi dviese,nelabai daugiau ir yra į ką kabintis. Man buvo,ir tebėra kažkoks nežmoniškas noras būti su ja,neatsitraukti nė minutėlei. Prisigalvodavom ir prisigalvojam visokios "veiklos". Jei sveikatėlės nėra-ir lovoje galima daug ką nuveikti. Sukrentam į lovą abi,skaitom,piešiam,plepam...
Arūne - Jūs nuostabi
Ifauru - gero laikotarpio po lašinimo Jūsų mamytei.
Bet ji tegul kuom (spiritu, Liotonu, Venoritonu ar kt. ) trina rankelę,kur praleido vaistukus, nes paskui gali ilgai neišsivaikščioti tas "pabėgimas".
Babania - laikykitės,