QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 16, 16:16)
labutis, ech aš dabar pasinešiau ant sagių darymo, nors dar nei vienos nepadariau, bet kol kas tik renku medžiagytes joms, nes kitaip nublūsiu begulėdama lovoje
panos, kaip man gera, kad Dievulis man suteikė tokį nuostabų šansą matyti, auginti savo auksiuką....kartais užeina liūdesys, va kad ir šį rytą kaukti norėjosi...ale įkaliau biški raminančių ir tvardausi, geriau kuo skubiau reik imtis veiklos nors irlovoj, tik kad sunkiai medžiagos renkasi
bučkis jums visoms ir tvirtybės
panos, kaip man gera, kad Dievulis man suteikė tokį nuostabų šansą matyti, auginti savo auksiuką....kartais užeina liūdesys, va kad ir šį rytą kaukti norėjosi...ale įkaliau biški raminančių ir tvardausi, geriau kuo skubiau reik imtis veiklos nors irlovoj, tik kad sunkiai medžiagos renkasi
bučkis jums visoms ir tvirtybės
Skaičiau tavo žinutę kelis kartu, kol patikėjau, kad čia tikrai Tu Šaunuolė Internete tikrai daug medžiagos, tikiu, kad greitai rasi. O rankdarbiai labai ramina ir padeda užsimiršti. O pasipuošti savo darbeliu arba kam nors padovanoti - tai tikrai neapsakomas malonumas. Kuo didžiauio kūrybinio impulso