Brangiausioji, mieliausioji, Ugn* Ine. Neįsivaizduoji, kaip gera vėl su Tavim sveikintis. Atsiras po truputi sveikatėlė. Tegu ji kaip pavasaris , kad ir lėčiau, pražysta, sušildo Tavo širdelę, mintis. Stiprėk , mieloji.
Papildyta:
QUOTE(neiti @ 2009 03 16, 01:08)
ech kaip uzknisa tas karscio pilimas, o dar kai pamokos metu "uzverdu" tai norisi prasmegti kiaurai....gerai kad mokiniai nelaido repliku, bo dabar vaikai labai ziaurus..kazka girdejau kad po metu ar dvieju tai praeina, bet prasideda kitas etapas...gal kas daugiau zino?
Neiti, o ar nebandėte kokių arbatų pagerti nuo menopauzės reiškinių. Bijau suklysti, bet man atrodo, kad kažkurioj senoj temelėje buvo kalbėta apie šiuos pojūčius, ir kas ką vartoja.. Lyg ir Vaistininkas buvo šia tema pasisakęs...
QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 16, 00:17)
Brangiausioji, mieliausioji, Ugn* Ine. Neįsivaizduoji, kaip gera vėl su Tavim sveikintis. Atsiras po truputi sveikatėlė. Tegu ji kaip pavasaris , kad ir lėčiau, pražysta, sušildo Tavo širdelę, mintis. Stiprėk , mieloji.
Papildyta:
Neiti, o ar nebandėte kokių arbatų pagerti nuo menopauzės reiškinių. Bijau suklysti, bet man atrodo, kad kažkurioj senoj temelėje buvo kalbėta apie šiuos pojūčius, ir kas ką vartoja.. Lyg ir Vaistininkas buvo šia tema pasisakęs...
vartoju gdytojo pasiulyta zolini preparata, bet nieko ipatingo....reikes pasiknaisioti po sena foruma
Labas rytas,mergaitės. Man prieš 13 metų (tada man buvo 30 metai) išoperavo miomą, kaip gydytojas sakė vyriško kumščio dydžio.Pašalino vieną kiaušidę,o kitą kiaušidę,kaip sakė gydytoja prisiuvo (ji tapo nefukcinali) .Po šio operacijos ,pylė prakaitas, gal kokius 5 metus aš gėriau harmonus .Aišku svoris pradėjo augti.Po to padariau pertrauką, pradėjau gerti KLIMAKTOPLANA ir dar kažkokius gėriau vaistus,bet jie man mažai padėdavo.Prieš 4 metus pradėjau naudoti harmoninius pleistrus ESTRAMON 25 man jie patiko,tik aišku svoris ir vėl pradėjo augti.Štai ir visa mano išpažintis.
Gal aš NEITI ir niekom nepatarsiu,nes mano bėda buvo ne onkologinė.
Gal aš NEITI ir niekom nepatarsiu,nes mano bėda buvo ne onkologinė.
Labas rytas,mergaitės.Aš esu naujokė,bet pas jus čia užsuku po kelis kartus per dieną.Ir taip jau antri metai.Man prieš 13 metų buvo išoperuota mioma,(gana didelė)viena kiaušidė,o kita,kaip sakė gydytoja buvo prisiūta.Taip ,kad pas mane jau niekas nefukcionuoja.Gėriau harmonus apie 5 metus.Priaugau svorio.Po to pradėjau gerti KLIMAKTOPLANĄ ,MENOPEIS,bet man šie vaistai tik truputi nuimdavo nepageidaujanus šalutinius poveikius.Prieš keleta metų pradėjau naudoti harmoninius pleistrus ESTRAMON 25.Šalutinių reiškinių nejaučiu,(na ,bet tai harmonai) ir vėl truputį priaugau svorio.Aš gal NEITI ir nelabai kuom patarsiu,bet tokia mano patirtis.Mano liga buvo ne onkologinė.
Papildyta:
Na va,kaip naujokė dar ir rašyti nemoku .Po dvi žinutes apie tą patį rašau.Man pasirodė,kad pirmos žinutės kažkodėl neišsiūnčiau.Labai ilgai nerodė ,kad ji išsiūsta.
Papildyta:
Na va,kaip naujokė dar ir rašyti nemoku .Po dvi žinutes apie tą patį rašau.Man pasirodė,kad pirmos žinutės kažkodėl neišsiūnčiau.Labai ilgai nerodė ,kad ji išsiūsta.
Labutis Ugnine, tik viltis ir tikejimas duoda rytoju, Tu ta ir irodiai, saunuole... Sveikateles ir grazaus pavasario!
QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 13, 19:11)
Saulėlydi Kuo daugiau stipresnių, smagesnių , šiltesnių ir skanesnių akimirkų Jūsų vyrui ir šeimai. Gerų pavasariškų atostogėlių...
Ačiū Rasų lanka, kad Jūs nei vienos iš mūsų nepamirštate, visas "pakalbinate" Tikra tiesa, mano vyrui aptetitas visai nemažėja ir tuo džiaugiuosi. Vakar beveik visas sekmadienis praėjo virtuvėje. Gaila, kad oras buvo labai nepalankus pasivaikščiojimui ir grožėjimuisi grįžtančiu pavasariu Gerų dienelių ir Jums, ir Jūsų mamytei.
Ugn*Ine - oi kaip gera, kad sugrįžai Šaunuolė, laikykis ir toliau. Tikėk, kad blogiausia jau praeity.
QUOTE(adis @ 2009 03 13, 18:21)
Tai kas buvo labai išėję iš ribų:
Aspartataminotransferazė (ASAT/GOT)
Alaninaminotrasferazė (ALAT/GPT)
α- amilazė
CRB.
Dar K, nes jis linkęs nukristi.
Aspartataminotransferazė (ASAT/GOT)
Alaninaminotrasferazė (ALAT/GPT)
α- amilazė
CRB.
Dar K, nes jis linkęs nukristi.
Ačiū
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 15, 23:47)
labas vakarėlis mergytės....
štai ir aš, sveriu keturiasdešimt du kg, daugiau guliu lovoje nei vaikštau, nes kojytės nelaiko, raumenukai per tą baisųjį mėnesį beveik visai sunyko, nors jau taisausi, gryžau išvis nevaikščiodama...kankino baisūs skausmai gulint lovoje ant savo kaulelių, o db padėtis sparčiai gerėja jau paeinu, o svarbiausia taip noriu būti savarankiška, tai tas mane ir kankina.
štai ir aš, sveriu keturiasdešimt du kg, daugiau guliu lovoje nei vaikštau, nes kojytės nelaiko, raumenukai per tą baisųjį mėnesį beveik visai sunyko, nors jau taisausi, gryžau išvis nevaikščiodama...kankino baisūs skausmai gulint lovoje ant savo kaulelių, o db padėtis sparčiai gerėja jau paeinu, o svarbiausia taip noriu būti savarankiška, tai tas mane ir kankina.
Ugn*inuke, reikėtų masažo kojoms. Labai lengvo, vos ne glostymo: gal turi sesę, nepamenu galėtų ji, užtektų, kad kokia masažistė pamokytų šiek tiek. Profesionalus būtų geriau. Ateina masažistės į namus, tik nepigu. Šeimos gydytojos užkauskit, gal gali paskirti tokį naminį masažą? Aš nežinau kaip būna kai ligonis ilgai guli, ar jam skiria ką nors ar reikia savo piniginę patuštint.
QUOTE(neiti @ 2009 03 16, 01:58)
vartoju gdytojo pasiulyta zolini preparata, bet nieko ipatingo....reikes pasiknaisioti po sena foruma
Sveika, Neiti, - parašiau į AŽ.
Mergaitės
labutis, ech aš dabar pasinešiau ant sagių darymo, nors dar nei vienos nepadariau, bet kol kas tik renku medžiagytes joms, nes kitaip nublūsiu begulėdama lovoje
panos, kaip man gera, kad Dievulis man suteikė tokį nuostabų šansą matyti, auginti savo auksiuką....kartais užeina liūdesys, va kad ir šį rytą kaukti norėjosi...ale įkaliau biški raminančių ir tvardausi, geriau kuo skubiau reik imtis veiklos nors irlovoj, tik kad sunkiai medžiagos renkasi
bučkis jums visoms ir tvirtybės
panos, kaip man gera, kad Dievulis man suteikė tokį nuostabų šansą matyti, auginti savo auksiuką....kartais užeina liūdesys, va kad ir šį rytą kaukti norėjosi...ale įkaliau biški raminančių ir tvardausi, geriau kuo skubiau reik imtis veiklos nors irlovoj, tik kad sunkiai medžiagos renkasi
bučkis jums visoms ir tvirtybės