Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

QUOTE(arune @ 2009 03 15, 12:53)
Aš irgi įdėsiu nuorodą:
Abadžanijos stebuklai

Arune, labai įdomus straipsnis. Aš kol kas neturiu nuomonės apie šį fenomeną. Iš kitos pusės, tai ne pirmas žmogus su išskirtinėmis mums nesuprantamomis galiomis. Prisimena jau mirusią garsiąją bulgarijos aiškiaregę Vangą?.
-------
Šiandien vos neprisidirbau,swoon.gif
ruošiau pietus ir nusprendžiau iš šaldiklio išsitraukti šaldytų salierų, kažkada liko, tai įmečiau ten, paėmiau pirštais kelias saujeles, ir įmečiau puodan, gerai, kad su pirštinėmis buvau, bereikėjo tokio trumpo kontakto, pradėjo dilgčioti, sutraukė pirštų pagalvėles, lyg būčiau praskalbusi rankomis kelias valandas, tai dar dabar neatsileidžia, nors praėjo daugiau nei 2 val. Ta ranka kurioje laikaiu maišelį nukentėjo labiau... Trapumas tas mūsų, nežinai net nuo ko gali būti kas. Turiu atmintinę apie xelodą, ten aiškiai parašyta vengti karšto šalto vandens, bet, kad nuo kelių įmestų saujelių šitaip...Ir kur mano protas?

Shaiba 4u.gif Parašyk kaip seksis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 15 kovo 2009 - 14:43
QUOTE(adis @ 2009 03 15, 15:36)
Aš kol kas neturiu nuomonės apie šį fenomeną.

Vargu,ar kas turi tvirtą nuomonę. Tūkstančiai ten plūsta,tai padeda kažkam matyt. Jei net Žilvinas Padaiga su savo sūnumi ten nusibaladojo... bigsmile.gif Bet yra ir visiškai priešingų nuomonių,kad tai šarlatanizmas. Ką čia supaisysi dabar? Įdomu,kaip onkologai reaguoja į šį fenomeną? Tačiau Ž.Padaiga,ten pabuvęs,teigia,kad sunkių ligų pagerėjimo atvejų Abadžanijoje užregistruota l.daug,yra ir neįtikėtinų pasveikimo atvejų.

Komentaruose rašoma,kad kelionė atsieina 7-8 tūkst.lt. blink.gif

Saugok save,Adis. 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 03 15, 17:55)
Vargu,ar kas turi tvirtą nuomonę. Tūkstančiai ten plūsta,tai padeda kažkam matyt. Jei net Žilvinas Padaiga su savo sūnumi ten nusibaladojo...  bigsmile.gif Bet yra ir visiškai priešingų nuomonių,kad tai šarlatanizmas. Ką čia supaisysi dabar? Įdomu,kaip onkologai reaguoja į šį fenomeną? Tačiau Ž.Padaiga,ten pabuvęs,teigia,kad sunkių ligų pagerėjimo atvejų Abadžanijoje užregistruota l.daug,yra ir neįtikėtinų pasveikimo atvejų.

Komentaruose rašoma,kad kelionė atsieina 7-8 tūkst.lt.  blink.gif

drinks_cheers.gif Kazkada jau klausiau ka manote apie tai,ir buvau idejusi nuoroda i si straipsni.Tik Gabija pakomentavo man atrodo g.gif As tikriausiai vaziuociau ten,jeigu medikai atsisakytu gydyti.arba jeigu jau niekas nepadetu,butu labai blogai.Nors esu realiste,bet tikiu kad buna stebuklu.Vienos pazistamos mama kita savaite griz is Brazilijos,jau antra karta vaziavo - sako,kad jai padejo thumbup.gif

Atsakyti
Ar yra kurioms pasalintos kiausides ir kaip einasi su svoriu? Man jau baisoka darosi, bo vis mazeja drabuziu skaicius i kuriuos telpu. pries pirmaja operacija sveriau 74kg, o dabar jau 85kg. atrodo ir judu daug. darbas ant koju ir valgau ne tiek jau daug...ir isvis nors dar ner 30 metu, bet jauciuosi kaip gerokai pagyvenusi moteriske schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neiti @ 2009 03 15, 21:11)

Ar yra kurioms pasalintos kiausides ir kaip einasi su svoriu? Man jau baisoka darosi, bo vis mazeja drabuziu skaicius i kuriuos telpu. pries pirmaja operacija sveriau 74kg, o dabar jau 85kg. atrodo ir judu daug. darbas ant koju ir valgau ne tiek jau daug...ir isvis nors dar ner 30 metu, bet jauciuosi kaip gerokai pagyvenusi moteriske  schmoll.gif

Mane vargina tos pacios problemos,plius karscio pylimas.
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2009 03 15, 19:15)
[b]

Mane vargina tos pacios problemos,plius karscio pylimas.

unsure.gif Mane labai bando ikalbeti (kad neskirti Zoladex'o) operuotis...As nenoriu... bent jau kolkas.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2009 03 15, 21:38)
unsure.gif Mane labai bando ikalbeti (kad neskirti Zoladex'o) operuotis...As nenoriu... bent jau kolkas.

Čia jau reikia ne norais vadovautis , o išsiaiškinti su daktarais , kokie būtų tolesni gydymosi variantai , o svarbiausia efektyvumas.Ir gerai būtų , kad pasikonsultuotum su dar kitu gydytoju.Palygintum nuomones.Girdėjau Vilniuje kažkur privačiai onkologai konsultuoja.

Dėl svorio paskaitykit Taunytės 9,5 laimės ar ko ten nepamenu, ten rašoma apie grūdų dietą.Gal praeitam forume aš rašiau, apie savo patirtį.Be to , kad atsistatė chemo nualintos kepenys , sąnariai, dingo alergija, bet per 12-ka dienų nukrito ir 4 kg.Tai nebuvo mano tikslas, bet taip įvyko.Kraujo tyrimai po šios dietos buvo daryti operacijai irgi buvo geri.Svarbiausia, kad svoris neturėjo tendencijos ataugti.Kartojama kas ketvirtį.Na toliau bandymų aišku nedarysiu.

Reikia chemo išgyventi.Labai širdį šokdina.Ramybės būsenoje 108 kartai per min., ir spaudimas žemas.Todėl vaikštau kaip virta daržovė, uždunstu staigiai, bet jei gulėti visą dieną , tai galėčiau manyti, kad chemo nė negavau.Ryt kraujo tyrimus sužinosiu, matysiu kokia iš tikro "geruolė" ta chemo.
Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiti @ 2009 03 15, 21:11)
Ar yra kurioms pasalintos kiausides ir kaip einasi su svoriu? Man jau baisoka darosi, bo vis mazeja drabuziu skaicius i kuriuos telpu. pries pirmaja operacija sveriau 74kg, o dabar jau 85kg. atrodo ir judu daug. darbas ant koju ir valgau ne tiek jau daug...ir isvis nors dar ner 30 metu, bet jauciuosi kaip gerokai pagyvenusi moteriske  schmoll.gif

Mano mamytei taip pat auga svoris. Tą daro hormoniniai vaistukai... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 15, 23:25)
Reikia chemo išgyventi.Labai širdį šokdina.Ramybės būsenoje 108 kartai per min., ir spaudimas žemas.Todėl vaikštau kaip virta daržovė, uždunstu staigiai, bet jei gulėti visą dieną , tai galėčiau manyti, kad chemo nė negavau.Ryt kraujo tyrimus sužinosiu, matysiu kokia iš tikro "geruolė" ta chemo.
Labanaktukas 4u.gif

Gerų tyrimukų rezultatų, Gabija, 4u.gif O širdelei stiprinti nieko nevartojate? Kad ir tų pačių gudobelių pagerti ar dar ko , kad ritmas nors truputi normalizuotųsi... g.gif Man su tokiu ritmu ir užmigti nebūtų įmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 kovo 2009 - 21:40
QUOTE(arune @ 2009 03 15, 16:55)
Vargu,ar kas turi tvirtą nuomonę. Tūkstančiai ten plūsta,tai padeda kažkam matyt. Jei net Žilvinas Padaiga su savo sūnumi ten nusibaladojo...  bigsmile.gif Bet yra ir visiškai priešingų nuomonių,kad tai šarlatanizmas. Ką čia supaisysi dabar? Įdomu,kaip onkologai reaguoja į šį fenomeną? Tačiau Ž.Padaiga,ten pabuvęs,teigia,kad sunkių ligų pagerėjimo atvejų Abadžanijoje užregistruota l.daug,yra ir neįtikėtinų pasveikimo atvejų.

Komentaruose rašoma,kad kelionė atsieina 7-8 tūkst.lt.  blink.gif

Saugok save,Adis.  4u.gif  rolleyes.gif

Labai idomu, kad kas nors atsilieptu is ten buvusiu, nes vyrauja ivairiausiu nuomoniu, bet manau, kad vaziuoti ir netiketi, turbut neverta, o gal ten atvirksciai igauni tikejima ir pasitikejima savimi ir tokiu budu pradedi sveikti g.gif
Atsakyti
labas vakarėlis mergytės....
štai ir aš, sveriu keturiasdešimt du kg, daugiau guliu lovoje nei vaikštau, nes kojytės nelaiko, raumenukai per tą baisųjį mėnesį beveik visai sunyko, nors jau taisausi, gryžau išvis nevaikščiodama...kankino baisūs skausmai gulint lovoje ant savo kaulelių, o db padėtis sparčiai gerėja biggrin.gif jau paeinu, o svarbiausia taip noriu būti savarankiška, tai tas mane ir kankina.
Grįžau jau be plaukų, juos mama nuskuto kai tik grįžau pirmąjį kartą iš reanimacinės, aš taip norėjau. Na vnž viskas tvarkosi, prieš kelias dienas ir dreną išėmė (su juo grįžau namo), tai va, siunčiu jums visoms geros nuotaikos dozę ir frazę: mes vertos gyventi, auginti savo vaikus, ttad kabinkimės į tą nuostabų gyvenimą nors ir iš paskutiniųjųųųųųųųųųų bigsmile.gif

Atsakyti
Ugne*Ine wub.gif wub.gif wub.gif Saunuole tu musu 4u.gif Po to ka isgyvenai dabar viskas turi,privalo buti gerai victory.gif
Atsakyti
Ugn*Ine, stiprybes tau 4u.gif

ech kaip uzknisa tas karscio pilimas, o dar kai pamokos metu "uzverdu" tai norisi prasmegti kiaurai....gerai kad mokiniai nelaido repliku, bo dabar vaikai labai ziaurus..kazka girdejau kad po metu ar dvieju tai praeina, bet prasideda kitas etapas...gal kas daugiau zino?
Atsakyti