Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

QUOTE(Domogintare @ 2009 03 14, 16:57)
Tiesiog labai idomu, nes po eilines echoskopijos, teciui kazks ten su senom metastazem negerai. Dar noriu paklausti, ar kam nors operavo metastazes ar tik auglius, nes kai mes klausem gydytoju, tai pasake, kad dabar jos tokio dydzio, kad nera pavojingos, bet man atrodo, kad gal geriau, jei yra galimybe ispjaustyti reiketu, gal reiketu kreiptis ir pas kitus medikus, tiesiog noriu patarimo verysad.gif

matai, tas pjaustinejimas didelis stresas organizmui ir nebutinai naudingas. daug kas priklauso nuo tu metastaziu vietos, dydzio, pokyciu - parinkus tinkama gydyma, mityba jos gali mazeti be jokiu operaciju. o alternatyvia nuomone del gydymo visada verta gauti - kuo daugiau zinai, tuo daugiau galimybiu rinktis.
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(romantikė @ 2009 03 14, 17:47)
Maciau ja uzvakar onkologineje ligonineje prie komp.tomografijos kabineto. Nepazinau. Nustebau, nes nieko apie jos bukle negirdejau. Atrodo graziai, bet labai pasimetus. Sedejo taip nuosaly, lyg nenoretu, kad kas atpazintu...  verysad.gif

ragnezwub.gif

Garsiems žmonėms dar sunkiau.Aš kaime jaučiu kaip pakaušį "gręžia" , o čia dar žinomas žmogus, pažįsta kiekvienas.Kauno klinikose dar vieną garsią aktorę sutikau.Būčiau nepažinusi, rūbininkė apšvietė. Penktadienį pati užkalbino, tai galiu pasigirti, kad garsiu žmogu bendravau.Pavardės gal neskelbsiu, nemanau, kad ji to norėtų.

Manes poryt laukia technine apziura... karsta.gif

Romantike linkiu drasos ir sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Pas mus siandien iki pietu taip grazu buvo,saulute,tikras pavasaris wub.gif Taip fainai pasivaiksciojom su mazaja ir didziaja biggrin.gif

babania ,smagu kad namie thumbup.gif Kaip savijauta?

ragnez manau tiks bet koks korsetas ir butinai jo reikia,man netgi po cezario lepe nesioti.Kaip reikalai su tom,ko labiausiai bijojai?

romantike linkiu kad jusu "technine bukle" butu gera ir kad nerastu jokiu defektu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 14 kovo 2009 - 17:27
QUOTE(ragnez @ 2009 03 14, 16:52)
linkiu sekmingai praeit  4u.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 14, 17:15)
4u.gif

Romantike linkiu drasos ir sėkmės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ACIU!!! Kraujo rodikliai pagerejo, tai labai tikiu, kad ir kitur bus be pakeitimu smile.gif

As apie V.Mainelyte irgi nerasyciau cia, jei ne tas straipsnis Lryte... Nemanau, kad pamacius ka nors sioje situacijoje, reikia garsiai skelbti apie tai...Na as nesu izymi, bet nenoreciau, kad kas nors is pazistamu mane pamatytu ten ir visur kitur apie tai pasakotu...
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 14, 17:26)
romantike linkiu kad jusu "technine bukle" butu gera ir kad nerastu jokiu defektu mirksiukas.gif

4u.gif Aciuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 14 kovo 2009 - 17:30
Padarė 3 pilvo operacijas ir tik iš forumo sužinojau apie korsažą. Niekas neperspėjo.

Ar visą laiką reikia nešioti , ar tik darant gimnastikos pratimus? g.gif
Šeip tai skauda jei būti suspaustu pilvu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2009 03 14, 13:14)

Laba diena,
paaiskinkit,prasau,kodel chemoterapijos metu nerekomenduojami citrusiniai vaisiai? Aciu  4u.gif

Pirma kart girdziu,as tik su mandarinais ir teatsistatydavau po chemo.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 14, 20:15)
Padarė 3 pilvo operacijas ir tik iš forumo sužinojau apie korsažą. Niekas neperspėjo.

Ar visą laiką reikia nešioti , ar tik darant gimnastikos pratimus? g.gif
Šeip tai skauda jei būti suspaustu pilvu. blush2.gif

Man liepdavo nešioti dienos metu , kai judėdavau - nakčiai nusiimdavau. Kai jau dienom nebenešiojau, tai darydama mankšteles dar užsidėdavau. Bet čia buvo tik mano iniciatyva. blush2.gif Tas korsetas ne toks, kuris "taiso figūrą" ir suspaudžia taip viską, kad ir kvėpuot sunkiau. Jis tik švelniai aptraukia kūną, tiesiog prilaiko randą, audinius ir šiek tiek organus. Kai jį užsidedi, atrodo iš pradžių kad šiek tiek aptempia, bet tuoj pripranti. Vat, kai jau nusiimi, jautiesi "padribęs", nors lyg ir nebėra kam ten dribti. doh.gif Jų yra visokių dydžių. Keista, kad nieko Jums neminėjo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 14 kovo 2009 - 18:54
QUOTE(ragnez @ 2009 03 14, 18:03)
matai, tas pjaustinejimas didelis stresas organizmui ir nebutinai naudingas. daug kas priklauso nuo tu metastaziu vietos, dydzio, pokyciu - parinkus tinkama gydyma, mityba jos gali mazeti be jokiu operaciju. o alternatyvia nuomone del gydymo visada verta gauti - kuo daugiau zinai, tuo daugiau galimybiu rinktis.

Na labai aciu uz informacija, siek tiek ramiau bus, dabar laukiam kompiutrio ir po to bus aisku ar jau reikia chemijos, bet taip bijau, kad jis nustos kovoti, nes bus jau trecia (nors labai tikiu, kad nereikes), o dar avastina leidzia jau metai. kaip gera, kad galima su kazkuo pasikalbeti. Aciu Jums visoms 4u.gif , kad aplamai kalbate tokia sunkia tema, bet mums salia esantiems ir labai nelengva.
Atsakyti
4u.gif
Straipsnis apie maistą, dauguma greičiausiai skaitėt, įmetu:
Padėkite nuvyti vėžį!
Atsakyti

Aciu visoms uz pagalba. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano šokas truputį praėjo,ryt bandysiu skambinti i Vilnių.Tikiuosi gal gausiu kokios informacijos ir bus ramiau.

Šiandien 15val,per LTV laidoje Pulsas,apie krūties vėžio gydymą Lietuvoje,gal ką nors naujo ir gero pasakys.
Atsakyti
Sveikutės , Mergaitės, 4u.gif Geros ir ramios, ir sveikos dienelės Jums šiandien.

Ačiū, Adis, wub.gif už nuorodą - nebuvau skaičiusi. Dar vienas lašiukas į žinių ir pamąstymų aruodą.

Shaiba, 4u.gif Gerai, kad nusiraminote, gerų Jums žinių rytoj - palankių Jums.

Romantike 4u.gif Iš visos širdies linkiu Jums būti YPATINGAI "techniškai tvarkinga" .
Atsakyti
Aš irgi įdėsiu nuorodą:
Abadžanijos stebuklai

Shaiba, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 15 kovo 2009 - 11:56