labas, su pavasariu
labai grazi sian dienele, nors ir trylikta ir dar penktadienis
aciu, kad rupinates, as jau namie. pirmadieni atsiguliau, antradieni isoperavo stoma, sian jau namie tusiuos. labai noriu valgyt, bet bijau prisiryt, nes dar net nezinau, kaip reiks pakakot
QUOTE(babania @ 2009 03 13, 15:43)
labas visoms nu va tiesioginis eteris is santariskiu 8 auksto as hematologiniam o Mou guli kaulu ciulpu transplantacijos intensyvioj terapijoj sustiprintam izoliatoriui ileidzia kaip i operacine nesvarbu kad su ligonines rubais,uzdeda ir ant tapkiu maisus,chalata ir maskes,paskyre 6 blokus chemijos,paskui po 2 menesiu darys vel ciulpus ir ziures ar galima transplantuoti brolio.Po pirmo lasinimo uzkilo 40 ir istino bte jau geriau siandien neturejo temperaturos ir aplamai labai optimistiska tai ne as bliuve ir myzne jai dar blogiau ir sudetingiau nes vyras su dukra Anglijoj like ir namai jos toli Ai bandysiu vaidinti stipria ir maziau bliausiu Tai va perduoda linkejimus visoms ir sake jus nepakartojamos
o del interneto tai anksciau leisdavo savo nesiojama tureti palatoj o dabar zinokit nebeleidzia del tos pacios priezasties kas cia sake ir taip viskas kenkia
o del interneto tai anksciau leisdavo savo nesiojama tureti palatoj o dabar zinokit nebeleidzia del tos pacios priezasties kas cia sake ir taip viskas kenkia
Ačiū BABANIA už žinias. Linkėjimai MOU Laikykitės mergaitės Ir OPTIMIZMO jums. Aišku, lengva man taip kalbėti, bet kai matau kaip tvirtai laikosi mano vyras (kaip tik vakar iš to paties aukšo grįžo 3 savaitėlėm namo po II kurso), pradedu dar tvirčiau tikėti, kad NUSITEIKIMAS yra labai geras priedas prie gydimo.
Babania, kokioj palatoj guli, kas gydo? Ten įdomi tvarka, nes kaskart atvažiavęs gali papulti pas kt gydytoją.
O tai kaip rašai, jei sakai, kad nebeleidžia interneto? Aš suprantu, kad nebėra bevielio, o jungtis per omi conetct galima? Ar ne?
Ar turi internetinę paciento kortelę?
Sėkmės
Labas visoms,
Man kas dieną po naujieną Gavau siuntimą i Vilnių,hematologijos skyrių,Kaune gydymas baigtas,daugiau galimybių neturi.
Vilniuje nežinau,net kur Santariškės rasti. O pas kokį daktarą eiti nieko nenuotuokiu,tiesa daktarė davė keletą pavardžių,bet daugiau sakė nieko apie juos nežino.
Vilnietės priimkit,pagelbėkit
mou,babania ,laikykites mergaites babania,tai neisleido namo?
ragnez tau irgi daug balionu Saunuole,jau po operacijos ur taip gerai laikaisi O ka pasake del gydymo efektivumo,tikiuosi kad viskas gerai
shaiba ,mergaites tikrai patars,kaip ir mou o kokia tavo liga,jeigu i hematologini siuncia?
ragnez tau irgi daug balionu Saunuole,jau po operacijos ur taip gerai laikaisi O ka pasake del gydymo efektivumo,tikiuosi kad viskas gerai
shaiba ,mergaites tikrai patars,kaip ir mou o kokia tavo liga,jeigu i hematologini siuncia?
sveta k., aciu del gydymo efektyvumo aiskes veliau, kazkur po menesio eisiu pas chemoterapeute darytis tyrimu ir tt. dabar tik pas chirurgus buvau, isoperavo ir tiek ziniu.
QUOTE(shaiba @ 2009 03 13, 18:11)
Labas visoms,
Man kas dieną po naujieną Gavau siuntimą i Vilnių,hematologijos skyrių,Kaune gydymas baigtas,daugiau galimybių neturi.
Vilniuje nežinau,net kur Santariškės rasti. O pas kokį daktarą eiti nieko nenuotuokiu,tiesa daktarė davė keletą pavardžių,bet daugiau sakė nieko apie juos nežino.
Shaiba, mieloji. Dar vakar su vyru pakalbėjau, pasidžiaugiau, jog kažkokiu būdu atsirado papildoma galimybė gydyt kitaip.
Santariškes susirasi: moki internetine paieška naudotis, yra žemėlapiai, yra Vilniaus transporto sistema:
Vilniaus transportas
Vilnaius transporto schema
Gydytojus ir susirasi. Tik, kad pasakytų ką nors gera. Jei nerastų sprendimų Lietuvoje, bandyk vis tik kalbėti apie gydymą svetur: teiraukis kaip tokios ligos gydomos užsieniuose, kokias metodikas taiko ar turi tokių metodikų? Ne teiraukis, o primygtinai paršyk, kad atsakytų... daugiau nežinau ką patarti. Stiprybės tau, galiu tik įsivaizduoti kokia sumaištis širdyje ir prote.
palengvinimui dar įmetu:
26 autobusas
26 autobusas
QUOTE(shaiba @ 2009 03 12, 22:31)
O aš šiandien,šoką gavau. Pirmadieniui buvo suplanuota operacija,ateinu tyrimus atlikti:mes jūsų neoperuosim,nutarėme chemija gydyti.
Taip kad ir aš prie chemikių jungiuos,tiesa tik rytoj sužinosiu kokia chemija.
Adis,ar Kaune lašinatės?
.Gabija,kada jusu sekantis lašinimas?
Taip kad ir aš prie chemikių jungiuos,tiesa tik rytoj sužinosiu kokia chemija.
Adis,ar Kaune lašinatės?
.Gabija,kada jusu sekantis lašinimas?
Labas
shaiba , manau , kad chemija bandys sumažinti auglius, po to bus mažiau problematiška operacija, o gal juos iš viso pavyks sunaikinti.Man taip darė, kai reikėjo operuoti auglį prie žarnos, o buvo metastazės pliauroje.Chemo pliauros metastazes užkalkino, pilve auglys buvęs virš 4 cm, sumažėjo iki 2 cm, bet po to staigiai pradėjo didėti ir jį išoperavo.
Mano chemija tiesiog nuostabi , vienas trūkumas, kad nupliksiu ir dar jėgų neliko. Su Džinka nuėjom trečdalį maršruto ir užteko.Pasiklausiau vyturio, "pasideginau" atsisėdusi pietinėje namo pusėje.
Pasidariau kraujo tyrimą , bet rezultato nelaukiau, manau ištrauksiu iki pirmadienio, kad ir koks ten tas kraujas.
Kitas lašinimas balandžio 4 d.
QUOTE(shaiba @ 2009 03 13, 17:11)
kada planuoji važiuoti į Vilnių?
QUOTE(ragnez @ 2009 03 13, 17:08)
aciu, kad rupinates, as jau namie. pirmadieni atsiguliau, antradieni isoperavo stoma, sian jau namie tusiuos. labai noriu valgyt, bet bijau prisiryt, nes dar net nezinau, kaip reiks pakakot
Šaunuolė, Ragnez, Taip tyliai didelius darbelius nuveikiat. Neprisivalgykit iš karto, pradėkit nuo košyčių, lengvų virtų mėsyčių . Jos geriau virškinasi, kol pirmą kartą nepakakosit.Gerkit skysčių. Viskas bus gerai. Pamatysit.
Papildyta:
QUOTE(shaiba @ 2009 03 13, 19:11)
Labas visoms,
Shaiba Negaliu patikėti, kad taip viskas keičiasi, bet kaip suprantu, Vilniuje gydymas bus tęsiamas? Gal Kauno gydytojai su Vilniaus bendravo, kad taip daro - gal taip sutarė? Gal Jūsų gydytoja nenori aiškinti Jums kaip ir kas? Tikrai, manau ir linkiu, kad būtų surastas būdas toliau gydytis. Jei ne LT, tai kaip Adis sako, svetur. Stipriai, stipriai apkabinu.
mou, - laikykitės.
Babania - iš paskutinių, bet "spardykitės" ir nepasiduokit ašaroms.
Stiprybės ir dar kartą stiprybės, mielos mergaitės.
Gabija - tiek tų plaukučių. Svarbu, kad nėra didelių blogumų, ko tikriausiai nepasakysi apie ankstesnes chemijas. Ne visada juk ir pasivaikščioti anksčiau išgalėdavot, o dabar...
Saulėlydi Kuo daugiau stipresnių, smagesnių , šiltesnių ir skanesnių akimirkų Jūsų vyrui ir šeimai. Gerų pavasariškų atostogėlių...
Arūne -
QUOTE(arune @ 2009 03 13, 13:29)
[Adis,kaip jautiesi,kaip miegelis,kaip kojų padai,ar pasireiškia deginimas?
Nemiegojau kol vartojau deksametazoną, dabar priešingai labai gilus miegas, net pabusti sunku: kaip po narkozės, prabundu ir vėl mingu. Kol atsigaivalioju laiko reikia. Šiandien dar buvo vienas tarpinis kraujas: jis toliau krenta, Xelodą paliko, apsieinu be neupogen. Visokių daug trumpalaikių skausmelių atsirado, padai ir rankos pradžioj truputį reiškės, dabar apstoję. Toliau matysiu kaip bus. Dar turiu 4 xelodines dienas.
QUOTE(Barbutė @ 2009 03 13, 15:52)
o ką konkrečiai žiūri iš biocheminių? Gal neaiškiai parašiau, ta prasme, kad biocheminis tyrimas, kiek žinau tai labai platus rodiklių spektras, o šiuo atveju, kokius rodiklius tiria?
[
[
Tai kas buvo labai išėję iš ribų:
Aspartataminotransferazė (ASAT/GOT)
Alaninaminotrasferazė (ALAT/GPT)
α- amilazė
CRB.
Dar K, nes jis linkęs nukristi.
QUOTE(adis @ 2009 03 13, 19:21)
Nemiegojau kol vartojau deksametazoną, dabar priešingai labai gilus miegas, net pabusti sunku
Aš irgi 3 -4 naktis nemiegojau,po to miegodavau. Organizmas protingas,pasiima miego trūkumą vėliau,su kaupu. Man vieną kartą Helodą buvo nuėmę ( tris dienas tik gėriau ) dėl temperatūros. Baigsi Xelodą po keturių dienų-pailsėsi.
--------
Stiprybės,Shaiba. Jeigu siunčia į Vilnių,tai ne be reikalo turbūt. Tikėkimės,kad ras būdą,kaip pagelbėt.
Rodos teisingai nugirdau rytojaus spaudos apžvalgą.
Rytoj "Lietuvos ryto" priede "Gyvenimo būdas" turėtų būti straipsnis apie aktorę Vaivą Mainelytę, taip pat sergančią ar sirgusią krūties vėžiu. Na, nespėjau išgirsti iki galo.
Rytoj "Lietuvos ryto" priede "Gyvenimo būdas" turėtų būti straipsnis apie aktorę Vaivą Mainelytę, taip pat sergančią ar sirgusią krūties vėžiu. Na, nespėjau išgirsti iki galo.