Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

QUOTE(shaiba @ 2009 03 12, 23:31)
O aš šiandien,šoką gavau. doh.gif Pirmadieniui buvo suplanuota operacija,ateinu tyrimus atlikti:mes jūsų neoperuosim,nutarėme chemija gydyti. g.gif
Taip kad ir aš prie chemikių jungiuos,tiesa tik rytoj sužinosiu kokia chemija.

Tai puiku, Shaiba, thumbup.gif 4u.gif
Reiškia, gydytojai sugalvojo dar vieną ėjimą, dar vieną išeitį. Būtinai parašykit, kai sužinosit ką nors smulkiau. Sėkmės. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2009 03 12, 22:31)

Adis,ar Kaune lašinatės?

Shaiba tikrai, siurprizas. doh.gif
Kaune, kaip gydžiausi taip gydausi. Šiauliai šefuoja su tarpiniais tyrimais.

rasu lanka, kadangi buvo pirma chemija pilną ( bendras, bioch ir dar viskius kitokius) darė klinikose, o tarpiniai tik bendras. Užtenka jų dabar. Praeitą kartą biocheminius dariau tik kai pradėjau blogai jaustis. Rankos: viena vena atsakė, leis į kitą, jos ryškios, tik labai plonos. Sesutė džiaugias, kadangi operuota abi – nėra ką saugot. Dar dabar ir lašinimų mažiau tik 1 per kursą 1 val., kita tabletėmis.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 03 13, 00:19)

kadangi buvo pirma chemija pilną ( bendras, bioch ir dar viskius kitokius) darė klinikose, o tarpiniai tik bendras. Užtenka jų dabar. Praeitą kartą biocheminius dariau tik kai pradėjau blogai jaustis. Rankos: viena vena atsakė, leis į kitą, jos ryškios, tik labai plonos. Sesutė džiaugias, kadangi operuota abi – nėra ką saugot. Dar dabar ir lašinimų mažiau tik 1 per kursą 1 val., kita tabletėmis.

Aišku. smile.gif Tai man atrodo, kad nesvarbu, plonos ar ne , svarbu, kad tvirtomis sienelėmis būtų. Ir gerai, kad lašinimų mažiau. Jau tarpas poilsio joms buvo. Sakau, gal per laiką jos atsistatyt neatsistato, bet bent jau sutvirtėja. Bus gerai. wub.gif
Atsakyti
O man jau apie savaite skauda visur raumenys,ir ranku-koju,ir pilvo g.gif Namuose dar nieko,o kai iseinu i lauka tai buna vos kojas pavelku doh.gif Ir del silpnumo dar ir del tokio keisto jausmo kojose-linksta kojos unsure.gif Gal kam nors taip buvo?Ir ranku pirstai tokie najautrus labai dar.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 13, 00:52)
O man jau apie savaite skauda visur raumenys,ir ranku-koju,ir pilvo g.gif Namuose dar nieko,o kai iseinu i lauka tai buna vos kojas pavelku doh.gif Ir del silpnumo dar ir del tokio keisto jausmo kojose-linksta kojos unsure.gif Gal kam nors taip buvo?Ir ranku pirstai tokie najautrus labai dar.

Tai šalutiniai gydymo poveikiai. Rankų pirštai ir kojų padai mano mamytei ir dabar dar nejautrūs, o po gydymo praėjo jau beveik 5 mėn. Bet, SVETA, sau nesytaikykit, schmoll.gif nes mes gavome laaaabai daug chemijų. O skausmeliai tai dar kokį mėnesiuką gali pavaikščioti. Bet žiūrėkit į tai optimistiškiau. Ką tie skausmeliai ir nejautrumas reiškia su tuo, ką jau iškentėt tarpuose tarp lašinimų. Viskas praeis , tik reikia laiko ir kantrybės. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 12, 23:35)
Aišku.  smile.gif  Tai man atrodo, kad nesvarbu, plonos ar ne , svarbu, kad tvirtomis sienelėmis būtų. Ir gerai, kad lašinimų mažiau. Jau  tarpas poilsio joms buvo. Sakau, gal per laiką jos atsistatyt neatsistato, bet bent jau sutvirtėja. Bus gerai.  wub.gif

Kateterių reikia plonų, ne visuomet skyriuje turi, normalus praeitą kartą užlinko taip galutinai pribaigdamas veną.
deganti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 12 kovo 2009 - 23:09
QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 13, 01:01)
Bet žiūrėkit į tai optimistiškiau. Ką tie skausmeliai ir nejautrumas reiškia su tuo, ką jau iškentėt tarpuose tarp lašinimų.  Viskas praeis , tik reikia laiko ir kantrybės.  wub.gif

Taip taip,zinau biggrin.gif As dabar kiekviena diena atsikeliu su sypsena biggrin.gif negaliu patiketi,kad as taip gerai jauciuosi bigsmile.gif Taip tik,idomu,kodel raumenys skauda,kazkaip idomiai man,kaip po sporto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 12 kovo 2009 - 23:17
QUOTE(adis @ 2009 03 13, 01:03)
Kateterių reikia plonų, ne visuomet skyriuje turi, normalus praeitą kartą užlinko taip galutinai pribaigdamas veną.
deganti mirksiukas.gif

Žinau, unsure.gif Mamytei tik tokius ir teįduria. Juos ten "vaikiškais" vadina.

SVETA - būtent, kaip po sporto. Lyg būtumei dariusi 30 atsilenkimų, 100 pritūpimų , ilgokai pakilnojusi hanteliukus ir prabėgusi maratoną. Praeis irnesakyk.gif Mamytei dar prie viso šito kelių ir peties sąnariukai paskaudėdavo. Dabar to nebėra. O ką, juk neblogą treniruotę ir turėjot kelis mėnesiukus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 12 kovo 2009 - 23:28
QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 12, 20:05)
Sveika, Auryle 4u.gif . Gerai, kad mamytė su Jumis, tik man atrodo, kad operacijos greitį kažin ar Jūs galėsite įtakoti. Jei rytoj konsultacija, tai kantriai palaukite iki rytojaus. Operacijos paprastai skiriamos, atsižvelgiant į ligoniuko būklę ir reikalingumą. Jei neskirs, tada ir išsiaiškinkite - kodėl. Jei gydytojai manys esant reikalingai labai skubiai operacijai, tai tikrai jie nesakys, kad nukelti į vėlesnį laiką. Sėkmės rytoj.  4u.gif

Ačiū už palaikymą smile.gif šiandien paaiškės kas ir kaip bus.. Svarbiausia, kad ji čia.

Gražaus Jums visoms savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Adis,kaip jautiesi,kaip miegelis,kaip kojų padai,ar pasireiškia deginimas?

----------------

Įlendu kasdien,paskaitinėju,esu kartu su jumis. user posted image

Man irgi artinasi tyrimukai-už poros savaičių. O kol kas stengiuosi negalvoti. Džiaugiamės pavasariu kaip mokame,kaip galime user posted image
Atsakyti
labas visoms 4u.gif nu va tiesioginis eteris is santariskiu 8 auksto as hematologiniam ax.gifo Mou guli kaulu ciulpu transplantacijos intensyvioj terapijoj sustiprintam izoliatoriui ileidzia kaip i operacine nesvarbu kad su ligonines rubais,uzdeda ir ant tapkiu maisus,chalata ir maskes,paskyre 6 blokus chemijos,paskui po 2 menesiu darys vel ciulpus ir ziures ar galima transplantuoti brolio.Po pirmo lasinimo uzkilo 40 ir istino verysad.gif bte jau geriau siandien neturejo temperaturos thumbup.gif ir aplamai labai optimistiska tai ne as bliuve ir myzne doh.gif blush2.gif jai dar blogiau ir sudetingiau nes vyras su dukra Anglijoj like ir namai jos toli verysad.gif Ai bandysiu vaidinti stipria ir maziau bliausiu blush2.gif Tai va perduoda linkejimus visoms ir sake jus nepakartojamos wub.gif
o del interneto tai anksciau leisdavo savo nesiojama tureti palatoj o dabar zinokit nebeleidzia schmoll.gif del tos pacios priezasties kas cia sake ir taip viskas kenkia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 03 12, 22:19)
[ Praeitą kartą biocheminius dariau tik kai pradėjau blogai jaustis.

o ką konkrečiai žiūri iš biocheminių? Gal neaiškiai parašiau, ta prasme, kad biocheminis tyrimas, kiek žinau tai labai platus rodiklių spektras, o šiuo atveju, kokius rodiklius tiria?
Papildyta:
QUOTE(babania @ 2009 03 13, 14:43)
labas visoms

user posted image
Atsakyti