beja Kuistuk, mano teciui taip pat diagnozuotas storoio zarnos vezys su metastazem limfmazgiuose, po opercijos seke komplikacijos, isgyveno peritonita, po to chemoterapija, po metu antra operacija, augliukas su metastazem isitaise nebudingoje metastazuoti vietoje, ant pilvo sienos ir vel chemoterapija, bet mes nenuleidziame ranku, skyre biologine terapija ir jau metai laiko, kaip leidziames avastina, dabar po echoskopijos naujo nieko nerado, bet gydytojui senos metastazes nepatinka, uzsimine vel apie chemija, aisku tecio nuotaika ziauriai krito, nes jis po kiekvienu tyrimu vis laukia atsakymo, kad ten nieko nera, taciau jau prabego du grazus ir produktyvus meteliai. As teciui visada sakau, kad Tu privalai pasveikti ir gyventi, nes jo bulviniai blynai patys skaniausi ir kartai anukai valgo tik tuos blynus kelias diena is eiles..Ir dar sakau, kad bus neteisinga, nors man ir 30 jau, bet as dar noriu buti Jusu mazaja dukra, dar viena priezastis jam stengtis .svarbu gyvenimui suteikti prasme, as tikiu ir mano viltis neuzges iki paskutines minutes, kuri tikiu bus dar labi negreitai. Tikiu ir Jumis mergaites, visoms linkiu stiprybes ir daug, daug graziu akimirku, juk gyvenimas yra nuostabus
QUOTE(vi_ @ 2009 03 09, 00:22)
Minėtų liaudiškos chemoterapijos priemonių, iš jų, dėmėtosios maudos, yra vaistinėse. Ne visose, aišku. Kaune tokia yra, o Vilniuje gal Balvočiūtės vaistinėje būtų.
vi_, neklaidinkit žmonių.
"Dar kartą apie homeopatiją.
Mielosios damos,
paskaitau apie rupūžes ir žibalus, papykstu, nusiraminu, vėl Jūs užvedad - vėl užverdu.
Taigi, trumpa lekcija apie rupūžes ir homeopatiją (ko gero, jau esu rašęs):
Homeopatiniai preparatai pagaminti iš tokių medžiagų, kurios didelėmis dozėmis sukelia tam tikrą ligą, kurią gydo labai labai mažos tos medžiagos dozės. Iliustracijai ypač tinka adis pastebėjimas:
"O Jūs, pvz. žinote, jog Vokiečių vaistinėje, kuri yra Pilies gatvėje galima užsisakyti homeopatinį PETROLIUM. Vokišką žibalo preparatą. Toms pačioms ligoms, sako ypač efektyvus prie kepenų, žarnyno navikų. Paradoksas ar ne."
Tai va - adis tikriausiai stebisi, kad nuodas (žibalas), kuris gali sukelti ypač stiprius kepenų sutrikimus, tinka kepenų ligoms gydyti. Tai ir yra homeopatijos esmė. Bet korektiškai viską traktuojant, tokio homeopatinio preparato negalima vadinti žibalu. Taip pat negalima homeopatinio preparato Bufo vadinti rupūžės užpiltine. Kai žmonės sako, kad vaistinėje pirko rupūžės užpiltinės, aš sakau, kad duosiu tūkstantį litų (kartais siūlau dešimt tūkstančių), jei atnešit iš vaistinės rupūžės užpiltinės, maudos tinktūros ir pan. Homeopatiniai preparatai neverčiami į jokią nacionalinę kalbą.
Jei Jūs perkat pas bobutę maudos užpiltinę, Jūs perkat maudos užpiltinę. Kai perkat homeopatinį Conium su skaičiuku, Jūs perkat homeopatinį preparatą Conium. Žodis "mauda" čia nebevartojamas (kaip ir adis paminėtas PETROLEUM. Matot, ne "žibalas", o "petroleum". "Petroleum" - lotyniškai, na ir angliškai - nafta).
Kuom skiriasi? Homeopatinių preparatų išskirtinumas - praskiedimas. Jei šalia pavadinimo yra skaičiukas 3 su raide D (Pvz., Conium D3), reiškia, kad maudos tinktūra (užpiltinė, kokią perkate pas bobutę, pas Merzlikiną ar darotės pagal Tiščenką, pavyzdžiui) yra praskiesta 1000 kartų. Kodėl tūkstantį? Raidė D reiškia "dešimt", skaičiukas 3 - kiek kartų buvo atliekamas praskiedimas (o ne kiek kartų praskiesta). Iš viso gaunasi - tūkstantis, ne trys šimtai, nes daroma taip - praskiedžiama 10 kartų, po to paimama to skiedalo 1 dalis ir vėl praskiedžiama 10 kartų, po to - dar paimama to antro skiedalo 1 dalis ir vėl praskiedžiama 10 kartų. Rezultatas - 1000 kartų.
Tas pats nutinka su su Petroleum D5, tik šiuo atveju žibalas praskiedžiamas 100000 kartų (vieną šimtą tūkstančių kartų!).
Bet ne čia yra šuo pakastas. Pasikartosiu - adis nustebo, bet įminė homeopatijos mįslę - žibalas nuodas, sukelia kepenų vėžį, tai mes jį praskiedę pagal homeopatijos principus (kas susargdina, tas ir gydo, bet labai mažomis dozėmis), naudosime kepenų vėžio atvejais.
Perfrazuokime su mauda. Šnipštas gaunasi. Perfrazuokime su rupūže - tas pats. Kodėl aš taip sakau? Jūs galėtumėte homeopatinį preparatą Conium D3 (gaminamas iš maudos) naudoti vėžiui gydyti, jei... maudos užpiltinė vėžį sukeltų. Supratote? Bet pirmapradė liaudiška priemonė juk ir yra trauktinė. Gryna, neskiesta. Tarkim, jinai padeda. Tai kokio bieso reikia ją skiesti 1000 kartų, kad naudotume nuo to paties? (Atsakymą pasakysiu tuoj). Tas pats su musmire, tas pats su rupūže. Juk Jūs pačios rašėte, kad kaime pildavo ant rupūžytės šnapsą ir ją duodavo. Neskiesdavo 1000 kartų. O vaistinėje Jūs perkate būtent ne rupūžės užpiltinę, o preparatą Bufo D3, kas nėra absoliučiai tapatu su užpiltine.
Dar daugiau. Suvokėte ryšį? Žibalas grynas sukelia vėžį, homeopatinis Petroleum gydo. Va čia yra homeopatija.
O kaip su mauda? Jūs gydotės (gal gydotės, gal ne, čia teoriškai) nuo vėžio ir su tinktūra (užpiltine), ir su homeopatiniu skiedalu Conium. Homeopatijos teorija (trumpai čia, nes ten dar sąvoka "didelėmis dozėmis" yra, o maudą vartojame ne didelėmis) sako, kad augalo užpiltinė ir praskiestas homeopatinis preparatas negali būti skiriamas tai pačiai ligai gydyti (tiesiog kam tada skiesti; juk homeopatinis preparatas daromas tam, kad išgautume tokį efektą, kokio neturi neskiestas augalas). Velnias, čia noriu aiškiau viską papasakoti, o gaunasi pernelyg sudėtinga. Teks Jums mane kviesti į paskaitą, kai braižai ant lentos, aiškiau kažkaip gaunasi.
Tas pats nutinka ir su ežiuole ir su homeopat. prep. Echinacea. Abu skiriami imunitetui stiprinti, o tai pažeidžia homeopatijos principą. Dabar atsakymas, kodėl taip daroma? Nežinau, bet nuojauta kužda taip - žmonės geria tikrą maudos užpiltinę; tai yra nuodai, perdozavus galima numirti; negi vaistinė nuodys žmones?Tad galima žmonėms oficialiai pakišti tokį daiktą, kad nenusinuodytų, bet ir kad nesuabejotų. Be to, juk vaistinė dar, tarkim, nori užsidirbti. Kas galėtų paneigti, kad taip negalėtų būti? Štai Jums Conium D3. 15 ml buteliuke yra apie 300 lašų (tiek telpa). O praskiedimas yra tūkstantinis, vadinasi, visame buteliuke yra tik viena trečioji lašo (1/3) maudos užpiltinės. Supratote? Gerkime visą buteliuką, bet nieko nenutiks, išskyrus kad į galvą "duos" 15 ml spirito.
Reziumė - ne viskas yra taip, kaip atrodo.
Atsiprašau, jei pasikėsinau į Jūsų jausmus ar lūkesčius, bet būtent toks ryšys ir toks skirtumas yra tarp žolių (ar gyvuliukų, ar gamtinių dalykų kaip žibalas) ir homeopatinių preparatų. Yra nekorektiška (klaidinga, absurdiška ir t. t.) sakyti, kad homeopatinėje vaistinėje pirkau maudos lašiukų. Ten jų nėra. O ką parduoda, Jums papasakojau.
P.S. Homeopatijos teoriją prieš 200 su viršum metų sukūrė dr. Hanemanas. Aš labai gerbiu jo teoriją. Aš gerbiu homeopatiją tokią, kokią matė Hanemanas. Bet dabar viskas sukomercializuota, preparatai gaminami ne pagal tą teoriją, o kad apmautų žmogų ir susižertų pinigų. Storžieviškai kalbu, bet kiekvieną savo žodį galėčiau apginti teisme." (Vaistininkas)
Pažįstu moterį, kuri išsigydė vėžį demėtąja mauda, ir dabar gydo kitus. Jei reikia kontaktų, rašykit AŽ.
QUOTE(Carolina049 @ 2009 03 09, 00:29)
Alternatyviu vezio gydymo budu yra tikrai labai daug...
Dar vienas iš alternatyvių būdų - N.Ševčenko metodas:
http://www.horse-radish.info/028.php
QUOTE(*GG* @ 2009 03 09, 08:59)
vi_, neklaidinkit žmonių.
...
Pažįstu moterį, kuri išsigydė vėžį demėtąja mauda, ir dabar gydo kitus. Jei reikia kontaktų, rašykit AŽ.
...
Tai lyg ir neklaidinu pridūriau, kad kitos gal daugiau žino ir apie tai parašys. Štai jūs ir parašėt. Bet... Ką siūlot? Pirkti nežinamos babos užpilus?
[quote=lora++,2009 03 09, 15:18]
[quote=Domogintare,2009 03 09, 04:26]
beja Kuistuk, mano teciui taip pat diagnozuotas storoio zarnos vezys su metastazem
sveika, kiek tavo teciui taike chemoterapiju?
[/quote]
Po pirmos operacijos buvo 6 kursai, tai ivardino kaip profilaktiskai, o po antros operacijos 8 ir dabar kas dvi savaites jau daugiau, kaip metai leidzia Avastina...
[quote=Domogintare,2009 03 09, 04:26]
beja Kuistuk, mano teciui taip pat diagnozuotas storoio zarnos vezys su metastazem
sveika, kiek tavo teciui taike chemoterapiju?
[/quote]
Po pirmos operacijos buvo 6 kursai, tai ivardino kaip profilaktiskai, o po antros operacijos 8 ir dabar kas dvi savaites jau daugiau, kaip metai leidzia Avastina...
Sveikos,mielosios
Esu dar jauna,bet neseniai sirgau kraujo veziu. Reagavau i tai,kaip i paprasciausia dalyka,labiau sureaguoji i pamesto daikto momenta,negu suzinojus tokia situacija. Atrodo praleidau tai pro pirstus,bet gydziausi su viltim,kad pasveiksiu.Sia liga as iveikiau per 4 menesius gydimo. Tai stebuklas.
Bet noriu jusu paklausti ir suzinoti nuomone,kaip vertintumet mano tokia psichologine tvirtybe ir ar tai normali reakcija?
Aciu uz demesi
Esu dar jauna,bet neseniai sirgau kraujo veziu. Reagavau i tai,kaip i paprasciausia dalyka,labiau sureaguoji i pamesto daikto momenta,negu suzinojus tokia situacija. Atrodo praleidau tai pro pirstus,bet gydziausi su viltim,kad pasveiksiu.Sia liga as iveikiau per 4 menesius gydimo. Tai stebuklas.
Bet noriu jusu paklausti ir suzinoti nuomone,kaip vertintumet mano tokia psichologine tvirtybe ir ar tai normali reakcija?
Aciu uz demesi
QUOTE(Dizzainer @ 2009 03 09, 20:37)
Aciu uz demesi
Aciu uz demesi
O kas pasikeis, kai sužinosi ir kam tau tai?
Sveikutės, Mergaitės,
Labas, Na, tikrai labai keistai klausiat. Kiekvienas ligą priima skirtingai. Jūs priėmėt taip. Nebesigilinkit. Tiesiog džiaukitės ir toliau gyvenkit. Sveikinu.
QUOTE(Dizzainer @ 2009 03 09, 21:37)
Sveikos,mielosios
Aciu uz demesi
Aciu uz demesi
Labas, Na, tikrai labai keistai klausiat. Kiekvienas ligą priima skirtingai. Jūs priėmėt taip. Nebesigilinkit. Tiesiog džiaukitės ir toliau gyvenkit. Sveikinu.
Esu zmogus,kuriam kyla daug klausimu ir noriu ju atsakymu. Realiai esu kai kuriu zmoniu nesuprasta,kad taip reagavau.
Kaži, kaip laikosi mūsų Ugn*Inė ?
QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 10, 00:34)
Kaži, kaip laikosi mūsų Ugn*Inė ?
Vakar maciau,kad skaite