Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

user posted image

su Pavasariu , mergaitės 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Karts nuo karto pasiskaitineju foruma... Mano mamai gimdos kaklelio 4 stadija. Atlikta chemija ir svitinimas. Gydytojas, sako man susitaikyti su tuo, kad jai nedaug liko gyventi ir per daug neiskoti gydymo budu, nes tipo niekas nepades...
Bet as nenoriu tuo tiketi ir netikiu... Tikiu, kad galima sustabdyti plitima.
turiu nusipirkusi is interneto labai labai gera knyga apie vezio gydyma (alternatyviais budais), anglu kalba. Mielai atsiusciau ja visoms, kam reikalinga informacija... Parasykite man i carolina049@gmail.com
Mama dare vezio zymeni, ta nauja del plokscialastelinio vezio SCC. Nor gydytojas, sako kad tai nesamone, kad nieko nerodo. Pries menesi buvo 2,6 , dabar 2,3 (o norma turi buti maziau nei 1,5). Tai dziaugiuosi, kad pamazejo...

Beje, gal yra kokiu naujoviu vezio gydyme? Gal ka vartojat? Ka darot apart gydytoju nurodymu? Kokius vaistus geriat?
Atsakyti
QUOTE(Carolina049 @ 2009 03 08, 17:04)
Sveikos,

Tikiu, kad galima sustabdyti plitima.
turiu nusipirkusi is interneto labai labai gera knyga apie vezio gydyma (alternatyviais budais), anglu kalba. Mielai atsiusciau ja visoms, kam reikalinga informacija... Parasykite man i carolina049@gmail.com
Mama dare vezio zymeni, ta nauja del plokscialastelinio vezio SCC. Nor gydytojas, sako kad tai nesamone, kad nieko nerodo. Pries menesi buvo 2,6 , dabar 2,3 (o norma turi buti maziau nei 1,5). Tai dziaugiuosi, kad pamazejo...

Beje, gal yra kokiu naujoviu vezio gydyme? Gal ka vartojat? Ka darot apart gydytoju nurodymu? Kokius vaistus geriat?

Būtų gerai , bet viena problema-anglų kalba.
O ką Jūs konkrečiai darote.Juk kažką atsirinkote?
Atsakyti
user posted image
Su pavasariu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 08, 18:28)
Būtų gerai , bet viena problema-anglų kalba.
O ką Jūs konkrečiai darote.Juk kažką atsirinkote?

Na reiktu kad gal kas pavertejautu... Bet ji lb stora apie 300 psl.
Na ji geria DCA (nezinau ar padeda jos vezio rusiai). Pagal ta knyga autorius rekomenduoja laikytis daktares Budwig dietos - mama stengiasi laikytis, bet ne pagal visus nurodymus (ivede i google rasite info), gerti mieziu daigu tabletes (www.greensupreme.net) - mama ju dar negeria, bijo, kad ten lb daug B vitaminu, o as pati geriu; tada gerti Beta Glukana, imuniteto stiprintoja, stipresni uz eziuole (www.AboutBetaGlucan.Com) - parsisiuntem, bet dar negeriam; dar pirkom is www.ourhealthcoop.com - zalios arbatos ekstrakta + Heart Plus: Vitamin C, L-Lysine & L-Proline.
Na cia toks tipo paprastas gydymo budas tipo prie "nekenkianciu" sveikatai, o dar autorius daug ka rekomenduoja... Bet mes to nedarom. Baisu kazka pradeti vartoti, kad gydytojas nepalaiko ir pats nezino apie ka kalbi... Bandai aiskinti, o jis atsako, kad nieko nereikia, vis tiek nepades...
O kai pats ne gydytojas esi, tai labai sunku apsispresti, ir kad dar labiau nepakenktu...
Atsakyti
Dar ji valgo abrikosu kauliukus, ten yra B17. Sakoma, kad padeda issigydyti vezi...
Atsakyti
SU KOVO 8 MERGAITES!!! lAIMES VISOMS,SVEIKATOS,MEILES!!!user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carolina049 @ 2009 03 08, 17:04)
Karts nuo karto pasiskaitineju foruma... Mano mamai gimdos kaklelio 4 stadija. Atlikta chemija ir svitinimas. ...

Gydytojai jau pasakė, kiek gydymas buvo sėkmingas? Ir ką jie žada daryti toliau? Tradiciniame gydyme, jei yra naujienų, jas išbando studijų metu. Gal pamėginkite įsiprašyti į tokią studiją.

Alternatyvių gydymų yra galybė. Jie ne iš piršto išlaužti, matyt, kažkam padėjo. Bet tai labai individualu. Tad gaunasi tartum loterija. Belieka pačiam bandyti. Man labiau prie širdies mūsų liaudiška chemoterapija: rupūžių, musmirių, beržo kempinės užpilai ir pan.

Dar yra rytiečių gydymai. Jie ne alternatyvūs, normalūs, tik nepraėję griežtos vakariečių aprobavimo sistemos. Kiniečiai gan veiksmingai taiko genų terapiją. Pas juos net yra klinika, skirta vakariečiams, t.y. kur galima su personalu susikalbėti angliškai. Gydymas kainuoja daug - apie 20 tūkst. dolerių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi_: 08 kovo 2009 - 21:22
QUOTE(vi_ @ 2009 03 08, 23:21)
Gydytojai jau pasakė, kiek gydymas buvo sėkmingas? Ir ką jie žada daryti toliau? Tradiciniame gydyme, jei yra naujienų, jas išbando studijų metu. Gal pamėginkite įsiprašyti į tokią studiją.

Alternatyvių gydymų yra galybė. Jie ne iš piršto išlaužti, matyt, kažkam padėjo. Bet tai labai individualu. Tad gaunasi tartum loterija. Belieka pačiam bandyti. Man labiau prie širdies mūsų liaudiška chemoterapija: rupūžių, musmirių, beržo kempinės užpilai ir pan.

Dar yra rytiečių gydymai. Jie ne alternatyvūs, normalūs, tik nepraėję griežtos vakariečių aprobavimo sistemos. Kiniečiai gan veiksmingai taiko genų terapiją. Pas juos net yra klinika, skirta vakariečiams, t.y. kur galima su personalu susikalbėti angliškai. Gydymas kainuoja daug - apie 20 tūkst. dolerių.

Gydymas visiskai nebuvo sekmingas... nes spinduline terapija isvis nepadejo, del chemijos neaisku... Nieko jie daugiau nezada daryti. Tipo gali duoti chemija, gal prailgins trumpam gyvenima ir viskas... bet irgi neaisku ar ji nors kazkiek veikia.
O Jus pati sergat? Kaip gydotes? Del rupuziu, musmiriu tai nzn... neisivaizduoju is kur galima butu gauti, patys tikrai nesidarytumem, baisu... O kaip del demetosios maudos? Gal kas is Jusu esat bandziusios? Gal kam padejo?
Genu terapija yra girdeta, bet nzn ar padetu mano mamos atveju. O gal zinote tos klinikos pavadinima, interneto svetaine?
Dar mano mama geria enzimus, tai gal del ju per chemija nebuvo tai baisiai blogai kaip pries metus....

Atsakyti
Carolina049, mano MB serga. Mes pradėjom nuo II-III stadijos ir po gydymo dabar esam kaip ir remisijoje. Tad alternatyvų dar nesigriebėme, nors ir apsižiūrėjome, kokių esama. Ateičiai...

Minėtų liaudiškos chemoterapijos priemonių, iš jų, dėmėtosios maudos, yra vaistinėse. Ne visose, aišku. Kaune tokia yra, o Vilniuje gal Balvočiūtės vaistinėje būtų. Nežinau, čia gal kitos merginos daugiau žino. Kažkada apie tai čia lyg ir buvo rašyta.

Kas dėl kiniečių klinikos, kur taikoma genų terapija, prieš gerus metus buvau suradus inete anglų žurnalisto straipsnių ciklą apie tai. Jis pats ten nukako, kad patikrinti kas ir kaip. Pamatymus ir pamąstymus sudėliojo gan įtikinamai. Buvau čia įdėjus linkus į tuos straipsnius, dabar reikėtų per naują viską ieškoti, bet nuo šito info gal net pašviežėtų. Siūlau pačiai pasigooglinti žodžių rinkinį - cancer gene therapy china. Aš ką tik tai padariau - išmetė krūvą info būtent apie tai. Info reikia pačiai perskaityti, kad suprasti, kiek tai tinkama jūsų atvejui. Aš gi atmintyje atviežinau pirmojo genetinio vaisto prieš vėžį pavadinimą - Gendicine.

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 03 09, 01:22)
Siūlau pačiai pasigooglinti žodžių rinkinį - cancer gene therapy china. Aš ką tik tai padariau - išmetė krūvą info būtent apie tai. Info reikia pačiai perskaityti, kad suprasti, kiek tai tinkama jūsų atvejui. Aš gi atmintyje atviežinau pirmojo genetinio vaisto prieš vėžį pavadinimą - Gendicine.

Alternatyviu vezio gydymo budu yra tikrai labai daug... Bet labai nedrasu kazko imtis, kai niekas nepalaiko ir negali nieko patarti. Bijau, kad mamos sveikata dar labiau nepablogetu...
O daugiau gydymo budu yra cia :www.cancertutor.com
Labai gera svetaine, daug info, yra ir rusu kalba, bet ne viskas...
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif , Jusu temele skaitau jau daugiau kaip du metus ir negaliu atsistebeti Jusu ryztu nugaleti sia baisia liga...Tik Jusu deka ir as susitaikiau su savo brangiausio ir pacio geriausio pasaulyje tevelio liga, tik Jusu deka tikiu ir bandau itikinti teti, kad jis gali pasveikti, nors gydytojai mums to nezada, bet buna stebuklu, kuriais as tikiu ir visoms linkiu tiketi, tik tikejimas ir viltis kartu su sunkiu ir alinanciu gydymu gali nugaleti sia baisia likimo skirta liga.....Noreciau ir as isijungti i Jusu draugiska rata, ne vienu patarimu pasinaudojau, gal galesiu ir as kuom nors patarti 4u.gif
Atsakyti