Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

[quote=mou,2009 03 07, 18:46]
[QUOTE]o saldumynu galima?girdejau,kad cia grieztai su maistu
[/quote]
As tai valgau.Gydytuoja leidzia,aisku proto ribose 4u.gif
Atsakyti
[quote=mou,2009 03 07, 17:46]
[QUOTE]o saldumynu galima?girdejau,kad cia grieztai su maistu
[/quote]

Saldumynai pas mane būna premijiniais atvejais.Pavyzdžiui, kai nuvažiuoju pasitikrinti, eilė ilga, tai užsiimu vietą ir ienu į kavinukę.
Kadangi aš iš 9 gulėtų dienų -5 gėriau vandenį , po to 2-i sultinį , o po to buvo košė ir tik paskutinę dieną gavau kukulį, tai maistą sunku įvertinti.Penktadienį - pajuodusi žuvis arba žuvies kotletas, kitomis dienomis moterys nesiskundė.
Reikia druskos įsidėti.Košės visai be druskos.Arbatos sirupinės .Kitas maistas tradicinis: dešra , batonas, varškė, kefyras, retai jogurtas, košė, kiaušiniai , sviestas.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 06, 23:33)
As jeigu vaziuosiu namo tai su autobusu.

Nežinau kaip į šį skyrių, bet apskritai guldant į KMUK, "atima" paltus, striukes, batus - juos reikia palikti saugykloje. Bet...tai žinodama ir nenorėdama turėti problemų dėl rūbų išvažiuojant, "guldymui" prisistačiau su lengvesne striukele ir trumpesniais batais, persirengimo kabinoje (tokios yra) išsitraukiau tapkes, viską susidėjau į maišelį ir įsinešiau į skyrių. Tie rūbai taip maišelyje ir buvo po mano lova, nes palatoje, kur gulėjau, nebuvo jokių spintų rūbams. Tačiau kitose palatose yra normalios spintos.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 03 07, 13:39)

Nors gulėjau tose pačiose klinikose, įtariu net tame pačiame skyriuje, kaip Ifauru mamytė, mano gydytoja buvo prieš savavališką išėjimą. Man iš karto pasakė, ne sanatorija ir ne viešbutis čia. Paprašė, kad eidama net į šalia esantį parkelį arba kiemą  įspėčiau savo palatos sesutę. Buvau davausi savo mobilų tel. turėjau ir skyriaus.  Klinikose yra internetinė svetainė, buvau porą kartų nuėjusi, ji skirta medikams. Priimdavo. Porą kartų buvome mieste su drauge, išleido iki teatro. Po parduotuves geraiu nesiduoti, bereikalingas nuovargis ir žmonių kamšalynės.

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 07, 14:00)
Aš gulėjau ginekologiniame skyriuje, bet ten švytino ir su gimdos problemas turinčias moteris.Norint išeiti reikia maišiuke į palatą atsinešti batus ir paltą.Prie troleibusų aikštelės yra labai maža , bet "skani " konditerija.Pačiose klinikose yra prekybos centras , bet toli eiti, o ir neįpatingas.Netoli kavinukės yra "Samsono "parduotuvė.Šeip intensyviam apsipirkimui , reikia toliau pavažiuoti.
O išėjimo galimybę riboja tai, kad švytinimui nėra nustatyto tikslaus laiko.Mano kaimynę vešdavo ir 14 ir 18 val.Priklauso nuo užimtumo.Beja aparatai genda, todėl gulėjimo laikas prasitęs.Per 9 gulėtas dienas moteriškės nešvytino gal pora kartų dėl gedimo.
Dar vienas švytinimo "malonumas", tai švytinant gimdos , pilvo srytį , labai viduriavo moterys.Taigi tai visai atima gostrolių galimybę.Iškrito iš galvos kur Svetos problema.
Geros dienos
user posted image

QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 07, 16:44)
Aciu mergaites uz pasakojimus ir patarimus 4u.gif Dabar jau viska zinau biggrin.gif
adis tu auksas wub.gif aciu del autobusu 4u.gif O tu gal irgi is Klaipedos g.gif
Gabija man svitins krutines lasta,tarpuplauti 4u.gif

QUOTE(Teta @ 2009 03 07, 20:00)
Nežinau kaip į šį skyrių, bet apskritai guldant į KMUK, "atima" paltus, striukes, batus - juos reikia palikti saugykloje. Bet...tai žinodama ir nenorėdama turėti problemų dėl rūbų išvažiuojant, "guldymui" prisistačiau su lengvesne striukele ir trumpesniais batais, persirengimo kabinoje (tokios yra) išsitraukiau tapkes, viską susidėjau į maišelį ir įsinešiau į skyrių. Tie rūbai taip maišelyje ir buvo po mano lova, nes palatoje, kur gulėjau, nebuvo jokių spintų rūbams. Tačiau kitose palatose yra normalios spintos.

Kazkaip mamos drabuziu neatimdavo, neklausdavo, nes mes sekmadieniais grizdavom namo - niekaip net noredamos nebutume galeje pasiimt. Kai kas drabuzius pasikabinam palatoj. Spintu nera.

Sveta K. itariu gules kur mama, tik treciam - hematologiniam skyriuj. Mes vis dar maisysismes su mama, dabar ten busim 16 diena, dar Svetos nebus, o kada kitas kartas - dar nezinom....

O kai vasara gulejom, tai moteriskes eidavo i lauka (jos bedu su galvom turejo). Gal sesutem ir pasakydavo. Vyresnes moteriskes, tai toliau kaip iki Samsono neidavo.

Tiek ziniu. Islekiu i komandiruote, jei kas domintu - Sveta K. - parasyk AZ po treciadienio. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 03 07, 21:52)
Tiek ziniu. Islekiu i komandiruote, jei kas domintu - Sveta K. - parasyk AZ po treciadienio. wub.gif

Aciu,parasysiu 4u.gif Gal irgi susitiksim,juk as ten maziausiai menesi busiu.Del virsutiniu drabuziu,tai nelabai jeigu atima unsure.gif Reikes rimtai kokia lengvesne striuke apsirengti,kad i maisa tilptu.Pas mus hematologiniam neatima,ir yra spintos palatoje.
Atsakyti
user posted image Brangios, mergaitės. Su švente Jus, o kas nešvenčia - su nauja gražia pavasariška diena. Visoms sveikatos, sveikatos, sveikatos, artimųjų meilės, tikėjimo ir pasitikėjimo. Būkit visada gražios, kaip ir iki šiol. wub.gif

Atsakyti
Viršutinių drabužių nepaima, bent onkologiniame skyriuje, yra kabyklos palatose. Manęs paprašė informuoti, kur būsiu, kad pačioms sesutėms mažiau problemų būtų, jei ateitų gydytoja ar manęs kam nors prireiktų. Tieisog mano toks būdas, pati esu atsakinga ir kitus suprantu.
Šiaip Sveta K. baik nerimauti, iki tos tavo kovo pabaigos tiek dar daug laiko. doh.gif Atrodo nori užbėgti bet kokioms problemoms už akių, nebus taip: vienos dings, kitos atsiras, visų gyvenimo problemų ir klausimų iš anksto neišpręsi. Problemas reikia spręsti, tada, kai jas reikia spręsti, o ne dirbtinai kurti. Kas per spėliojimai? Kas nuo jų keičiasi? Vieni žinom viena, kiti kita. Prieš pusmetį viena tvarka buvo, po pusmečio kita. Nespėsi supaisyti. Viena parašom vienaip, kita parašom kitaip. O tu suki galvą? Eisi – išeisi, neleis – neisi. Galėsi grįžti, grįši, negalėsi kantriai atbūsi tas 5 savaites. Ges aparatai, neges... Susigraužti šitap gali, o kada džiaugtis atokvėpiu, šiomis keliomis savaitėmis. Dukrytėmis. NEKURK PROBLEMŲ, KOL JŲ DAR NĖRA, NES JŲ –KAIP TOKIŲ – GALI NEBŪTI. Skaitei ir girdėjai apie laisvuosius radikalus ir jų atsiradimą? Stresas vienas iš tokių radikalų generatorių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 08 kovo 2009 - 12:33
Laba diena,
Adis, kaip jaučiatės?
Atsakyti

user posted image

Su pavasariu , su moterų ir merginų švente ir tulpių švente 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Geros nuotaikos , sveikatos, mes nugalėsim . 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2009 03 08, 13:32)
Laba diena,
Adis, kaip jaučiatės?

Ačiū, pratinuos prie vaisto, jis prie manęs. smile.gif
Gražios Jums šventės.
Atsakyti
Su kovo 8 - ąja, mergaites !

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorky: 08 kovo 2009 - 12:50
Visas su Moteru diena !!! Linkiu daug daug sveikatos, stiprybes, ir tikejimo! wub.gif
Atsakyti