QUOTE(adis @ 2009 03 07, 13:39)
Nors gulėjau tose pačiose klinikose, įtariu net tame pačiame skyriuje, kaip Ifauru mamytė, mano gydytoja buvo prieš savavališką išėjimą. Man iš karto pasakė, ne sanatorija ir ne viešbutis čia. Paprašė, kad eidama net į šalia esantį parkelį arba kiemą įspėčiau savo palatos sesutę. Buvau davausi savo mobilų tel. turėjau ir skyriaus. Klinikose yra internetinė svetainė, buvau porą kartų nuėjusi, ji skirta medikams. Priimdavo. Porą kartų buvome mieste su drauge, išleido iki teatro. Po parduotuves geraiu nesiduoti, bereikalingas nuovargis ir žmonių kamšalynės.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 07, 14:00)
Aš gulėjau ginekologiniame skyriuje, bet ten švytino ir su gimdos problemas turinčias moteris.Norint išeiti reikia maišiuke į palatą atsinešti batus ir paltą.Prie troleibusų aikštelės yra labai maža , bet "skani " konditerija.Pačiose klinikose yra prekybos centras , bet toli eiti, o ir neįpatingas.Netoli kavinukės yra "Samsono "parduotuvė.Šeip intensyviam apsipirkimui , reikia toliau pavažiuoti.
O išėjimo galimybę riboja tai, kad švytinimui nėra nustatyto tikslaus laiko.Mano kaimynę vešdavo ir 14 ir 18 val.Priklauso nuo užimtumo.Beja aparatai genda, todėl gulėjimo laikas prasitęs.Per 9 gulėtas dienas moteriškės nešvytino gal pora kartų dėl gedimo.
Dar vienas švytinimo "malonumas", tai švytinant gimdos , pilvo srytį , labai viduriavo moterys.Taigi tai visai atima gostrolių galimybę.Iškrito iš galvos kur Svetos problema.
Geros dienos
QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 07, 16:44)
Aciu mergaites uz pasakojimus ir patarimus
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
Dabar jau viska zinau
adis tu auksas
![wub.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/wub.gif)
aciu del autobusu
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
O tu gal irgi is Klaipedos
Gabija man svitins krutines lasta,tarpuplauti
QUOTE(Teta @ 2009 03 07, 20:00)
Nežinau kaip į šį skyrių, bet apskritai guldant į KMUK, "atima" paltus, striukes, batus - juos reikia palikti saugykloje. Bet...tai žinodama ir nenorėdama turėti problemų dėl rūbų išvažiuojant, "guldymui" prisistačiau su lengvesne striukele ir trumpesniais batais, persirengimo kabinoje (tokios yra) išsitraukiau tapkes, viską susidėjau į maišelį ir įsinešiau į skyrių. Tie rūbai taip maišelyje ir buvo po mano lova, nes palatoje, kur gulėjau, nebuvo jokių spintų rūbams. Tačiau kitose palatose yra normalios spintos.
Kazkaip mamos drabuziu neatimdavo, neklausdavo, nes mes sekmadieniais grizdavom namo - niekaip net noredamos nebutume galeje pasiimt. Kai kas drabuzius pasikabinam palatoj. Spintu nera.
Sveta K. itariu gules kur mama, tik treciam - hematologiniam skyriuj. Mes vis dar maisysismes su mama, dabar ten busim 16 diena, dar Svetos nebus, o kada kitas kartas - dar nezinom....
O kai vasara gulejom, tai moteriskes eidavo i lauka (jos bedu su galvom turejo). Gal sesutem ir pasakydavo. Vyresnes moteriskes, tai toliau kaip iki Samsono neidavo.
Tiek ziniu. Islekiu i komandiruote, jei kas domintu - Sveta K. - parasyk AZ po treciadienio.