Nu ka,"perstimuliavau" as biski leukocitus Soktelejo iki 13.5gydytuoja nuramino kad taip buna,neutrofila 8.5 trombocitai 70 ,sako kad uzaugs dar savaime iki normos,tik hemoglobinas biski nukrito iki 75,bet gal del to,kad valgiau tik skysta maista ir mazai,skaudejo burnoje.Tai aciu dievui kita karta tik kovo 17 vaziuoti,nes tie vaziavimai kas antra diena irgi vargina,o dar ligonine labai toli nuo mano namu.Dabar tik saugotis infekciju,stipreti,klausiau-jokiu vitaminu,tik geras maistas.Nepaklausiau del darzoviu ,vaisiu Bet gal dar pora dienu nevalgysiu.Del svitinimo aiskiau bus po kovo 17,kaip bus tyrimai,savijauta,dar echoskopija padarys.
QUOTE(babania @ 2009 03 04, 10:12)
nuo plauciu uzdegimo tai pasveikau man nei po puses nei po metu niekas neatsistate pilnai nezinau jau ne ko gert nei ko negert arba viska iseiles reikia pilt o dabar isvis pradejo jie kristi iesko kame saknys ir tai mane biesina kad nieko normalaus ir nepasako
Nu negerai Gal kreipkis i Vilniu Nepatinka man kai gydytuojai nieko normaliai nepasako,nezino.Man turi viska isaiskinti iki molekules Gal pabandyk mieziu nuovira,maza ka,gal pades nors kiek.As geriau dvi dienas,tai dabar nezinau ar nuo mieziu ar nuo neupogeno uzaugo leikocitai
Kokios naujenos del Ugn*Ines Pagaliau griz namo
Siracusa ,sveik greiciau