Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

Laba diena! 4u.gif

Nu ka,"perstimuliavau" as biski leukocitus smile.gif Soktelejo iki 13.5gydytuoja nuramino kad taip buna,neutrofila 8.5 thumbup.gif trombocitai 70 ,sako kad uzaugs dar savaime iki normos,tik hemoglobinas biski nukrito iki 75,bet gal del to,kad valgiau tik skysta maista ir mazai,skaudejo burnoje.Tai aciu dievui kita karta tik kovo 17 vaziuoti,nes tie vaziavimai kas antra diena irgi vargina,o dar ligonine labai toli nuo mano namu.Dabar tik saugotis infekciju,stipreti,klausiau-jokiu vitaminu,tik geras maistas.Nepaklausiau del darzoviu ,vaisiu doh.gif Bet gal dar pora dienu nevalgysiu.Del svitinimo aiskiau bus po kovo 17,kaip bus tyrimai,savijauta,dar echoskopija padarys.

QUOTE(babania @ 2009 03 04, 10:12)
nuo plauciu uzdegimo tai pasveikau  unsure.gif  man nei po puses nei po metu niekas neatsistate pilnai schmoll.gif  nezinau jau ne ko gert nei ko negert arba viska iseiles reikia pilt  g.gif  o dabar isvis pradejo jie kristi  verysad.gif iesko kame saknys ir tai mane biesina kad nieko normalaus ir nepasako  verysad.gif

Nu negerai unsure.gif Gal kreipkis i Vilniu g.gif Nepatinka man kai gydytuojai nieko normaliai nepasako,nezino.Man turi viska isaiskinti iki molekules rolleyes.gif Gal pabandyk mieziu nuovira,maza ka,gal pades nors kiek.As geriau dvi dienas,tai dabar nezinau ar nuo mieziu ar nuo neupogeno uzaugo leikocitai lotuliukas.gif

Kokios naujenos del Ugn*Ines thumbup.gif Pagaliau griz namo wub.gif

Siracusa ,sveik greiciau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SEMINARAS apie LML Kaune:

OHLB „Kraujas“ kviečia dalyvauti seminare KAUNE skirtame onkohematologiniams ir onkologiniams pacientams, jau pasveikusiems žmonėms bei jų artimiesiems.

Seminaras įvyks: 2009 m. kovo 13 d. (penktadienį) 16 val.

Vieta: Kauno medicinos universiteto klinikos, (Eivenių g. 2, Kaunas) centrinio korpuso III a. Didžioji auditorija.

Tema: LĖTINĖ MIELOLEUKEMIJA IR JOS GYDYMAS. (lekt. gyd. hematologas Rolandas Gerbutavičius, KMUK)

Seminaras nemokamas.

Išankstinė registracija:
tel. 8655 15583
el. paštu: aiste.ruz@gmail.com

Prašau skaitančių šį forumą perduoti šią info LML pacientams ar jų artimiesiems, nes neturiu kontaktų. AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 03 04, 13:55)
Penktadienį diplomų įteikimai, tikiuos nepragulėsiu jų lovoje  unsure.gif

Čia pačiai? Sveikinu!!! VDU? mirksiukas.gif
Atsakyti
SVETA, leukocitai žiūriu nenuspėjami. Tai per mažai, tai per daug biggrin.gif kaip ir MOU.
Aš prieš susergant (dabartiniu gripu) irgi prasitestavau kraują, tai norminis.

QUOTE(ifauru @ 2009 03 04, 14:47)
Čia pačiai? Sveikinu!!! VDU? mirksiukas.gif

aha VDU. Reikėjo kažkaip motinystės atostogas paįvairint cool.gif
Atsakyti
[quote=Siracusa,2009 03 04, 13:55]

Turi jėgų pati visur vaikščioti? gal tiesiog įgaliot kažką gali?
Džiaugiuosi, kad LT daktarai optimistiškesni smile.gif

kol kas pati tvarkaus.mama paveza su masina,nevaikstau as pescia ax.gif islepau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 03 04, 16:35)
kol kas pati tvarkaus.mama paveza su masina,nevaikstau as pescia ax.gif islepau blush2.gif

Tau dar neįgalumą gal reiktų susitvarkyt, nors ten ilga ceremonija.
Susitvarkius popierius guldys į ligoninę? Tu Vilniuje apsistojus Lietuvoj?
Atsakyti
Labas vakaras,
Adis, kaip laikotės po pirmojo lašinimo? Kiek pamenu, šiandien pradėjote gydymą.
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2009 03 04, 21:17)
Labas vakaras,
Adis, kaip laikotės po pirmojo lašinimo? Kiek pamenu, šiandien pradėjote gydymą.

Gerai, smile.gif naktis be miego, deksametazonas. Pykčiu kunkuliuoju, vėl jis. Su vyru abu pasišaipėm iš to mano hormoninio piktinimosi visokiais menkniekiais. Pasišaipėm –kažkiek tas pasišaipymas padėjo – praėjo. Pradiniai kraujo tyrimai puikūs, kritimas tikėtinas 4-6 paroj, bus matyt kaip seksis. Padarė plaučių rentgeną, lyg viskas gerai, kiek mato. KT vengia dėl alergijos. Plaukų neteksiu dėl taxotero (docetakselio), šiandien dar kartą tą patvirtino. Man lašina 1 k. 100 mg docetakselio, ir po 7 tab (4:3) xelodos 14 d. Valgau pilna burna, kol galiu mėgaujuosi maisto skoniu, gal bereikalo, taip šlamščiu, gal neprapuls jis kaip prapuldavo anksčiau. Žinau tik tiek, kad ne tik chemija yra kitokia, aš pati kiekvieno gydymo metu esu kitokia. Turiu ankstesnio gydymo šleifą.
------
Sveta K. prie tokių kraujo rodiklių drąsiai valgyk žalias daržoves ir vaisius, tik gerai nuplauk, nebenukris daugiau iki pavojingos ribos. Man tokie rodikliai pastovūs būdavo po filgrastimo. Keistai atrodydavo, ką tik ribiniai, t. y. burtai - bus ligoninė ar ne: ir praeina trys- keturios dienos, štai tokie fokusai. Kai auga, auga su kaupu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 04 kovo 2009 - 20:59
adis, a p k a b i n u...
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2009 03 04, 21:57)
adis, a p k a b i n u...

Aš tave taip pat. Drąsos tik ir tamoksifenas darys savo darbą. Leukocitai nekrenta daugiau? Zolodex svarstys neužilgo? gal jau raštus vėl rašai, ar gausi be problemų?
Atsakyti
Sveikutės , Mergaitės, 4u.gif

Gabija, 4u.gif tikiuosi laikotės gerai. Startas įvyko.

Kavyte 4u.gif , ačiū, ačiū už puikias naujienas. Gal ir Jūs kada pasipasakosit savo artimo istoriją.

Ugn*Ine, wub.gif user posted image wub.gif Neapsakomai džiaugiuosi dėl Tavęs. Mylime, laukiame ir linkim sveikatos.

Siracusa, wub.gif user posted image Sveikinu, sveikinu, sveikinu.

Adis, console.gif heart.gif Pyktis praeis, bet vat , kad naktį negalit miegoti... O po kiek dabar geriat Dekstametazono? Gal šią naktį jau pavyks užmigti? Gerai ir kad rentgenas nieko nerodo. Laikykitės. wub.gif

SVETA K. 4u.gif - geriau ir būti negali... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 04 kovo 2009 - 21:16
QUOTE(Siracusa @ 2009 03 04, 13:55)
Penktadienį diplomų įteikimai, tikiuos nepragulėsiu jų lovoje  unsure.gif

Kiek atsimenu magistras smartass.gif smile.gif 4u.gif Ar nešaunios mūsų forumietės, prieš tai arune užpernai, ar gerai pamenu, gydymo įkaršty smile.gif doh.gif ) dabar Siracusa.
------
rasų lanka vaikiška dozė, tai ne po 92 tab. du kart per 6 val. doh.gif , šįkart kaip ir pirmą: po 16 ryte ir vakare, tris dienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 04 kovo 2009 - 21:42