QUOTE(nendre1982 @ 2009 03 03, 11:53)
Sveikos merginos,
Mane uzpuole fobijos.
Nezinau i kuri skyreli eiti...bet zinokite, man gerkleje rado kazkoki guza (tas guzelis yra ant gomurio...)
Balandi nusimato anginos operacija tai jos metu zadejo si darini pasalinti..
Bet yra didesne beda - pries sia operacija turiu pasidaryti kruva tyrimu (vienas ju - plauciu nuotrauka, o as siabingiausiai bijau).
Rukau jau 12 metu, yra pradejes kristi svoris (bet gal del stresu ar dar ko nors), naktimis ziauriai prakaituoju, nors kambaryje temperatura normali.
Labai skauda nugara ir krutinkauli. Galvojau, kad gal krutine...bet ne - krutineje jokiu dariniu nera
As linkusi spelioti ar yra man kas ar ne..bet nenoriu tikrintis....bijau
Mane uzpuole fobijos.
Nezinau i kuri skyreli eiti...bet zinokite, man gerkleje rado kazkoki guza (tas guzelis yra ant gomurio...)
Balandi nusimato anginos operacija tai jos metu zadejo si darini pasalinti..
Bet yra didesne beda - pries sia operacija turiu pasidaryti kruva tyrimu (vienas ju - plauciu nuotrauka, o as siabingiausiai bijau).
Rukau jau 12 metu, yra pradejes kristi svoris (bet gal del stresu ar dar ko nors), naktimis ziauriai prakaituoju, nors kambaryje temperatura normali.
Labai skauda nugara ir krutinkauli. Galvojau, kad gal krutine...bet ne - krutineje jokiu dariniu nera
As linkusi spelioti ar yra man kas ar ne..bet nenoriu tikrintis....bijau
Sveika. Ar Jūs tikitės , kad Jums čia pasakys: "...na, nieko tokio Jums nėra, baikite nerimauti, nekreipkit į tai dėmesio..." Ir Jūs nusiraminsite ir ramiai toliau gyvensite? Ar :" na, jeigu bijote rentgeno, gal ir nedarykit jo..." Kuo Jūs ilgiau taip baisinsitės , tuo bus sunkiau. Nuo savęs niekada niekur nepabėgsite. Kitam vietoj Jūsų nieko neišoperuos ir neatliks jokio tyrimo. Pradėkite daryti tai, ką turite. Vieną tyrimą po kito. O bijo visi, ir kartais įvyksta toks stebūklas, kad ta baimė išsisklaido kaip dūmelis. Bet reikia daryti... Yra ir kitas kelias - spėlioti amžinai... Tai Jūsų pasirinkimas.