Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

QUOTE(nendre1982 @ 2009 03 03, 11:53)
Sveikos merginos,

Mane uzpuole fobijos.

Nezinau i kuri skyreli eiti...bet zinokite, man gerkleje rado kazkoki guza (tas guzelis yra ant gomurio...)

Balandi nusimato anginos operacija tai jos metu zadejo si darini pasalinti..
Bet yra didesne beda - pries sia operacija turiu pasidaryti kruva tyrimu (vienas ju - plauciu nuotrauka, o as siabingiausiai bijau).
Rukau jau 12 metu, yra pradejes kristi svoris (bet gal del stresu ar dar ko nors), naktimis ziauriai prakaituoju, nors kambaryje temperatura normali.
Labai skauda nugara ir krutinkauli. Galvojau, kad gal krutine...bet ne - krutineje jokiu dariniu nera smile.gif

As linkusi spelioti ar yra man kas ar ne..bet nenoriu tikrintis....bijau verysad.gif

Sveika. Ar Jūs tikitės , kad Jums čia pasakys: "...na, nieko tokio Jums nėra, baikite nerimauti, nekreipkit į tai dėmesio..." Ir Jūs nusiraminsite ir ramiai toliau gyvensite? Ar :" na, jeigu bijote rentgeno, gal ir nedarykit jo..." Kuo Jūs ilgiau taip baisinsitės , tuo bus sunkiau. Nuo savęs niekada niekur nepabėgsite. Kitam vietoj Jūsų nieko neišoperuos ir neatliks jokio tyrimo. Pradėkite daryti tai, ką turite. Vieną tyrimą po kito. O bijo visi, ir kartais įvyksta toks stebūklas, kad ta baimė išsisklaido kaip dūmelis. smile.gif Bet reikia daryti... Yra ir kitas kelias - spėlioti amžinai... Tai Jūsų pasirinkimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 kovo 2009 - 11:27
Laba diena! 4u.gif

QUOTE(mou @ 2009 03 03, 10:34)
labas 4u.gif gera ciapasjus,Lietuvoj mirksiukas.gif nors pries kelione mazai miegojau,bet nepavargau,o ir mano mazute atlaike normaliai.pirmakart cia,bet jauciasi lyg namie,kas nebudinga buvo Anglijoj biggrin.gif niekaip nekertu kame reikalas,jaucia vaikas saknis rolleyes.gif britai sansu nedave,o lietuviai dave 10procentu,tai kaip sakoma griebsim jauti uz ragu,yra sansas- isnaudosim mirksiukas.gif tikrai nepasiduosiu rolleyes.gif

Sveikia sugrizusi 4u.gif Manau pries 0 tai ir 10%neblogai,bet cia juk teoriskai,gal tu procentu ir zymiai daugiau,ko ir linkiu is visos sirdies 4u.gif Tu saunuole-taip stipriai,ramiai laikaisi wub.gif O kiek tavo mazutei metuku?

QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 03, 12:17)
SVETA K.  4u.gif - tikiuosi, kad paklausėte Adis patarimų ir ramiai praleidote naktį. Mamytei trombocitai krisdavo per visas chemijas, bet mes buvom pas Balvočiūtę, tai ji sutaisė mums arbatą pagal mamytės visus negalavimus. Kai pradėjo kristi ir hemoglobinas, tai vėl pas ją važiavau ir šią arbatą "patobulino".  bigsmile.gif Nukrisdavo iki 60. Bet Jūsų gal kitas atvejis ir ligelė kita. Dilgėlės labai gerai trombocitams. Virdavau mamytei stiprią arbatą.
15gr užplikau stikline verdančio vandens. Po 15 min. tą košelę nusunkiu ir nuspaudžiu. Gerti po du valgomus šaukštus kelis kartus per dieną. Bet gerai ir dažniau pavartoti paprastą arbatėlę dilgėlių. Sveikatos Jums. wub.gif

Aciu,rasu lanka 4u.gif Naktis praejo gerai smile.gif Paklausiu gydytuojos del zoleliu,nes gydymo metu kategoriskai neleidzia dar nieko,tik kokia paprasta arbatele,metu,ramuneliu,linu seklu leido,bet gal po gydymo jau galesiu stiprinti organizma ir kitais budais.O kur gyvena ir gydo Baloviciute blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(nendre1982 @ 2009 03 03, 11:53)
Mane uzpuole fobijos.

Nezinau i kuri skyreli eiti...bet zinokite, man gerkleje rado kazkoki guza (tas guzelis yra ant gomurio...)

Balandi nusimato anginos operacija tai jos metu zadejo si darini pasalinti..
Bet yra didesne beda - pries sia operacija turiu pasidaryti kruva tyrimu (vienas ju - plauciu nuotrauka, o as siabingiausiai bijau).
Rukau jau 12 metu, yra pradejes kristi svoris (bet gal del stresu ar dar ko nors), naktimis ziauriai prakaituoju, nors kambaryje temperatura normali.
Labai skauda nugara ir krutinkauli. Galvojau, kad gal krutine...bet ne - krutineje jokiu dariniu nera smile.gif

As linkusi spelioti ar yra man kas ar ne..bet nenoriu tikrintis....bijau verysad.gif

Sveika 4u.gif Puikiai tave suprantu,daug yra tokiu zmoniu ir manau as tame tarpe.Bet toks poziuris-bijau,geriau nezinoti,geriau netikrintis labai pavojingas.Pavojingas gyvybei.Nes kai tu pagaliau nueisi tikrintis (o tas anksciau ar veliau vis tiek atsitiks,kol galesi-kentesi skausmus,bet kai negalesi begsi tikrintis,savaime jokia liga nepraeina) gali buti jau pervelu.O ligu yra visokiausiu,nebutinai iskart galvoti apie blogiausia varianta 4u.gif Nebijok ir butinai pasitikrink 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 03 kovo 2009 - 12:28
QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 03, 14:26)
Aciu,rasu lanka 4u.gif Naktis praejo gerai smile.gif Paklausiu gydytuojos del zoleliu,nes gydymo metu kategoriskai neleidzia dar nieko,tik kokia paprasta arbatele,metu,ramuneliu,linu seklu leido,bet gal po gydymo jau galesiu stiprinti organizma ir kitais budais.O kur gyvena ir gydo Baloviciute blush2.gif

Sveikute, ramiai pailsėjusi. 4u.gif Balvočiūtė gyvena Mažeikių rajone. Na, ji kaip ir negydo, tik parenka žoleles pagal diagnozę, nusiskundimus, smulkiai išklausinėja.
Balvočiūtės puslapis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 kovo 2009 - 13:00
as bijau. zveriskai. kad gydymas nebuvo sekmingas sad.gif

jau susitariau su chirurgu del stomos salinimo operacijos - turesiu pas ji apsireiksti pirmadieni, 7.50. tada tyrimai ir operacija antradieni arba ketvirtadieni - nes treciadienis iseigine.
o bijau, nes po paskutines chemijos atsirado keistu pojuciu pilve sad.gif lyg kazkas butu pilvo apacioje ir kartais uzeina spazmai, "varo" i tualeta. noriu tiketi, kad gal cia koks nors elementarus slapimo pusles uzdegimas, ar ka. o gal siaip kas - nes nuo operacijos laiku "nebepazistu" savo kuno zenklu, viskas taip sujaukta, kad nebeatrenku...

ka besakyt - kita savaite zinosiu, kas vyksta. tikiuosi, kad tai tik sveikimo procesas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 03 03, 14:47)
as bijau. zveriskai. kad gydymas nebuvo sekmingas sad.gif

ka besakyt - kita savaite zinosiu, kas vyksta. tikiuosi, kad tai tik sveikimo procesas smile.gif

Cia galiu drasiai rasyti "kaip as tave suprantu".Man pries keleta savaiciu buvo tas pats,9.00 padare tomografija ir iki 14.00,kol atejo gydytuoja pranesti rezultatus,galvojau isprotesiu doh.gif O to kad gal gydymas nesekmingas pradejau bijoti dar anksciau blush2.gif Ta baime kaip rasai,tikrai buvo zveriska,kartais apimdavo TOOOKIA panika blink.gif Kai gydytuoja pranese kad nieko nebeliko,pradejau verkti,negalejau sustuoti ir vis kartodavai:Aciu,aciu.

Ragnez,laikysiu uz tave kumstukus 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif Nes turi buti gerai 4u.gif

Aciu,rasu lanka iz nuoroda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 03 kovo 2009 - 13:11
QUOTE(mou @ 2009 03 03, 09:34)
labas 4u.gif gera ciapasjus,Lietuvoj mirksiukas.gif nors pries kelione mazai miegojau,bet nepavargau,o ir mano mazute atlaike normaliai.pirmakart cia,bet jauciasi lyg namie,kas nebudinga buvo Anglijoj biggrin.gif niekaip nekertu kame reikalas,jaucia vaikas saknis rolleyes.gif britai sansu nedave,o lietuviai dave 10procentu,tai kaip sakoma griebsim jauti uz ragu,yra sansas- isnaudosim mirksiukas.gif tikrai nepasiduosiu rolleyes.gif

Labas MOU, žinom, kad čia gerai ax.gif
Tai nori pasakyti, kad tik vakar grįžai, o jau šiandien kalbi apie 10%??? Aišku, prieš 0 - tai čia daug. bet kaip taip greitai jie apie tuos procentus prašneko g.gif Dar žinok, kad gydytojai pasveikimo šansus linkę pamažinti, o ligos riziką - padidinti. Taip jie apsidraudžia... Labai įdomu kur buvai, kokius tyrimus atliko. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad atlikus pirminius tyrimus vyrui, kalbėjo apie aukšto rizikingumo laipsnį, liepė skubiai seserį iš užsienio pargabenti, kad galėtų tirti ar ji tinkama čiulpų donorė, o po trijų savaičių, kai pasiekė remisiją ir tas rizikingumas pavirto į standartinį, ir transplantacijos nebedarys g.gif . Beja, tikiuosi į Santariškes kreipeisi? Tai būtinai atsidaryk internetinę paciento kortelę. Super thumbup.gif dalykėlis.
Sėkmės ir būtinai parašyk smulkiau kaip sekasi.
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 03, 13:38)
Paklausiu gydytuojos del zoleliu,nes gydymo metu kategoriskai neleidzia dar nieko,tik kokia paprasta arbatele,metu,ramuneliu,linu seklu leido,bet gal po gydymo jau galesiu stiprinti organizma ir kitais budais.O kur gyvena ir gydo Baloviciute blush2.gif
Papildyta:

Kadangi Rasų lanka jau atsakė kur gyvena Balvočiūtė, pridursiu, kad ir aš pas ją buvau ax.gif Nusivežiau vyro epikrizę, kur surašyta liga, tyrimo rodikliai, vartoti vaistai ir pan. Tai ji daug klausinėjo, daug rašė ir suruošė tokį spec mišinį. Dar rekomendavo Nr.5 arbatą kepenims. Apie ją tikriausiai ir Adis rašė. Kankinausi gerti ar negerti tas arbatas g.gif Daktarai žiūri gan skeptiškai, atseit nori gerk, nori negerk, vistiek nepadės doh.gif Tai atsargiai tarpuos tarp chemijų geriam. Nieko blogo nesidaro, o tą gerumą irgi kaip pamatuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 03 kovo 2009 - 13:51
ragnez, Sveta K. , būtų labai keista, jei nebijotumėt. Pasakyčiau, kad Jūs nenormalios. Jūs labai labai normalios. Tik, kas nuo tos baimės keičiasi? Gydymo rezultatai: gerėja, prastėja?
----------------------
4u.gif 4u.gif 4u.gif esate abi šaunuolės, Jūs abi stengiatės pasveikti, darot viską, ką galit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 03 kovo 2009 - 15:00
o man jau senai jokiu chemiju neleidzia o leukocitai aksciau2,6 nepakyla niekaip ir tokia durna temperatura pastoviai laikosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 03 03, 15:02)

man atrodo, kad onkologiniam dar neveikia ši sistema. kortelę galima peržiūrėti klinikose, o LOC - ne. Ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 03 03, 16:02)
1. Dar žinok, kad gydytojai pasveikimo šansus linkę pamažinti, o ligos riziką - padidinti. Taip jie apsidraudžia...

2.Kadangi Rasų lanka jau atsakė kur gyvena Balvočiūtė, pridursiu, kad ir aš pas ją buvau  ax.gif Nusivežiau vyro epikrizę, kur surašyta liga, tyrimo rodikliai, vartoti vaistai ir pan. Tai ji daug klausinėjo, daug rašė ir suruošė tokį spec mišinį. Dar rekomendavo Nr.5 arbatą kepenims. Apie ją tikriausiai ir Adis rašė. Kankinausi gerti ar negerti tas arbatas  g.gif Daktarai žiūri gan skeptiškai, atseit nori gerk, nori negerk, vistiek nepadės  doh.gif Tai atsargiai tarpuos tarp chemijų geriam. Nieko blogo nesidaro, o tą gerumą irgi kaip pamatuoti?

1. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

2.O mano gydytuoja uzdraude kai klausiau apie butent kepenius valanti arbata,pasake paskui kai baigsim gydyma,aptarsim ka gerti.Del maisto tai toks poziuris kaip tu rasai:nori valgyk,nori ne,vistiek nepades drinks_cheers.gif

QUOTE(adis @ 2009 03 03, 16:39)
ragnez, Sveta K. , būtų labai keista, jei nebijotumėt. Pasakyčiau, kad Jūs nenormalios. Jūs labai labai normalios. Tik, kas nuo tos baimės keičiasi? Gydymo rezultatai: gerėja, prastėja?
----------------------
4u.gif  4u.gif  4u.gif esate abi šaunuolės, Jūs abi stengiatės pasveikti, darot viską, ką galit.

Tikriausiai nieko nesikeicia biggrin.gif Del "nenormalumo" drinks_cheers.gif as irgi manau kad naturalu bijoti tokiu dalyku unsure.gif Cia kaip instinktas.Nors daug kas aplinkui sako:galvok tik apie gera.Nu bet negaliu as ,sergant tokia liga pastoviai galvoti apie gera ir sypsotis,atsiprasau kaip durnele doh.gif
Del saunuoliu tai aciu wub.gif

babania 4u.gif Pasveikai? Primink,kada tavo gydymas baigtas blush2.gif Jau senokai atrodo g.gif Girdejau kad puse metu atsistato imunitetas,bet tau juk buvo sunkiu komplikaciju.O ka gydytuojai sako? Perskaiciau rusiskam forume kad labai padeda mieziu nuoviras arba nors mieziu kruopu kelti leukocitus ir netgi alus,nes ten irgi yra mieziu.Gal ir baika,bet daug znomiu apie tai raso kad tikrai padeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 03 kovo 2009 - 15:54
QUOTE(vaba-liuks @ 2009 03 03, 16:31)
man atrodo, kad onkologiniam dar neveikia ši sistema. kortelę galima peržiūrėti klinikose, o LOC - ne. Ar aš klystu?

Mano vyras onkohematologinis ligonis, tai veikia. Jis gydosi Santariškių hematologiniam skyriuje. Jei ir MOU ten pakliuvo, tai siūlau. Veikia thumbup.gif
Atsakyti
labutis.

SVETA K. mano mazutei 1 metukas ir 1 menuo wub.gif

ACIU visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif susisiekiau su santariskem,dabar reik del darbo birzos susitvarkyt mirksiukas.gif
Atsakyti