Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

Labas rytas.

adis, linkiu stiprybes naujame starte... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,visoms mielosios po siltesni saules spinduleli,po nauja sviesia vilti,su pavasariu wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 02 27, 23:36)
Ar buvo pas ka nors 0.1 ,0.4???? O jeigu nukris iki visisko 0,kas tada?? mou,siracusa pas jus gal buvo?

Mano vyrui berods mažiausias WBC buvo 0,35 doh.gif Tada jis buvo ligoninėje, šiek tiek karščiavo ir jam leido neupogen.
Atsakyti
labas visoms smile.gif su pavasariu 4u.gif kaip as jaudinuosi ax.gif ir bijau,ir nebijau,kazkoks idomus jausmas mirksiukas.gif ryt galesiu pasakyt jau LABAS LIETUVA 4u.gif ir ikvept lietuvisko oro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 03 01, 15:49)

labas visoms smile.gif su pavasariu 4u.gif kaip as jaudinuosi ax.gif ir bijau,ir nebijau,kazkoks idomus jausmas mirksiukas.gif ryt galesiu pasakyt jau LABAS LIETUVA 4u.gif ir ikvept lietuvisko oro bigsmile.gif

Laukiam ,laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, mielosios Mergaitės, wub.gif wub.gif
Su pavasariu visoms. Kad jis būtų kiekvienoje Jūsų minčių ir kūno kertelėje. Sveikatos. user posted image

mou 4u.gif - geros kelionės pas mus. wub.gif

Šiandien buvau astrominerologės Audronės Ilgevičienės paskaitoje. Neprailgo penkios valandos, nors kai grįžau, galva buvo kaip gausybės ragas, prigrūstas tiek informacijos. Nors tema buvo "Antropoteosofija - žmogaus suvokiama Dievo išmintis", bet kalbėjo dar plačiau. Ir apie akmenų galią, apie ligas mūsų gyvenime ir savęs suvokimą, meditaciją, maldą. Prieš paskaitą maniau, kad žinau labai daug, o po jos supratau, kad beveik nieko nežinau. blink.gif Taigi, teks pažinti save iš naujo ar net susipažinti su savimi. tongue.gif Šios paskaitos kiek žinau dar vyks Palangoje ir Kaune. Įėjimas nemokamas. Gal ką nors domina.
čia

Visoms ramaus vakaro ir stiprybės kitos savaitės darbeliuose (visomis prasmėmis). wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 kovo 2009 - 20:17
Sveikos mergaitės,
Sveikinu visas su pavasariu. Sveikatėlės visoms, sveikatėlės, kad galėtume juo džiaugtis.
Adis, mano trečioji chemija buvo kaip ir tavo būsima. Mane ji pakankino, ypač xelodos šalutinis poveikis-labai stipriai jautėsi delnų ir padų sindromas. Teko daryti šio vaisto naudojime pertrauką ir po to sumažinti 25 proc. dozę. Antakiai ir blakstienos išretėjo, plaukai laikėsi beveik iki gydymo pabaigos, tik išretėjo, išsausėjo, bet visiškai nenuslinko, tačiau aš nusikirpau labai trumpai ir nešiojau peruką, nes tenka rodytis viešumoje kartas nuo karto(vyrui sakydavau, kad geriau jau plaukai slinktų, nes neskauda, negu kankintų košmariškas delnų ir padų deginimas).
Aš apie perukų madas taip pat dažnai pamąstau, kodėl daro tokius „kūgius" ant galvų, kurie tikrai ne vienus metus žmogui prideda.
Atsakyti
mou ,laukiam wub.gif

O man siandien blogai verysad.gif Visa isbalusi,jauciu nukrito hemoglobinas,nes lupos baltos,temperaturos yra,kolkas auksciausia buvo 37.8,paskui savaime nukrito iki 37.4.miegojau visa diena,tai rytoj greiciausiai paguldys mane i ligonine,nenoriu cray.gif Iki.
Atsakyti
NBA 4u.gif , kaip tik žadėjau klausti kaip Jūs laikotės? Kokia nuotaika Jus dabar lydi?

SVETA K. console.gif Drąsos, gal dar neguldys, gal apsieisit be jos. Svarbiausia, kad temperatūra nekyla virš 38.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 03 02, 00:49)
SVETA K.  console.gif Drąsos, gal dar neguldys, gal apsieisit be jos. Svarbiausia, kad temperatūra nekyla virš 38.

4u.gif Nu ir as dar tikiuosi,gal neguldys.Nors kai praeita karta vaziavau,kai man tas sepsis buvo-irgi galvojau,gal neguldys biggrin.gif Bet gydytuoja pamate mane,as pamaciau jos veida ir supratau-be sansu schmoll.gif

Dar pramiegojau visa diena,tai dabar sedesiu prie kompo visa nakti doh.gif

As peruka nupirkau ,tai tik 1 karta uzsidejau,per naujus metus.Nors visi sako kad graziai,kazkaip nelimpa man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 01 kovo 2009 - 23:09
Aš apie perukų madas taip pat dažnai pamąstau, kodėl daro tokius „kūgius" ant galvų, kurie tikrai ne vienus metus žmogui prideda.

Nueikite pas kirpėją ir tegu "kūgį" praretina, jei iš natūralių plaukų. Sintetinių kirpti nenori, kad prietaisai neatšiptų. Bandžiau, visai nieko gavosi.
Adis , Gabija sėkmingo starto ir dar sėkmingesnio finišo!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZoVi: 02 kovo 2009 - 08:13
Laba diena 4u.gif

Nepagulde manes thumbup.gif Temperaturos nebuvo dar siandien,leukocitai biski paaugo iki 0.9 neutr.iki 0.3(praeita karta pasirodo ju buvo 0 blink.gif ),tik trombocitai nukrito 44,bet gyd.sako iki 20 nepavojinga.Hemoglobinas nenukrito kaip as maniau,laikos 80 vis.Toliau leisti Neupogena si karta gali prireikti daugiau,nes jau 5 ampules suleista.poryt vel tyrimus priduoti reikes vaziuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 02 kovo 2009 - 12:58