Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

sveikos visos, siandien mamai dare kompiuteri ir markeri ziurejo. markeris yra sumazejas per pus, o metastaziu liktais padaugeja (tiksliai neaisku, nes nesuligyno su pirmine nuotrauka), bet daktare gydima pratese. tai kazkaip man nelabai aisku, metastaziu yra, bet markeris gereja, kazkaip keista, man rodos turetu, ir metastazes mazet...
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 02 26, 22:54)

O duona kai kuri kepama be koncervantų. Taip bent rašo. Sudėtyje irgi nieko pašalinio nėra. Dar nesenai yra atsiradusi ekologiška duonelė. Sakau, gal nemeluoja užrašai ... g.gif

Taigi, kad taip rašoma....
Pažįstu žmones, kurie daigina ekologiškus kviečius pardavimui. Kai baigiasi savo išauginti grūdeliai, perka pas bet ką (beicuotus, visokiu), o etiketes tas pačias klijuoja... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 02 26, 12:38)
Akmens masės keptuvėj yra teflono, bet jis įlydytas.

Aiškuma. Gavau dovanų akmens masės keptuvę, ant kurios buvo užklijuotas "Teflons" lipdukas, užtat ir nesupratau kas kaip g.gif bet jei ir jose teflonas, tai kuo jos geresnės? dar nenaudojau saviškės cool.gif

QUOTE(mou @ 2009 02 26, 16:48)
as namie smile.gif o brplis ciulpus duos kada tik reikes,pasiruoses bigsmile.gif esu uzsispyrusi blush2.gif namie ir sienos padeda ax.gif

Aišku. O tai kraują važiuoji į ligoninę pastoviai darytis? g.gif

QUOTE(ifauru @ 2009 02 26, 22:18)
Kai baigiasi savo išauginti grūdeliai, perka pas bet ką (beicuotus, visokiu), o etiketes tas pačias klijuoja... wub.gif

Ką reiškia beicuoti? g.gif
Atsakyti

Beicuoti,reiškia apdirbti visokiais herbicidais,pesticidais ir kitokiomis cheminemis medžiagomis,kad grudų nepultų ligos ir geriau augtų.Ne visai tiksliai,bet panašiai.

Adis, kaip tyrimas, vasaris į pabaigą ar jau darė?

Gabija,ačiū už informaciją,pasistengsiu nesloguoti tą lemtingą dieną. ax.gif

Pagaliau gavau atsakymą iš daktarų,mane operuos dar kartą-ketvirtą.Gal kai kas pasakys 'kvaila',bet aš džiaugiuos,nes man kito gydymo būdo netaiko.
Atsakyti

Ar gali keramikiniame puodelyje būti melamino? klausimas - ar keramikoje taip pat gali būti melamino?

Sveika Rasų lanka.Kadangi tiesiogiai esu susidūrusi su ta problema,tai galiu atsakyti į šį klausima.Be plastikinių indų,melamino buvo rasta vienos rūšies keramikiniuose puodeliuose-juos galima atskirti iš karto-puodelio vidus nuspalvintas mėlynai arba žaliai.Tai puodeliai iš serijos ''Disney'.Melamino yra dažuose.O plastikiniai indai ir pjaustymo lentelės iš serijų ''Braškės,''Obuoliai'',Žolės'',''Apelsinai'',''Vyšnios'',''Disney''.Bet visos šios prekės jau išimtos iš prekybos.O jei turit nusipirkę-neškit į Maximas-tikrai priims atgal ir grąžins pinigus.

Sėkmės visoms daug daug . 4u.gif
Atsakyti

Aišku. O tai kraują važiuoji į ligoninę pastoviai darytis? g.gif

[/quote]

kas antra diena atvaziuoja ligonines transportas ir nuveza,paskui parveza ax.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif vaziuoju siandien vel tyrima daryt,kraujo sulasins ir trombocitu smile.gif kelione,kad atlaikyciau,iduos israsa ir ruosiuos i lietuva bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena!

As irgi siandien pridaviau krauja,tai nelabai koks verysad.gif Trombocitu ir hemoglobinas dar dar,o leikocitai 0.4,kazkaip nepaklausiau del neutrofili - bet jauciu irgi nulis su kazkiek.Ir cia po 3 neupogeno injekciju g.gif Pirmadieni vel reikes priduoti krauja,jeigu nesukarsciosiu anksciau ir nevaziuosiu savaitgali i ligonine (cia man gydytuoja kelis kartus sake doh.gif )Nuo spinduliavimo neisisuksiu,o jau taip norejau rolleyes.gif Ir is Peterburgo teta skambino,buvo pas hematologe,medicinos daktare - asakymas butinai reikia.Ir siandien mano gydytuoja patvirtino,kad butinai reikia,kai atsigausiu,uzgys zaizdeles visur - i Kauna menesiui ir pasake kad paguldys i ligonine.

Shaiba dziaugiuosi kad atsakimas toks,kokio jus norejote. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lola61 @ 2009 02 27, 08:19)
Be plastikinių indų,melamino buvo rasta vienos rūšies keramikiniuose puodeliuose-juos galima atskirti iš karto-puodelio vidus nuspalvintas mėlynai arba žaliai.Tai puodeliai iš serijos ''Disney'.Melamino yra dažuose.O plastikiniai indai ir pjaustymo lentelės iš serijų ''Braškės,''Obuoliai'',Žolės'',''Apelsinai'',''Vyšnios'',''Disney''.Bet visos šios prekės jau išimtos iš prekybos.O jei turit nusipirkę-neškit į Maximas-tikrai priims atgal ir grąžins pinigus.

blink.gif siaubuma.
neseniai pirkau tokius, labai smagūs ir patogūs, bet čia ne puodeliai, o dubenėliai. Ne iš melamininės serijos? blink.gif

user posted image

MOU, gerų atsakymų 4u.gif gal gali papasakot apie UK gydymo sistemą bent kiek? Ar yra ten paciento internetinė kortelė, kad galėtum visus tyrimus kompe matyt? Ar klausinėt daktarų reik dėl visko?
dėl to ligoninės transporto tai superinis dalykas bigsmile.gif kad LT taip biggrin.gif

SVETA, Kaune pas hematologus gulsiesi?
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 02 27, 15:55)
SVETA, Kaune pas hematologus gulsiesi?

Net nezinau g.gif Nepaklausiau,tik pasake jinai kad tikrai Kaune,kad ten aparatura geresne svitinimui,ir kad ji kai as atsigausiu susiskambins ir del visko susitars.I r kad apie menesi bus tas svitinimas.

O as turiu pjaustymo lenteles obuoliai ir braskes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 27 vasario 2009 - 14:44
QUOTE(shaiba @ 2009 02 27, 01:37)
Pagaliau gavau atsakymą iš daktarų,mane operuos dar kartą-ketvirtą.Gal kai kas pasakys 'kvaila',bet aš džiaugiuos,nes man kito gydymo būdo netaiko.

Džiaugiuosi ir aš, labai suprantu tave, esu verkusi iš laimės, kai pasakė, jog vis tik operuos. smile.gif
QUOTE(shaiba @ 2009 02 27, 01:37)
  Adis, kaip tyrimas, vasaris į pabaigą ar jau darė?

Ačiū, už rūpestį. Tyrimą padarė be kontrasto, su kontrastu nerizikavo. Galvoje MTS nėra, tik vėl chemija. Šiek tiek pažįstama, šiek tiek kitokia. Šiandien dar nuėjau į kirpyklą, nusidažiau plaukus, kad gerai jausčiaus kol byrėti pradės, jau reikėjo atsišviežinti plunksneles, pavasaris poryt tongue.gif
arune, reikės tavo globos smile.gif, tavo išbandyta chemija.
Atsakyti

MOU, gerų atsakymų 4u.gif gal gali papasakot apie UK gydymo sistemą bent kiek? Ar yra ten paciento internetinė kortelė, kad galėtum visus tyrimus kompe matyt? Ar klausinėt daktarų reik dėl visko?
dėl to ligoninės transporto tai superinis dalykas bigsmile.gif kad LT taip

[QUOTE]pakilo iki 12 verysad.gif jauciu,kad man kazko nedadare g.gif cia ligoninej valgai ka nori,neriboja maisto.turi temp ar ne vistiek gali valgyt ledus.kas nors skauda pirmi vaistai paracetamolis.ir nuo skausmo,ir nuo temp.auksta temp,tai nukloja,atidaro langa.yra pliusu,bet yra ir minusu.jei ligoninej guli,esi aprupinta vaistais,kai israso namo,taip pat iduoda vaistu ir transportas dar nemokamas. doh.gif del paciento internetines korteles nzn ax.gif
Atsakyti