Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

QUOTE(jankovska @ 2009 02 25, 22:35)
zadejau daugiau neberasyti,nes viltis dingo,sestadieni palydejom MAMYTE i anapili, sirdis tuscia ,atrodo ir ateinantis pavasaris nebemielas ,nes JOS nebera ,toj ligoninej ji pabuvo tik para ,kol sulaukem TO skambucio.Mama visi mylejo ,nes nors gyvenam kaime ,jos palydeti susirinko apie simtas zmoniu,net kunigas prisimine ,kada kaledojo ,o mama ji pavaisino arbata.visas tas dienas as sau kartojau ;prakeiktas vezys ,kodel jis pasiima geriausius zmones!Linkiu jums visiems stebuklo,kad pabektumet nuo TO PRIESO.

Nezinau ka ir pasakyti verysad.gif Bandau issivaizduoti,kaip jums sunku ir skaudu verysad.gif Uzjauciu,laikykites,stiprybes! Praeis laikas ir tas skausmas sumazes,liks silti prisiminimai apie mama...Ir aciu uz palinkejimus mums visiems!
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 02 26, 09:47)
O dėl indų g.gif Tiesą sakant nesusimąsčiau. Esu susipirkus puodus (Zepter analogus, tik gal 10 kartų pigesnius), turiu akmens masės keptuvę... Su jais gaminti daug ekonomiškiau, patogiau. Gal ir sveikiau. Bet apie rasų lankos paminėtus dalykus paminėtu dalykus nesusimąsčiau. Jeigu taip, tai ir tefloninės keptuvės labai blogai... g.gif

Akmens masės keptuvės paviršius nedengtas teflonu? g.gif teflonas pavojingas, jei subraižytas g.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2009 02 26, 10:30)
Šios dienos dienraštyje Respublika turi būti straipsnis apie lėtinę mieloleukemiją ir jos vaistuką . Gal kam įdomu.  4u.gif

aha, yra 5psl.
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2009 02 26, 11:53)
mano dukrytei diagnozuotas apsinuodijimas sunkiaisiais metalais (Švinu).
......aš vaikystėje palei autostradą grybus rinkdavai ir valgydavom (tais laikas benzinas-su švinu būdavo) jokie plaukai nenuslinko..
....nuodijamės gyvendamos namuose? gal puodas kokis šviną išskiria...

Sunku išsisaugoti ypač šiais civilizuotos visuomenės laikais.
Maistas plastmasinėse pakuotėse, pridėta visokių stabilizatorių, skonio gerintojų. Rašiau, jog ir vaistai, vitaminai kapsulėse. Net tie visi stebuklingi papildai: chitozanai, cholikanai, kordicepsas ir t .t. Dar turint galvoje, jog Kinijoje stebuklai gaminti...Visi gamintojai teigia: – saugu, belieka tikėti.

Daugelis mano, jog tai šių laikų problemos, bet aš, kaip astaxa, turiu analogišką vaikystės patirtį. Tais laikais nebuvo nei plastmasės pakuočių, nei stabilizatorių, nei normalaus maisto. Duona tokia, kad springdavai, bet gal sveika buvo...Tėveliai kaip ir daugelis džiaugėsi kolektyviniu sodu ir jo teikiamomis gėrybėmis. Viskas savo: svogūnai, burokėliai, nuostabios kriaušės, obuoliai ir vyšnios ir, manau, didelė dozė švino. Neišmanė, nežinojo, niekas apie tokius dalykus, tarybiniais laikais nekalbėjo. Sodas buvo labai patogioje vietoje, šalia pat namų, gal 10 min., tik prie pat pagrindinio kelio Marijampolė (Kapsukas tada buvo)-Kaunas, plentu vadindavom, jis už kokių 12-15 m, tikrai ne daugiau, kiek mašinų su tuo švininiu benzinu pravažiavo!!! Aš tą sodą labai puikiai prisimenu jau gal nuo kokių 3-4 metų, visuomet šlamšdavau krapus saujomis. Apsidairau mama nemato, raunu ir į burną.... Sodą pardavė tik po gerų 20 m., kai atsirado galimybė parduoti. O tada gaudavai paskyrimą sodui ir džiaugdavaisi, nelabai lengva gauti buvo. Vėliau sodus skyrė užmiesčiuose, nes žmonės mašinas įsigijo.
Tėveliai dar daržus turėjo: šalia geležinkelio Marijampolė-Kaunas, ir labai patogu, nelabai nuo namų toli. Kokie garvežiai važiuodavo, o jau dūmai, kaip gražu būdavo...Užaugau valgydama savas daržoves ir vaisius... doh.gif
Labai daug kepindavausi saulėje, buvau laukinis vaikas, o mamytė sakydavo: saulutė nuo visų ligų gerai, vitamino D šaltinis. Ragindavo ir skatindavo saulutėje būti. Aš klausydavau, buvau šokoladinė be soliariumų. Kai tik vasara, aš ant balkono: knygą į rankas ir skaitau. Namas miesto pakrašty, niekas nemato, tai su maudomuku ir leidau paauglystės vasaras. Mama sakydavo, nereikia Palangos, Palanga mūsų balkone. O ką dabar apie saulutę šneka.. doh.gif .Taip, kad kur kada ko mes galėjome prisigaudyti sunku suprasti, kaip su Astaxos dukryte.
Pas mus Šiauliuos buvo toks karinis miestelis Zokniai. Šalia aviacijos bazė, lėktuvų remonto gamykla. Tai pildavo neišnaudotą aviacinį benziną ant žemės. Gudresni iš tos žemės semdavo gręžinius tolėliau pasidarę ir dyzelino, ne bet kokio – aviacinio turėdavo. Buvo kilęs baisus skandalas, šalai esančio bendrabučio vaikams nustatyta ūmus apsinuodijimas gyvsidabriu, ištyrė visas bendrabutis turėjo gyvsidabrio foną. Gal kažkas kažkada parsitempė ką nors iš tos bazės ir pasidėjo kokiame sandėliuke, ar detalę, ar kokį karinį įrenginį, ar dar ką nors, supaisytsi. Betvarkė visur buvo. Draugė tame rajone gyveno, sveika, kaip sveika ir jos mamytė, sesės, o tėvelis (dirbo toje remonto gamykloje) senatvėje susirgo vienu iš kraujo vėžių. Niekas net nesiaiškina kodėl, dabar berašydama visą šitą istoriją kažkaip prisiminiau. Manau, gerai pamąsčius daug tokių istorijų rasim. Lygiai kaip ir mano vyro gimtuosiuose Plateliuose, visi miškai buvo prikišti raketų, kaip ir Kazlų rūdos...gretimoje Latvijoje dar ir dabar žmonės pajūryje baltuoju fosforu apsidegina, ypač atvykėliai, džiaugiasi radę gražaus gintaro. Kariuomenės palikimas. Nuo vienų skaudulių (milžiniškų kiekių trąšų, armijos palikimo, asbesto, smalkių) apsivalom, kiti užima jų vietą, maximų produkcija, tie patys kompiuteriai, mobilieji, automobilių smogas ir pan. dalykai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 26 vasario 2009 - 12:23
labas.man baltieji kuneliai jau nukrito iki 3 (norma 4-11) smile.gif idomu kas padejo,vaistai ar zoleles? g.gif mama atveze zoleliu is baugociutes(nepamen tikros pav.)prof.savickio mikstura gaminom apie 4 paras ax.gif gyd leido daryt ka noriu,nes nesiduoda liga,o dabar se tau kad nori,nebesuprantu doh.gif tikiu,kad zoleles prisidejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 02 26, 13:06)
Akmens masės keptuvės paviršius nedengtas teflonu? g.gif teflonas pavojingas, jei subraižytas  g.gif
aha, yra 5psl.

Akmens masės keptuvėj yra teflono, bet jis įlydytas.

O aš panašiai skaičiau delfyje, čia iš kitur
http://sveikatossalt...ines-dujas.html

O dėl mašinų nais laikais g.gif Gal ir prie kelių sodai būdavo, bet juk mašinų dešimtkart mažiau pravažiuodavo...
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 02 26, 12:28)
labas.man baltieji kuneliai jau nukrito iki 3 (norma 4-11) smile.gif idomu kas padejo,vaistai ar zoleles? g.gif mama atveze zoleliu is baugociutes(nepamen tikros pav.)prof.savickio mikstura gaminom apie 4 paras ax.gif gyd leido daryt ka noriu,nes nesiduoda liga,o dabar se tau kad nori,nebesuprantu doh.gif tikiu,kad zoleles prisidejo bigsmile.gif

MOU, Saugo Tave angelai bigsmile.gif

Ale Tavo leukocitai duoda biggrin.gif nuo 98 iki 3, dabar jau per mažai cool.gif stebėk neutrofilus, jie aišku irgi nukrito. Kad kokios brudo nepasigautum rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 02 26, 13:41)
MOU, Saugo Tave angelai  bigsmile.gif

Ale Tavo leukocitai duoda  biggrin.gif nuo 98 iki 3, dabar jau per mažai  cool.gif stebėk neutrofilus, jie aišku irgi nukrito. Kad kokios brudo nepasigautum  rolleyes.gif

zinot,man kazko taip anksciau susviete ir as pilnai tikiu,kad jei jau dave lelyte,brolis tinka i donorus(tai tolygu stebuklui pagal statistika) smile.gif tai man reiks vargeli nuvargt kol galesiu pasinaudoti broliuko dovana bigsmile.gif jei yra sansas,tai iki jo reik eit mirksiukas.gif nu gal as jau biski prisisvaigau ax.gif
Atsakyti
MOU, kad tinka brolis, tikrai pasisekė. Tik vienam iš penkių ligonių galima rasti tinkamą donorą tarp šeimos narių. Iš kelių vaikų tu šeimos? Ar tik vieną brolį turi ir tas tinkamas donoras.

Mano sesė su broliu vienas kitam identiški donorai būtų, man nė vienas netinkamas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 02 26, 16:27)
MOU, kad tinka brolis, tikrai pasisekė. Tik vienam iš penkių ligonių galima rasti tinkamą donorą tarp šeimos narių. Iš kelių vaikų tu šeimos? Ar tik vieną brolį turi ir tas tinkamas donoras.

Mano sesė su broliu vienas kitam identiški donorai būtų, man nė vienas netinkamas cool.gif

aha,vienas vienintelis ir pats tikriausias thumbup.gif bet mes nesuprantam kodel gyd nesumazino man tableciu kiekio,kad taip nukrito leukocitai g.gif keista,2 kartus klausiau seseliu,nes jis negalejo ateiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mou @ 2009 02 26, 15:33)
aha,vienas vienintelis ir pats tikriausias thumbup.gif bet mes nesuprantam kodel gyd nesumazino man tableciu kiekio,kad taip nukrito leukocitai g.gif keista,2 kartus klausiau seseliu,nes jis negalejo ateiti ax.gif

nerealu dėl brolio biggrin.gif dabar svarbu, kad galėtum jo čiulpus gauti. O gydytojai tai žino ką daro, matyt tie vaistai reikalingi cool.gif

Tai Tu iš ligoninės tiesiai į orouostą lėksi ir į LT? nepaleidžia namo?
Atsakyti

Tai Tu iš ligoninės tiesiai į orouostą lėksi ir į LT? nepaleidžia namo?
[/quote]

as namie smile.gif o brplis ciulpus duos kada tik reikes,pasiruoses bigsmile.gif esu uzsispyrusi blush2.gif namie ir sienos padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 02 26, 14:08)
Sunku išsisaugoti ypač šiais civilizuotos visuomenės laikais...........

Adis, bigsmile.gif Na, taip vaizdingai viską surašėte, tarsi ištrauka iš knygos. Pakvipo ir mano vaikyste. drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2009 02 26, 14:38)
Akmens masės keptuvėj yra teflono, bet jis įlydytas.

O aš panašiai skaičiau delfyje, čia iš kitur
http://sveikatossalt...ines-dujas.html

Ajajajajai, išeina, kad keptuvių be teflono išvis nėra? O duona kai kuri kepama be koncervantų. Taip bent rašo. Sudėtyje irgi nieko pašalinio nėra. Dar nesenai yra atsiradusi ekologiška duonelė. Sakau, gal nemeluoja užrašai ... g.gif

mou 4u.gif taip džiaugiuosi dėl Jūsų ir Jūsų leukocitų. tongue.gif Sėkmės Jums ir pasveikit. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 26 vasario 2009 - 22:00