QUOTE(Jorky @ 2009 02 13, 00:55)
Rasų Lanka,
Labai dėkui už palaikymą
aš tikiu, kad mamytei viskas bus gerai. Tą patį sakau ir jai, tačiau...šiandien kalbėjau, ji liūdna, sako,kad ne reikalo tiek batukų prisipirko, nes nespes jų sunešioti...
Galvoje tik vienas -
kodel, kokiu tikslu gydytojas atėmė jai viltį pasveikti ?
Beje, ta draugė, išėjusi anapilin, jos bendradarbė, jos abi net vienam kabinete sedėjo...mamytė jau grįžo į darbą, o draugė nebe...
taip sunku jai matyti tusčią darbo vietą priešais save ir galvoje vien gydytojo žodžiai...
Jorky, o pas koki gydytoja lankosi tavo mamyte? nes mano mociutei buvo analogiska situacija. man taip pikta buna, atrodo, tik zmogu iskapstem, tik tik sypsotis pradejo ir se tau
sakau, gal tas pats? nesuprantu, negi jie visai besirdziai? ar gal dabar poziuris toks- ne jaunas, ner ka gelbeti?
as pastebejau, kad gydytojai tikrai apatiski, nors ir duodam kysi, kuris prilygsta mano 3 kamb buto nuomai-po operacijos net neprieina pasiteirauti kaip jauciames...
Laikykites Jorky.
p.s. as savo mociutei pripirkau daaaug rusu kalba knygu (vln., gelez. stoty yra didelis knygynas) labai daug ivairiausios informacijos, patarimu, receptu net, ir be abejo kaip gydytis zolelemis ir t.t. gal pabandykite isigyti? jei aisku skaitote rusiskai. as lietuviu kalba tokiu knygu neradau...
laikykites
Papildyta:
QUOTE(ROLLD @ 2009 02 13, 13:04)
Retų onkologinių ligonių draugija siekia vienyti visus, sergančius šiomis ligomis, jų artimuosius bei gydytojus, teikti visą įmanoma informaciją, kartu siekti ligoniams geriausio įmanomop gydymo. Visi tikslai ir siekiai panašūs, kaip ir kitose panašiose draugijose.
Retos onkologinės ligos- sarkomos, melanomos, tulžies pūslės, inkstų, kepenų pirminiai navikai, smegenų piktybiniai augliai, germinaciniai navikai bei krūva kitų ligų, kuriomis sergamumas Lietuvoje nėra didelis.
Kadangi draugija ganėtinai nauja, pirmu susitikimu norime pabendrauti jaukiame ligonių ir jų artimųjų rate, išsiaiškinti jų problemas ir lūkeščius, kartu sukurti veiklos viziją.
oj, as turbut atkeliausiu su mociute, jei pavyks aisku. gerai kad ne darbo diena, galesiu ir atvest ir nuvest. aciu uz info.