Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 02 22, 16:31)
Pas mane name 7-i langai .Keturi jau buvo atidaryti.

user posted image

Mano bendradarbė palei Vilnių nusipirko 2 aukštų rusišką gryčią, tai joje 19 langų! Taip kad, langų kiekis mums yra nežinomas. smile.gif Gal ir gerai, kad nežinomas... Kiek po operacijos tau duoda atostogų? Tikiuosi leis pasilepinti sanatorijoje.

Kad negavai rankinuko, tai irgi Dievo dovana. Nors... Jis viską mato, ir duoda mums tik tai, kas priklauso, t.y. ko nusipelnėm.

Atsakyti
Vis pabandau pabūti Ugninės dūšelėj, ir kaskart baisu pasidaro. Nors aš ten tik koja teįžengiu, daugiau, tokioje situacijoje nepabuvę, vargu ar įstengtume. Šiuo metu viskas Dievo valioje. Iš kitos pusės, Dievas žiūri į mus - kiek mes ČIA dar reikalingi ir kaip labai dar norime ČIA būti. Reikalingumo niekas neužginčys, noras yra, taigi svarbu nepalūžti bei tikėti, kad kaip bebūtų, jog blogumai pasibaigs, ir prasidės kilimas į viršų. Žmonės iš didesnių duobių išlipa ir gyvena. O Ugninės duobė dar tikrai nėra giliausia. Išlipama. Tik reikia žiūrėti į viršų, o ne į dugną. Iš savo patirties tikrai žinau, jog Dievas visada atsižvelgia į mūsų norus, jei jie yra šviesūs ir paremti pastangomis.

Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės, 4u.gif
Taip pridiskutavot šiandien bigsmile.gif , kad ir aš šiek tiek apie tuos išgijimus pasisakysiu. Šiandien buvau rytinėse pamaldose bažnyčioje. Uždegiau žvakutes už mamytės sveikatą ir už Jūsų sveikatą ir stiprybę. Na, pamokslas buvo kaip pagal užsakymą. Apie ligonius. Ir apie tikėjimą - kiek jo yra - pasveikti. Kad ne viskas, ką sako aplinkiniai (gerą ar blogą) gali atvesti į išgijimą. Pats svarbiausias veiksnys - PATIES LIGONIUKO TIKĖJIMAS PASVEIKTI, BET PASVEIKTI IR DVASIŠKAI IR FIZIŠKAI. Tikėti net ir tada, kai kitiems atrodo, jog nebėra vilties. Neleisti sau pasiduoti net menkiausiai abejonei dėl išgijimo. Nes taip dažnai būna, kad atrodo, kad jau esi susitvarkęs savo dvasinį gyvenimą, bet menkiausia replika iš pašalies ima ir sugriauna tą tikėjimą, kad "pasieksiu fizinę sveikatą". O fizinės sveikatos niekada nepasieksi, jei sirgs dvasia. Turi vyrauti darna ir nesugriaunamas tikėjimas. wub.gif Na, nemoku pasakyti kunigo žodžiais, bet tos tiesos atrodo taip žinomos, bet kai jas dar ir dar pakartoja.... ax.gif Na, "pasikrauni". Viską perdaviau mamytei, bet taip gaila, kad ji negirdėjo. Iš antrų lūpų yra iš antrų.
Visoms Jums geros visapusiškos sveikatos. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 02 21, 23:09)
Taip. Lietuvoje jau tikrai yra. Tik su Erbituxu del kompensavimo greiciausiai ne....Bet jei pavyktu pasidaryti geno tyrima, jei aisku, kad vaistas duotu efekta, galima ir bandyti pirkti....

ifauru,
Straipsnių tai yra, bet...
aš nerandu nei Lietuvos vaistų registre, nei www.vaistai.lt. ieškodama: cetuksimabas; cetuksimab; Erbitux. Gal pasirodys keista, kodėl taip domiuosi. Žinojau apie šį vaistą, medscape ir kitur skaičiau atliekamos Erbitux studijos ir krūtų vėžiui gydyti. Ypač tam, kur nėra išreikšta nei hormonai, nei HER tipas. Todėl ir domina, kaip naujiena, juo labiau, pernai patvirtino ne tik kolektariniam, bet ir galvos bei kaklo navikų gydymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 22 vasario 2009 - 18:11
QUOTE(adis @ 2009 02 22, 19:09)
ifauru,
Straipsnių tai yra, bet...
aš nerandu nei Lietuvos vaistų registre, nei www.vaistai.lt. ieškodama: cetuksimabas; cetuksimab; Erbitux. Gal pasirodys keista, kodėl taip domiuosi. Žinojau apie šį vaistą, medscape ir kitur skaičiau atliekamos Erbitux studijos ir krūtų vėžiui gydyti. Ypač tam, kur nėra išreikšta nei hormonai, nei HER tipas. Todėl ir domina, kaip naujiena, juo labiau, pernai patvirtino ne tik kolektariniam, bet ir galvos bei kaklo navikų gydymui.

Kiek bendravau su biochemikais, tai apie šitą vaistą jie normaliai kalba, tik perspėjo, kad už reikės mokėti patiems.
Ir mūsų onkologė tikrai apie jį kalba kaip apie vieną iš variantų. Tikrai nejučiu, kad nenorėtų ar negalėtų naudot...
Aš informaciniuose lapeliuose radau, kad Erbitux tinakams kolorektaliniam ir galvos/kaklo navikų gydymui.
Papildyta:
Paraiška jo reigistravimui jau senokai buvo pateikta.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 02 22, 19:42)
Kiek bendravau su biochemikais, tai apie šitą vaistą jie normaliai kalba, tik perspėjo, kad už reikės mokėti patiems.
Ir mūsų onkologė tikrai apie jį kalba kaip apie vieną iš variantų. Tikrai nejučiu, kad nenorėtų ar negalėtų naudot...
Aš informaciniuose lapeliuose radau, kad Erbitux tinakams kolorektaliniam ir galvos/kaklo navikų gydymui.
Papildyta:
Paraiška jo reigistravimui jau senokai buvo pateikta.

Ačiū, nes gal kada po poros metų patvirtins ir krūtų vėžiui, vis domiuosi naujovėmis, kai nuotaika yra.
Kai įrodoma, jog vaistas tinka, gal ir lig. kasos kompensuotų, bent dalinai. Šis vaistas naujos kartos, taip vadinamos taikinių terapijos, medikamentas. Būtų gerai, jog gautumėt.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 02 22, 21:14)
Ačiū, nes gal kada po poros metų patvirtins ir krūtų vėžiui, vis domiuosi naujovėmis, kai nuotaika yra.
Kai įrodoma, jog vaistas tinka, gal ir lig. kasos kompensuotų, bent dalinai. Šis vaistas naujos kartos, taip vadinamos taikinių terapijos, medikamentas. Būtų gerai, jog gautumėt.

Vis tiek pirmiausiai geno tyrimą daryti planuojam. Dar visai ta procedūra neaiški, grįš sesuo iš atostogų, bandysim veikt toliau.

O ligonių kasoms matyt lešų nelabai duodama, metų pradžia, o gydytojai už galvų susiėmę... g.gif
Atsakyti
Mergaitės 4u.gif , ar Jūs vartojate homeopatinius vaistukus nuo gripo ar peršalimo be žolelių ir arbatėlių? Pvz. Oscillococcinum, Gripp-Heel, Aflubin ar pan.? Mamytei irgi kažkas jau "taisosi" , ir manom, kad vien arbatėlės jau nepadės. Kadangi temperatūros nėra, tai kokių "kietesnių "vaistų dar neverta. Ar pvz. gerklei skalauti per radiją girdėjau, kad labai gerai vanduo su jūros druska ir lašeliu jodo? g.gif Kaži, ar galima, jei problemos su skydliauke?
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 02 22, 22:19)
Mergaitės  4u.gif  , ar Jūs vartojate homeopatinius vaistukus nuo gripo ar peršalimo be žolelių ir arbatėlių?

Man viena draugė "įsiūlė" naudoti homeopatinį Citrosept. Tai greipfruktų sėklų ekstraktas. Preitą savaitę kabinosi peršalimo požymiai,kosulys,ir temp. 37,6
( nors ji man ir taip 37,2 visada ) ,tai pagėriau Citroseptą,arbatų daug,vit.C, na nuo kosulio dar gėriau Brontex,ir geriau jau. Neįsisirgau rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 22 vasario 2009 - 21:38
QUOTE(arune @ 2009 02 22, 23:36)
Man viena draugė "įsiūlė" naudoti homeopatinį Citrosept. Tai greipfruktų sėklų ekstraktas. Preitą savaitę kabinosi peršalimo požymiai,kosulys,ir temp. 37,6
( nors ji man ir taip  37,2 visada ) ,tai pagėriau Citroseptą,arbatų daug,vit.C, na nuo kosulio dar gėriau Brontex,ir geriau jau. Neįsisirgau   rolleyes.gif

Ačiū, tongue.gif Pasiskaitysiu anotaciją. Nežinau, ar išvis mamytė dabar gali gerti kokias imuninę sistemą stiprinančias žoleles ar tokius vaistukus, kai žymuo didelis. Kažkaip mums reikia per tą likusią savaitę, kol važiuosim pas gydytoją, nesusirgti. Mamytė taip saugojosi, kad nuvažiuotų kaip "agurkėlis" ir še tau. rolleyes.gif
Gerai, kad apšokot gripus. Sveikatytės Jums. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 22 vasario 2009 - 22:12
Labai aciu,kad atsiliepet.Beje,citrosept nera homeopatinis vaistas,o greifruto seklu ekstraktas.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 02 22, 21:15)
Vis tiek pirmiausiai geno tyrimą daryti planuojam. Dar visai ta procedūra neaiški, grįš sesuo iš atostogų, bandysim veikt toliau.

Gal pabandykite kreiptis tiesiai į santariškių medicininės genetikos centro direktorių Vaidutį Kučinską. Jei jo centre šie tyrimai nedaromi, gal galės ką rekomenduoti, juk greičiausiai žinos kas ir kur daroma 4u.gif.
Atsakyti