Gabija,smagu tave skaityti
- Mieloji, brangioji, drąsioji, Gabija. Sveikute pargrįžusi. Kaip gerai, kad nereikia "rankinuko". Dabar tik stiprėkit ir stiprėkit. Tikrai nekas, kad palatos "kolektyvas" toks pasitaikė. Dabar atsigriebkit už tą laiką. Sveikatytės kuo didžiausios
SVETA K. - šitiek pratylėjote ir nepasidalinote savo džiaugsmu. Taigi čia puikiausia žinia, kokia begali būti gydymosi eigoje. O dėl švitinimo, tiesiog šiek tiek palūkėkite, ką nutars gydytojai. Gal ir Jums pačiai nebereiks apsispręsti.
Ir dar. Labai gerai, kad vedėjas liepė pajutus blogumams iškart važiuoti į ligoninę. Matosi, kad rūpestingas. Bet tikiuosi, kad šį kartą taip nebus. LABAI TIKIUOSI.
SVETA K. - šitiek pratylėjote ir nepasidalinote savo džiaugsmu. Taigi čia puikiausia žinia, kokia begali būti gydymosi eigoje. O dėl švitinimo, tiesiog šiek tiek palūkėkite, ką nutars gydytojai. Gal ir Jums pačiai nebereiks apsispręsti.
Ir dar. Labai gerai, kad vedėjas liepė pajutus blogumams iškart važiuoti į ligoninę. Matosi, kad rūpestingas. Bet tikiuosi, kad šį kartą taip nebus. LABAI TIKIUOSI.
QUOTE(rasų lanka @ 2009 02 20, 22:46)
SVETA K. - šitiek pratylėjote ir nepasidalinote savo džiaugsmu. Taigi čia puikiausia žinia, kokia begali būti gydymosi eigoje. O dėl švitinimo, tiesiog šiek tiek
Taip,kai man padare tomografija,puse dienos neradau sau vietos,o kai atejo gydytuoja ir pasake - pradejau verkti ir vis kartojau:aciu,aciu Pratylejau net nezinau kodel,pasakiau tik tevams,dukrai ,uosviams ir savo ir vyro sesei,nu ir vyrui aisku.Net nei vienai draugei dar nesakiau,dar kaip ir netikiu ir kazkokia prietaringa pasidariau O dar ir gydymas nebaigtas.Bet kaaaaip dziaugiuosi Greit busiu visai sveika kaip agurcikas
Labai neramu man del Babanes Ji rase kad temperatura laikosi ir kad plauciu uzdegimas,antradieni turejo i ligonine vaziuoti ir jokiu ziniu iki siol.Reikia sms rytoj parasyti.
Sveikutes stipruoles
dar negaliu pamirsti as Jusu ir sito skyrelio Kalbejote apie viduriavima. Yra tokie vaistai Rehydron. Jie viduriavimo gal ir nesustabdo, bet atstato viduriavimo metu prarastas visas organizmo druskas. Vaistinese yra ir tikrai labai gerai padeda - tinka net ir mazu vaikiuku organizmui. Ten kazkas panasaus kaip mineralinis - vastineje patars kaip ji gerti. Pabandykite ji, mes jau isbandeme.
dar negaliu pamirsti as Jusu ir sito skyrelio Kalbejote apie viduriavima. Yra tokie vaistai Rehydron. Jie viduriavimo gal ir nesustabdo, bet atstato viduriavimo metu prarastas visas organizmo druskas. Vaistinese yra ir tikrai labai gerai padeda - tinka net ir mazu vaikiuku organizmui. Ten kazkas panasaus kaip mineralinis - vastineje patars kaip ji gerti. Pabandykite ji, mes jau isbandeme.
Kaip dziugu, kad siame forume pagaliau pasipyle geros zinios!!! Labai labai dziaugiuosiu del jusu visu!
Papildyta:
Beja, merginos, patarkite man- kadangi mano mama serga gimdos kaklelio veziu, ar man reiktu pasidaryti markeri, isitirti del visu veziu...siuo metu pasidariau tiktai tepineli del gimdos k. vezio...laukiu, nesulaukiu atsakymo( o pasidariau gruodzio pabaigoj), nezinau kaip daryti, ar verta ar ne, o gal as per daug perdedu
Papildyta:
Beja, merginos, patarkite man- kadangi mano mama serga gimdos kaklelio veziu, ar man reiktu pasidaryti markeri, isitirti del visu veziu...siuo metu pasidariau tiktai tepineli del gimdos k. vezio...laukiu, nesulaukiu atsakymo( o pasidariau gruodzio pabaigoj), nezinau kaip daryti, ar verta ar ne, o gal as per daug perdedu
LABAS šį saulėtą ir šaltą rytą
Rasų lanka - nenusiminkite dėl mamytės. Visad norisi geriausio, bet juk svarbu, kad neblogėja. O jei mamytė pati kovotoja ir šaunuolė, viskas bus ;
Sveta K. - jūs šaunuolė ir sveikinu su gerom žiniom
Gabija - kaip smagu, kad grįžotė. Po truputį, po truputį viskas eis į gerą.
Adis - ačiū, kad aplankote.
Didžiausios stiprybės ir kantrybės Ugn*Inei Laukiam grįžtant.
O čia straipsniukas.. Gal ką sudomins Ir dar vienas.
Ir čia onkologinė tema.
O mano vyras vėl ligoninėje ir vėl ilgam jį "uždarė" - prognozuoja mėnesiui
Jau kaip ir nutarė, kad kaulų čiulpų transplantacijos nedarys, nes liga pasiduoda chemoterapiniam gydimui ir įvertinus riziką, geriau gyditis, o ne atlikti transplantaciją. Čia gal ir geros prognozės, bet teks gyditis metus intensyviai, o paskui dar du metus. Tikiuosi, kad viską ištversim ir niekam nepritrūks kantrybės. Jau vien tai, kad dienos ilgesnės ir saulutės daugiau, teikia energijos ir vilties
SĖKMĖS visoms
Rasų lanka - nenusiminkite dėl mamytės. Visad norisi geriausio, bet juk svarbu, kad neblogėja. O jei mamytė pati kovotoja ir šaunuolė, viskas bus ;
Sveta K. - jūs šaunuolė ir sveikinu su gerom žiniom
Gabija - kaip smagu, kad grįžotė. Po truputį, po truputį viskas eis į gerą.
Adis - ačiū, kad aplankote.
Didžiausios stiprybės ir kantrybės Ugn*Inei Laukiam grįžtant.
O čia straipsniukas.. Gal ką sudomins Ir dar vienas.
Ir čia onkologinė tema.
O mano vyras vėl ligoninėje ir vėl ilgam jį "uždarė" - prognozuoja mėnesiui
Jau kaip ir nutarė, kad kaulų čiulpų transplantacijos nedarys, nes liga pasiduoda chemoterapiniam gydimui ir įvertinus riziką, geriau gyditis, o ne atlikti transplantaciją. Čia gal ir geros prognozės, bet teks gyditis metus intensyviai, o paskui dar du metus. Tikiuosi, kad viską ištversim ir niekam nepritrūks kantrybės. Jau vien tai, kad dienos ilgesnės ir saulutės daugiau, teikia energijos ir vilties
SĖKMĖS visoms
Labas rytas!
Saulelydis ,aciu
Jo,ilgas gydymas laukia jusu vyro Bet svarbu kad yra tikimybe pasveikti Man kazkaip geriau atrodo nei transplantacija,kiek kalbejau su tais kam buvo atlikta transplantacija - pasakojo visokiu baisybiu,kad labai sunku buvo.Aisku ir gydymas jusu labai nelengvas bus .Linkiu jums su vyru stiprybes,istvermes,tikejimo ir vilties Ir kad greiciau prabegtu tas laikas!
Ugne*Ine grizk greiciau Labai pasiilgom
ragnez ,kaip tau sekasi? Ilgai nieko nerasai,ar viskas gerai?
Toks grazus rytas pas mus Eisiu veliau pasivaikscioti
Saulelydis ,aciu
Jo,ilgas gydymas laukia jusu vyro Bet svarbu kad yra tikimybe pasveikti Man kazkaip geriau atrodo nei transplantacija,kiek kalbejau su tais kam buvo atlikta transplantacija - pasakojo visokiu baisybiu,kad labai sunku buvo.Aisku ir gydymas jusu labai nelengvas bus .Linkiu jums su vyru stiprybes,istvermes,tikejimo ir vilties Ir kad greiciau prabegtu tas laikas!
Ugne*Ine grizk greiciau Labai pasiilgom
ragnez ,kaip tau sekasi? Ilgai nieko nerasai,ar viskas gerai?
Toks grazus rytas pas mus Eisiu veliau pasivaikscioti
labas, as su jumis, tik uz kadro paskaitau, nepraleidziu.
sveikatytes visoms
jau tuoj pavasari kviesim
sveikatytes visoms
jau tuoj pavasari kviesim
Labadiena,noriu paklausti,gal kas man gali atsakyti.Mano mamai su echoskopu gimdoj mato kazkoki augli,bet kaip galima suzinoti ar jis piktybinis,ar ne?Nes gimdos kaklelio onkocitologinis tepinelis kaip suprantu nusako tik gimdos kaklelio bukle,bet ne visos gimdos.Gal yra dar koks tyrimas,ar tik operacija?