Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 13

Gabija,smagu tave skaityti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image - Mieloji, brangioji, drąsioji, Gabija. Sveikute pargrįžusi. Kaip gerai, kad nereikia "rankinuko". Dabar tik stiprėkit ir stiprėkit. Tikrai nekas, kad palatos "kolektyvas" toks pasitaikė. Dabar atsigriebkit už tą laiką. Sveikatytės kuo didžiausios wub.gif

SVETA K. tongue.gif - šitiek pratylėjote ir nepasidalinote savo džiaugsmu. Taigi čia puikiausia žinia, kokia begali būti gydymosi eigoje. O dėl švitinimo, tiesiog šiek tiek palūkėkite, ką nutars gydytojai. Gal ir Jums pačiai nebereiks apsispręsti. friends.gif
Ir dar. Labai gerai, kad vedėjas liepė pajutus blogumams iškart važiuoti į ligoninę. Matosi, kad rūpestingas. Bet tikiuosi, kad šį kartą taip nebus. LABAI TIKIUOSI. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 20 vasario 2009 - 20:50
user posted image sveika,Gabija. Sveika sugrįžusi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 02 20, 22:46)
SVETA K.  tongue.gif - šitiek pratylėjote ir nepasidalinote savo džiaugsmu. Taigi čia puikiausia žinia, kokia begali būti gydymosi eigoje. O dėl švitinimo, tiesiog šiek tiek

Taip,kai man padare tomografija,puse dienos neradau sau vietos,o kai atejo gydytuoja ir pasake - pradejau verkti ir vis kartojau:aciu,aciu smile.gif Pratylejau net nezinau kodel,pasakiau tik tevams,dukrai ,uosviams ir savo ir vyro sesei,nu ir vyrui aisku.Net nei vienai draugei dar nesakiau,dar kaip ir netikiu ir kazkokia prietaringa pasidariau rolleyes.gif O dar ir gydymas nebaigtas.Bet kaaaaip dziaugiuosi thumbup.gif Greit busiu visai sveika kaip agurcikas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 20 vasario 2009 - 21:22

Gabija,smagu matyti,kaip ir sakiau-viskas gerai baigesi.user posted image
Atsakyti
Labai neramu man del Babanes unsure.gif Ji rase kad temperatura laikosi ir kad plauciu uzdegimas,antradieni turejo i ligonine vaziuoti ir jokiu ziniu iki siol.Reikia sms rytoj parasyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 20 vasario 2009 - 21:57
Sveikutes stipruoles 4u.gif

dar negaliu pamirsti as Jusu ir sito skyrelio ax.gif Kalbejote apie viduriavima. Yra tokie vaistai Rehydron. Jie viduriavimo gal ir nesustabdo, bet atstato viduriavimo metu prarastas visas organizmo druskas. Vaistinese yra ir tikrai labai gerai padeda - tinka net ir mazu vaikiuku organizmui. Ten kazkas panasaus kaip mineralinis - vastineje patars kaip ji gerti. Pabandykite ji, mes jau isbandeme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 20 vasario 2009 - 22:24
Kaip dziugu, kad siame forume pagaliau pasipyle geros zinios!!! thumbup.gif Labai labai dziaugiuosiu del jusu visu! wub.gif
Papildyta:
Beja, merginos, patarkite man- kadangi mano mama serga gimdos kaklelio veziu, ar man reiktu pasidaryti markeri, isitirti del visu veziu...siuo metu pasidariau tiktai tepineli del gimdos k. vezio...laukiu, nesulaukiu atsakymo( o pasidariau gruodzio pabaigoj), nezinau kaip daryti, ar verta ar ne, o gal as per daug perdedu unsure.gif
Atsakyti
LABAS šį saulėtą ir šaltą rytą 4u.gif

Rasų lanka - nenusiminkite dėl mamytės. Visad norisi geriausio, bet juk svarbu, kad neblogėja. O jei mamytė pati kovotoja ir šaunuolė, viskas bus thumbup.gif ;
Sveta K. - jūs šaunuolė ir sveikinu su gerom žiniom 4u.gif
Gabija - kaip smagu, kad grįžotė. Po truputį, po truputį viskas eis į gerą.
Adis - ačiū, kad aplankote.
Didžiausios stiprybės ir kantrybės Ugn*Inei wub.gif Laukiam grįžtant.

O čia straipsniukas.. Gal ką sudomins g.gif Ir dar vienas.
Ir čia onkologinė tema.

O mano vyras vėl ligoninėje ir vėl ilgam jį "uždarė" - prognozuoja mėnesiui doh.gif
Jau kaip ir nutarė, kad kaulų čiulpų transplantacijos nedarys, nes liga pasiduoda chemoterapiniam gydimui ir įvertinus riziką, geriau gyditis, o ne atlikti transplantaciją. Čia gal ir geros prognozės, bet teks gyditis metus intensyviai, o paskui dar du metus. Tikiuosi, kad viską ištversim ir niekam nepritrūks kantrybės. Jau vien tai, kad dienos ilgesnės ir saulutės daugiau, teikia energijos ir vilties tongue.gif

SĖKMĖS visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 21 vasario 2009 - 10:13
Labas rytas! 4u.gif

Saulelydis ,aciu 4u.gif
Jo,ilgas gydymas laukia jusu vyro unsure.gif Bet svarbu kad yra tikimybe pasveikti 4u.gif Man kazkaip geriau atrodo nei transplantacija,kiek kalbejau su tais kam buvo atlikta transplantacija - pasakojo visokiu baisybiu,kad labai sunku buvo.Aisku ir gydymas jusu labai nelengvas bus .Linkiu jums su vyru stiprybes,istvermes,tikejimo ir vilties 4u.gif Ir kad greiciau prabegtu tas laikas!

Ugne*Ine grizk greiciau 4u.gif Labai pasiilgom wub.gif

ragnez ,kaip tau sekasi? Ilgai nieko nerasai,ar viskas gerai?

Toks grazus rytas pas mus wub.gif Eisiu veliau pasivaikscioti smile.gif
Atsakyti
labas, as su jumis, tik uz kadro wink.gif paskaitau, nepraleidziu.
sveikatytes visoms 4u.gif
jau tuoj pavasari kviesim smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labadiena,noriu paklausti,gal kas man gali atsakyti.Mano mamai su echoskopu gimdoj mato kazkoki augli,bet kaip galima suzinoti ar jis piktybinis,ar ne?Nes gimdos kaklelio onkocitologinis tepinelis kaip suprantu nusako tik gimdos kaklelio bukle,bet ne visos gimdos.Gal yra dar koks tyrimas,ar tik operacija?
Atsakyti