Labutis
Gal kas galėtų pagelbėti?
nesuprantu, to balto raštelio , o iš pažiūros atrodė paprastas
schemos, deja, neturiu, tik paveiksliuką
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 01 28, 21:11)
Labutis
Pagal mane, tai reikia nerti stulpeliais su uzmetimu, pvz. 5 stulp. su uzmetimu, 3 kilpu pynute veriama i ta pacia aki is kurios isneret, 5 stulp su uzm...
Kitoj eilej: stulp su uzmetimu, o virs bumbuliuko 1 pynutes kilpa, toliaustulpeliai su uzmetimu.
man irgi taip atrodo, ką tik norėjau parašyti, omane aplenkė
QUOTE(diwol @ 2010 01 28, 22:22)
Pagal mane, tai reikia nerti stulpeliais su uzmetimu, pvz. 5 stulp. su uzmetimu, 3 kilpu pynute veriama i ta pacia aki is kurios isneret, 5 stulp su uzm...
Kitoj eilej: stulp su uzmetimu, o virs bumbuliuko 1 pynutes kilpa, toliaustulpeliai su uzmetimu.
valioooo, gavosi
Diwol, dėkui labai
susiklaidinau galvodama, kad sis mezginys nuo viršaus į apačią neriamas
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 01 28, 21:11)
Labutis
Kiek galiu įžiūrėt, tai: "baltas" raštas daromas į kiekvieną viduriuko žemą stulpelį įneriant po 2 stulpelius su 1 užm., sunertus kartu, o tarp stulpelių ("žiedlapių") - 3 pynutės kilpos.
Ten tikrai tas žiedlapiukas tik iš kelių stulpelių, tik kai siūlai storesni, tai atrodo, kad kokie 5..
Na va, kol parašiau - jau ir išmezgei
vajei, koks grožis
QUOTE(ruteliukste @ 2010 01 29, 11:08)
Gal kas galėtų padėti, kaip nunerti tokį angelą? Gal kas schemą turi?
Šitam albume yra ir angeliuko-varvekliuko schemutė. Bet aprašymas tik lenkiškai..
Mergaitės, man reikia nunerti tokį mažą krepšiuką, kokio 1 cm. skersmens, nu kaip rutuliukas iki pusės, net nežinau kaip paaiškint. Paprastais, žemais stulpeliais. Šiaip visada megzdavau servetėles, tokių detalių dar neteko nerti, tad galvoju, kaip geriau daryti. Gal galite parašyti, kaip darote, ar kokią nuorodėlę? Nes yra labai daug temų, visų neturiu laiko perskaityti. Būčiau labai dėkinga, jei pasidalytumėte patirtimi, kai ten jį nunerti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 01 29, 15:15)
Ačiū labai
Gal galetumete paaiskinti kaip isnerti tuos stulpelius kepurytes 22 eiluteje? Nu nieko man protingo nesauna i galva
My Webpage
My Webpage
QUOTE(Nefer @ 2010 02 01, 23:36)
Gal galetumete paaiskinti kaip isnerti tuos stulpelius kepurytes 22 eiluteje?
2 st. su 2 užm. sunerti kartu: darai 2 užmetimus pirmam stulpeliui, bet nepabaigus pilnai išnerti, kai ant vąšelio lieka 2 kilpos, vėl darai 2 užm., išneri antrą stulpelį ( lieka 3 kilpos ant vąšelio) ir ištrauki siūlą (kilpą) per tas 3 kilpas. Toliau viską kartojam.