Sveikos, nėrime tikrai nelaikau savęs pradedančia, bet gražiai siūliukų paslėpt pabaigus gaminį nemoku . Gal kas turit vaizdinės medžiagos, kaip tai daroma iš tikro
Ir as noreciau paziuret kaip dailiai ir gerai tai padaryt.
Sveikos, merginos gal galetumete padeti, noriu nusinerti balerinos slepetes, bet pagal japoniska schema gaunasi labai mazytes, o reikia 39 dydzio, kaip tai padaryti?
Paziurekite koks grozis slepeciu
Balerinu schema
Paziurekite koks grozis slepeciu
Balerinu schema
As tai daryciau ilgesne pradine pynute ko pasekoje butu ilgesne ta vidurine dalis tarp kulno ir to pirstu isplatejimo. Nezinau ar aiskiai parasiau
QUOTE(apokrita @ 2010 02 20, 13:49)
Gal kas nors galetu pagelbeti su sios geles nerimu
radau tokia schema, bet manau kad ji netinka. man reikia pilnavidures, dideles geles
radau tokia schema, bet manau kad ji netinka. man reikia pilnavidures, dideles geles
Gal galit paaiškint kaip čia tas raštukas eina? iš pradžių pynutė, o po to kaip nerti?
Lamelaa, tiesiog nuneriate ilgą juostelę pagal schemą. Po to, imate viena juostelės galiuka ir susukate po truputį, suktinuko apačią susiuvate. Aplink suktinuko ašies sukate toliau juostelę, žinoma, nepamirštant susiūti apačią.
Tikiuosi, kad aiškiai paaiškinau.
Pats nėrimas: ant pynutės neriate šį raštą:
Ant viršaus šį rašta:
Galima sakyti, kad trys etapai yra: pynutė - vidurinis raštas - viršutinis raštas.
Tikiuosi, kad aiškiai paaiškinau.
Pats nėrimas: ant pynutės neriate šį raštą:
Ant viršaus šį rašta:
Galima sakyti, kad trys etapai yra: pynutė - vidurinis raštas - viršutinis raštas.
QUOTE(silsta @ 2011 02 24, 14:26)
nuostabu ir aš jos ieškojau
ačiū
Sveikos, paskutinį kartą nėriau prieš kelis metus, nieko nebeatsimenu..toks gana kvailas klausimas matyt.. Taigi , pavyzdžiui, neri servėtėlę tuo ratuku ir vis reikia daryti aplinkui stulpelius. Ir bent jau man tai labai negražiai gaunasi kur sueina pradžia su pabaiga, kažkaip ta pabaiga užeina į viršų nuo pradžios , aukštyn, tada bandau sumegzt jas , tai susigrūda viskas ką ne taip darau ?