O kaži, čia dar vienos schemos netrūksta prie to modelio? Kartais būna per kelis lapus išmėtytos...
Aš esu panašaus tipo palaidinukę nusinėrusi, tai ten viršaus schemutė buvo labai panaši į servetėlės, tik su didesne skyle vidury, o čia tai man jos abi tiesios atrodo- palaidinės apačiai ir gal sijono apačiai tiktų, o ne kaklui
QUOTE(Blue Rose @ 2010 07 27, 23:38)
O kaži, čia dar vienos schemos netrūksta prie to modelio? Kartais būna per kelis lapus išmėtytos...
Aš esu panašaus tipo palaidinukę nusinėrusi, tai ten viršaus schemutė buvo labai panaši į servetėlės, tik su didesne skyle vidury, o čia tai man jos abi tiesios atrodo- palaidinės apačiai ir gal sijono apačiai tiktų, o ne kaklui
yra dar lapas,bet jame vidurines dalies schema. As ir manau kad schema turetu but kaip serveteles,ratu nupiesta,bet nera
Specialiai pasiėmiau savo gelsvąją nertinukę pažiūrėt
( )
tai ji nuo kaklo nevisai taip, kaip servetėlė eina, truputį toks nedidelis traukimas, kaip jūs minėjot, gaunasi, vėliau, kai jau priekis su nugara ir rankovytės atskirai neriasi, viskas susitvarko, gal ir jūsiškei to laisvumo pakaks
Aš, pamenu, irgi su ja truputį vargau, nes pirmą kartą taip nėriau, tai beveik kas eilutę matavausi, ar gerai viskas "gula"
( )
tai ji nuo kaklo nevisai taip, kaip servetėlė eina, truputį toks nedidelis traukimas, kaip jūs minėjot, gaunasi, vėliau, kai jau priekis su nugara ir rankovytės atskirai neriasi, viskas susitvarko, gal ir jūsiškei to laisvumo pakaks
Aš, pamenu, irgi su ja truputį vargau, nes pirmą kartą taip nėriau, tai beveik kas eilutę matavausi, ar gerai viskas "gula"
labukas
moku nerti tik simboliskai, bet uzsigeiciau lb nertu suknyciu, jas nunere moteriskaite - tai liko darbelis tik issiskalbt, paprotinkit mane kaip tai padaryt ? siltu vandeniu saltu ir t.t nes net neisivaizduoju,kad neistystu suknutes is medvilniniu siulu is kazkurio lietuvisko fabriko, buciau lb dekinga
jei kam idomu galesiu imest foto paziuret,kaip realiai gavosi nunere sitas :
moku nerti tik simboliskai, bet uzsigeiciau lb nertu suknyciu, jas nunere moteriskaite - tai liko darbelis tik issiskalbt, paprotinkit mane kaip tai padaryt ? siltu vandeniu saltu ir t.t nes net neisivaizduoju,kad neistystu suknutes is medvilniniu siulu is kazkurio lietuvisko fabriko, buciau lb dekinga
QUOTE(lunu @ 2010 07 29, 09:40)
labukas
butinai imesk, labai idomu. tik va kas del patarimo, tegul labiau patyre pataria. bet manau, kad skalbiant rankomis siltame vandenyje skytu skalbikliu nieko nenutiktu.
QUOTE(Ingebra @ 2010 08 19, 19:55)
Sveikutes, jusu darbeliai tiesiog pasaka.
Noreciau ir as pasidalinti savo darbo rezultatais.
Tik nezinau kaip prisegti nuotraukyciu
Noreciau ir as pasidalinti savo darbo rezultatais.
Tik nezinau kaip prisegti nuotraukyciu
Gali per radikal.ru. Ten paprasta. Ikeli foto ir laukely irasai skaiciu 400 ar 450 paspaudi uzkrauti ir nukopini 3 nuoroda. tada i zinute SM paste padarysi.
labutis!as kaip tik sergu nuolatine nerimo liga tai tiek radau daug nauju ideju!!!! tiek dau minciu kilo kad ojojoj aciu mergaites uz daug daug minciu