Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas- 3

QUOTE(tute28 @ 2010 05 06, 23:28)

user posted image

user posted image
Jei ne įtemą, nepykit  ax.gif

oho kaip gražu wub.gif per kiek laiko nunėrei/

QUOTE(Danuse @ 2010 05 07, 06:21)
Tute28 labai graazu ir kodel as neturiu dukrytes blush2.gif

gal netyčiukė bus

QUOTE(bazuka @ 2010 05 09, 18:27)
Sveikutės,
gal kuri turit ryškesnę schemą šio raštelio, nes pas mane kai didinu liejasi

user posted image

pabandyk pasipiest ant popieriaus simetriskai, ziurint tai nesudetinga schema
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 05 11, 06:34)
oho kaip gražu  wub.gif per kiek laiko nunėrei/

Per savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 05 11, 09:48)
Per savaitę  mirksiukas.gif

tai gal metinukei mergaitei?
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 05 11, 16:13)
tai gal metinukei mergaitei?

schmoll.gif Trejinukei tongue.gif Tik labai kūdutei.
Atsakyti
as siaip nemegstu zalios spalvos nu bet cia labai grazu tute28
paaugs panele bus galima apacia danert
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 05 11, 18:52)
Kas čia per raštukas? Matau, kad paprastas, bet koks? Kažkur tikrai mačiau, bet neatsimenu  doh.gif
user posted image

Ar tik ne pas kurią iš šios temos nusikopinau? g.gif

Pakartoju prašymą dar šitoj temukėj ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 05 11, 19:09)
as siaip nemegstu zalios spalvos nu bet cia labai grazu tute28
paaugs panele bus galima apacia danert

Labai ačiū už pagyras. Čia buvo užsakymas, tai nebegalėsiu danert rolleyes.gif
Atsakyti
Kas galėtų išversti, kaip nerti gobtuvą(kapišoną) ax.gif
user posted image
Atsakyti
Tute,nu labai labai grazu...as jau senai nusiziurejus osinkoj panasia suknute...man tos bangeles wub.gif ,vis amstau mazaji krikstynom nert panasia...bet gal gali paaiskint kaip virsu daryti,reuikia atskirai nusinerti viena,paskui kita,ar abi is karto dalis,...tas perejimas,uzdengimas man nesuprantamas...gal galetum paaiskint,buciau dekinga bigsmile.gif
Atsakyti

Štai...ir aš atsinešiau savo darbelį parodyt-šitą boleriuką mano mergina ant suknutės per šimtadienį vilkosi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 05 06, 23:28)
S
Nežinau ar čia į temą, bet kad jau jūs tokios šaunios ir padedat susigaudyti, tai pasirodau paskutinį darbelį  blush2.gif Ačiū spaceRenata už nuorodą į šitą grožį. 4u.gif

user posted image

user posted image
Jei ne įtemą, nepykit  ax.gif

Nepaprastai grazu wub.gif wub.gif wub.gif ir spalvos puikiai suderintos thumbup.gif
O sakykit, cia yra nunertas tinklelis, o paskui ant virsaus prinertos tos bangeles?
Atsakyti
Ui, kiek vel man pagyru blush2.gif Nesitikejau. Tuoj imesiu paaiskinimus. Jei bus dar kas neaisku, klauskit, per az, nes cia galiu neuzmatyt netycia. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2010 05 09, 23:18)
user posted image
Bandau paaiškinti....  rolleyes.gif
Nuneriam įprastai blyną kokio reikia dydžio. Aš nėriau stulpeliais su užmetimu. Kaip nerti tinklelį šachmatinį gal jau neaiškinsiu  g.gif Neriam juo tiek, kur norit kad būtų ta karbatka  biggrin.gif Vadinsiu ją taip.
Tada neriam tą karbatką (čia foto tinklelis tik ne šachmatinis)
user posted image

Tada ja atverčiam į save ir neriam vėl tinklelį. Tik jau dabar ne šachmatinį, o visą kiaurą. Keturias eiles. Tada vėl karbatką. Vėl atverčiam ją ir vėl tinklelį. Karbatkų galima kiek nori nert.

user posted image

Karbatkos raštas.
user posted image
Tik aš paskutinę eilę nėriau stulpelis su užmetimu, viena p.k, stulpelis su užmetimu, viena pinutės kilpelė. Tada kita eilė kilpelės iš 3 p.k
Papildyta:
Ir gėlytė. Papaišiau schemutę, gal ką suprasit  tongue.gif Nuneriat tiek, kiek nupiešiau, tada tas pats karbatkų raštelis. Galima įdėt viduriuką spalvotą, galima kaip aš kaip kuokelius padariau. Juos nėriau 9 p.k prijungiu, vėl 9 p.k prijungiu.

user posted imageuser posted image

karsta.gif  100 kart lengviau nerti, negu aiškinti. Prasta iš manęs mokytoja  biggrin.gif Gal suprasit. Jei kas dar neaišku, klauskit  mirksiukas.gif

P.S visos nuotraukos paspaudus pasididina

QUOTE(tute28 @ 2010 05 10, 09:20)
Va čia pažiūrėk, gal bus aiškiau. Šiaip pirmą kart nėriau, tai nelabai gerai gavosi. Buvo truputį atstoję po pažąsčiukais. Bet prisiuvau gumytę ploną ir tada viskas čiki.
user posted imageuser posted image

PS.Suknelė neriasi nuo apačios.

Galimi įvairūs variantai. Dabar nersiu ilgesnėm tok karbatkom

user posted image

user posted image
Šitos tai raštelis paprastas. Aš nėriau 9 p.k , kita eilė 8žemi stulpeliai. Viršugalvis Stulpelis su
užmetimu, 2p.k, stulpelis su užmetimu, 4p.k.

Atsakyti
Aciu uz issamius paaiskinimus thumbup.gif Dabar isivaizduoju kaip tai padaroma, atsiras laisvo laiko, reiks eit bandyt smile.gif
Atsakyti