Ui, kiek vel man pagyru
Nesitikejau. Tuoj imesiu paaiskinimus. Jei bus dar kas neaisku, klauskit, per az, nes cia galiu neuzmatyt netycia.
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2010 05 09, 23:18)
Bandau paaiškinti....
Nuneriam įprastai blyną kokio reikia dydžio. Aš nėriau stulpeliais su užmetimu. Kaip nerti tinklelį šachmatinį gal jau neaiškinsiu
Neriam juo tiek, kur norit kad būtų ta karbatka
Vadinsiu ją taip.
Tada neriam tą karbatką (čia foto tinklelis tik ne šachmatinis)
Tada ja atverčiam į save ir neriam vėl tinklelį. Tik jau dabar ne šachmatinį, o visą kiaurą. Keturias eiles. Tada vėl karbatką. Vėl atverčiam ją ir vėl tinklelį. Karbatkų galima kiek nori nert.
Karbatkos raštas.
Tik aš paskutinę eilę nėriau stulpelis su užmetimu, viena p.k, stulpelis su užmetimu, viena pinutės kilpelė. Tada kita eilė kilpelės iš 3 p.k
Papildyta:
Ir gėlytė. Papaišiau schemutę, gal ką suprasit
Nuneriat tiek, kiek nupiešiau, tada tas pats karbatkų raštelis. Galima įdėt viduriuką spalvotą, galima kaip aš kaip kuokelius padariau. Juos nėriau 9 p.k prijungiu, vėl 9 p.k prijungiu.
100 kart lengviau nerti, negu aiškinti. Prasta iš manęs mokytoja
Gal suprasit. Jei kas dar neaišku, klauskit
P.S visos nuotraukos paspaudus pasididina
QUOTE(tute28 @ 2010 05 10, 09:20)
Va čia pažiūrėk, gal bus aiškiau. Šiaip pirmą kart nėriau, tai nelabai gerai gavosi. Buvo truputį atstoję po pažąsčiukais. Bet prisiuvau gumytę ploną ir tada viskas čiki.
PS.Suknelė neriasi nuo apačios.
Galimi įvairūs variantai. Dabar nersiu ilgesnėm tok karbatkom
Šitos tai raštelis paprastas. Aš nėriau 9 p.k , kita eilė 8žemi stulpeliai. Viršugalvis Stulpelis su
užmetimu, 2p.k, stulpelis su užmetimu, 4p.k.