Sveikutes. Gal galetu kas nors man pagelbet, kaip reiktu nerti kelnyciu klyna , noriu nunert 8 menesiu leliukui kriksto drabuziukus, bet neisivaizduoju kaip nerti reiktu klyne, jei noriu kelnes nerti be siuliu, ar geriau nerti su siulem? Aciu uz betkokia pagalba
na darbstuoles, turiu jums klausimeli, kaip geria nerti suknyte aplink ar is dvieju gabalu
QUOTE(Inetux @ 2010 04 29, 04:17)
Aciu labai
QUOTE(ingauk @ 2010 04 29, 13:36)
na darbstuoles, turiu jums klausimeli, kaip geria nerti suknyte aplink ar is dvieju gabalu
man geriau ratu
QUOTE(Inetux @ 2010 04 29, 13:51)
man geriau ratu
ir ko gero graziau ar ne nes rastas bus bangelem, tai kaip tada platint ar siaurint
QUOTE(ingauk @ 2010 04 29, 14:06)
ir ko gero graziau ar ne nes rastas bus bangelem, tai kaip tada platint ar siaurint
Ir gražiau ir patogiau. Man nepatinka kai suknelės šonuose yra siūlė, o ir susiūti nemoku gražiai, tai visą laik neriu ratu.Be to ir pasimatuot taip geriau, matos tikrasis vaizdas
o kaip ar pavasariui (geguzes galui) nerti jau reiktu is siltesniu siuliuku? KAzkaip viena pardaveja kai pasakiua kad noriu nerti is storesniu ji man sako bus vaikui per sunku . As noriu su kokia tris kart storesniais siuliukais nei maxi siulai, maksti gi labai ploni, o man ji siule kazka panasaus . O del platinimo neriant ratu jau sumasciau , svarbu zinau kiek mazdaug akiu reik platint. Aciu visom cia pasisakiukusiom
tada klausimelis dar, kaip platinit neriant rasut kad neiseiciau is rasto, nes man vis kryspta i sona rastas pirmas
QUOTE(lina_skl @ 2010 02 18, 12:25)
Sveikos mergaites, as daugiausiai mezgu, taciau arteja mazyles krikstynos, tad noreciau pabandyti nerti, gal gali kas nors padeti kaip nunerti sia skraiste
http://usera.imageca...11/DSC_6448.jpg
as suprantu, kad cia labai papratsas rastelis, taciau patarite, kiek akiu deti pradziai, kaip platinti ..
is anksto dekoju,
Papildyta:
gal zinote koks rastelis yra krastukuose?
http://usera.imageca...11/DSC_6448.jpg
as suprantu, kad cia labai papratsas rastelis, taciau patarite, kiek akiu deti pradziai, kaip platinti ..
is anksto dekoju,
Papildyta:
gal zinote koks rastelis yra krastukuose?
kita kart nebijokit klaust manes jei patiks koks rastas ar modeliukas,pabandysiu padet