QUOTE(dije @ 2009 02 11, 22:18)
Šaunuoliai jūs,
tik aš kažkaip bandau įsivaizduoti, kaip reikėtų gyventi ant betono, kad ten kai į statybas nuvažiuojam- tai vaikai po 5 min būna dulkini ir kalkiuoti, nes sienos baltina vos prisilietus.

O kiek šluoju šluoju- dulkių vis pilna ir pilna. Gal pas jus kitokia situacija- pas mus tai dar tikrai nelabai pavyktų gyventi, nes net krano kolkas niekur nėra, nei klozeto pastatyto.

Tik tiek kad viduje jau šildoma.
O keltis irgi planuojame į medžiu iškaltą pusrusį (cokolinį aukštą) ir darbuotis pirmame ir antrame aukštuose.

Kažkiek patys, kažkiek darbininkai. Pagal galimybes žiūresime.
Aciu
Zinok sunku isivaizduoti, kol nepradedi gyventi. Pas mus net neglaistyta, tik tinkuota.Net lubos tik plevele. Bet zinok ne tame esme. Cia yra musu.Sildom kiek norim, siltas vanduo kada reikia ir isvis, jokia boba i akis nelenda ir nrekia, kad i jos vieta masina pastaciau.Ir gryzus bet kada yra laisva vieta kaip tik noriu ir kaip tik moku ta masina pastatyt.Niekam nereik uz nuoma moket. Ai ir isvis. Manes visai nebaugina sitoks gyvenimas
Bet susidejom baldus, pasistatem siokias tokias spinteles virtuvej.Ir viskas puiku.
Nusipirkau ruzavos fyfiskus guminius

Tieciog jauciuosi grazi kaimietka
Vaikai murzini iki ausu,. bet vaika tas tik puosia. Aiksu rubu geresniu namie nedevim, bet ir ipratus, jau nebesusimurzinam taip greitai
Atsikraustem kai stovejo tik toletas ir kriaukle, po trupuciuka isklijavom plyteles. vonia dabar graziausia is visu ir nesvarbu kad tokiom romantiskom morkvinem uzuolaidom

Ir garsai visokie is ten sklinda.bet zinokit kaip sirdziai gera, kai pasidarai ka nors ir matai kaip vezlio zingsniu bet i prieki. Cia kaip kudikis po truputuka nesioji nesioji ir pagimdai
Papildyta:
QUOTE(dije @ 2009 02 11, 22:25)
o man kaip tik atrodo kad kruopščiai plyteliuot, tapetuot daugiau reikia sugebėjimų, nei mūrą kelti.

Ir išmanymo. Nors...gasl ir klystu. Nes Mb tai jau tikrai fantazijos- nulis, o geras apdailininkas ir kažkiek truputį dizaineriškų patarimėlių gal duotų...

Na dėl spalvų ir t.tt. Nors plyteles- kolkas MB sakė- patys klijuosime, nors aš labai abejoju...
Reikės man kraustytis- į "Įrenginėjame namą patys " temą.
zinok del to patarimo, nezinau, ne vienas neatspes tavo noru

o pats neskubant ir pasidarai kaip nori. nebent buna tokiu atveju kai reikia technikos o jos neturi, o samdyt ir bandyt iseina ta pati kaina.