Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(curry @ 2009 04 14, 14:19)
bet bambukiniai po daugelio skalbimu pasiusksteja gerokai...

Mes turim bambukinius popolini įklotus, tai visiškai švelnūs, nesukietėjo ir gerai sugeria.
Atsakyti
gal kas jau nebenaudojate ir galite parduoti daugkartiniu sauskelniu?
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2009 04 17, 22:09)
gal kas jau nebenaudojate ir galite parduoti daugkartiniu sauskelniu?

Kaip tik dvejas norėčiau parduoti. Jau baigiam išaugti Babeco pirmo dydžio bambukines. Jos iki 6 kg
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 04 17, 23:03)
Kaip tik dvejas norėčiau parduoti. Jau baigiam išaugti Babeco pirmo dydžio bambukines. Jos iki 6 kg

oi mano mazius jau 7 kg sveria rolleyes.gif tad jau mazokos. Gal kas didesniu turite?
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2009 04 18, 11:22)
oi mano mazius jau 7 kg sveria rolleyes.gif tad jau mazokos. Gal kas didesniu turite?

Gali pati pabandyt 4u.gif sauskelnes
Atsakyti
Sveikutes,

Mastau, kad gal visai noreciau isbandyti daukartines sauskelnes, bet nezinau nuo ko pradeti blush2.gif

Kiek visko tureciau isigyti, kad dienai uztektu?
Ar galima viska dziovinti dziovinimo masinoje?

Mano vaikiukas storuliukas, sveria 11kg smile.gif Kokio dydzio viska pirkti?

Ir kur tai isigyti butu pigiau?

O i lauka taip pat su jom einate? neperslampa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 04 18, 17:15)
Sveikutes,

Mastau, kad gal visai noreciau isbandyti daukartines sauskelnes, bet nezinau nuo ko pradeti blush2.gif

Kiek visko tureciau isigyti, kad dienai uztektu?
Ar galima viska dziovinti dziovinimo masinoje?

Mano vaikiukas storuliukas, sveria 11kg smile.gif  Kokio dydzio viska pirkti?

Ir kur tai isigyti butu pigiau?

O i lauka taip pat su jom einate? neperslampa? blush2.gif

Vienai dienai reikia 8-12 komplektu.
Dziovinti galima.
Jei sauskelnes - tai tokio amziaus ir svorio reiketu arba onesize arba ziuret i antra dydi. Jei aprisami vystyklai (bet vaikis jau gal ir nori pasliauziot, tuoj ims ropot), tai nzn ar aprisamais busi patenkinta, pro sali gali pavaryt.

Pigiau - siustis is JAV (jei ne per tarpininkus, o per draugus) arba UK kokias baby beehinds. Man buvo svarbu, kad butu be poliesterio, tai siunciausi is JAV bambuko ir bambuko-kanapes (ne medvilnes, kad daugiau sugertu). As kombinuoju sauskelnes ir aprisamus (i juos dedu merlini sulankstyta), nes neturim dziovykles, tai sauskelnes ilgai dziuna ir yra kietokos.

Plius reikes vilnos kelnaiciu bent 2 (man optimalu 3), jas lanolizuoti (3 kart ismirkyti vilnos riebaluose, yra www.holos.lt arba www.rasakila.lt) Kaip vasara su tom vilnonem, dar nezinau.

I lauka einam, tik nakciai dedu vienkartines, nes nenoriu keist nakti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prabegom: 18 balandžio 2009 - 20:17
QUOTE(prabegom @ 2009 04 18, 21:16)
Vienai dienai reikia 8-12 komplektu.
Dziovinti galima.
Jei sauskelnes - tai tokio amziaus ir svorio reiketu arba onesize arba ziuret i antra dydi. Jei aprisami vystyklai (bet vaikis jau gal ir nori pasliauziot, tuoj ims ropot), tai nzn ar aprisamais busi patenkinta, pro sali gali pavaryt.

Pigiau - siustis is  JAV (jei ne per tarpininkus, o per draugus) arba UK kokias baby beehinds. Man buvo svarbu, kad butu be poliesterio, tai siunciausi is JAV bambuko ir bambuko-kanapes (ne medvilnes, kad daugiau sugertu). As kombinuoju sauskelnes ir aprisamus (i juos dedu merlini sulankstyta), nes neturim dziovykles, tai sauskelnes ilgai dziuna ir yra kietokos.

Plius reikes vilnos kelnaiciu bent 2 (man optimalu 3), jas lanolizuoti (3 kart ismirkyti vilnos riebaluose, yra www.holos.lt arba www.rasakila.lt) Kaip vasara su tom vilnonem, dar nezinau.

I lauka einam, tik nakciai dedu vienkartines, nes nenoriu keist nakti.

O kokios tu kompeltu kainos? O i komplekta viena ieina viskas kas reikia? blush2.gif as zinokit neapsiskaicius, tai man tamsus miskas doh.gif

Mazius mano ne tik ropoja, bet jau stojasi ir eina palei baldus smile.gif

O tas pigiau...daug pigiau, nes del keliu litu gal neverta g.gif draugu neturiu ten, o tarpininkai procenta uzdes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 18 balandžio 2009 - 22:08
QUOTE(prabegom @ 2009 04 18, 21:16)

Geriau trejos. Nes jei vienos kakučiu išsitepa, tai reikia ilgai laukt kol išdžiūna. O ir plovimo atveju prie vienkartinių tenka grįžt. Žinoma, jos brangios, tad labai gerai megzt pačiai ar pasisiūt iš seno megztinio (bent jau tas atsargines).
O lanolino yra pirk ir www.ekomama.lt
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 04 18, 22:08)

superBaba, tavo jau didelis, gali netikti tai, ka as naudoju.

Pas mane sukasi:

3 rasakilos prilaikancios kelnaites (man jos labiau patiko uz Disanos), jas maunu ant visu daugkartiniu vystyklu/sauskelniu
7 aprisami vystyklai, i kuriuos dedu sulankstyta muslino (tankaus merlio) vystykla 80x80
17 bambuko ir bambuko/kanapes sauskelniu, i dali ju iklotai isiuti. I juos dar dedu viskozini popieriu (23 Lt/ 100 vnt, pasisiotus praplaunu ir naudoju darkart, kol sukakoja).

Ai, dar turiu silko iklotus, cia tam, jei pradedu rausti sikniukas.

Viskas. Viskas skalbiama Sonettu, tik neturiu dziovykles, tai gana kieti buna isdziuve.

Sauskelnes siunciausi, nes LT buvo apie 50-60 Onesize, as pirkau po mazdaug 15 USD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prabegom: 20 balandžio 2009 - 11:27
prabegom,

aciu, kad atsiliepiat, pasidalinat blush2.gif Jauciu man reikia kreiptis tiesiogiai i parduotuve, kad patartu ko reiktu mano storasikniui biggrin.gif nes labai sunkiai isikirst kas kur ir kaip doh.gif be to ir kaina domina galutine, nes gal kosmine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 04 20, 12:43)
prabegom,

aciu, kad atsiliepiat, pasidalinat blush2.gif  Jauciu man reikia kreiptis tiesiogiai i parduotuve, kad patartu ko reiktu mano storasikniui biggrin.gif  nes labai sunkiai isikirst kas kur ir kaip doh.gif be to ir kaina domina galutine, nes gal kosmine smile.gif

As tai tavo vietoj perskaityciau "vaiku prekes" esancia analogiska tema. Nes pardej tai tau pardavines, o ne patarines. Vis tiek nustatysi bandymu metodu. O islaidu bus ax.gif

Del kokiu priezasciu mastai apie daugkaretines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prabegom: 20 balandžio 2009 - 14:41