Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(MAMarija @ 2009 03 23, 19:37)
Gal kas užsiima daukartinių sauskelnių siuvimu? Mielai įsigyčiau už rinkos kainą.

O mano draugė velia... jei parašysit savo email adresą atsiusiu foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaliet: 23 kovo 2009 - 19:21
Jau atvyko Babybeehinds bambukinės sauskelnės ir įklotai/vystyklai iš Australijos. Daugiau info http://ekovaikai.lt/
Atsakyti
Mes naudojom nuo pat gimimo Nikkys, japoniskas vilnones kelnytes ir organinius flanelinius iklotelius, nakciai ikloju kelis ir uzmaunu vilnones specialias kelnytes, nes nemegsta buti uzklota. Jau metai laiko, kaip naudoju, ne karto neprabego, jokiu specialiu muilu, isskyrus paprasta glicerinini svelnu muiliuka, nes odele jauti. Labai dziaugiuosi siuo budu. O bambukiniai audiniai - sako, kad juos apdirbant naudoja daug chemijos, tai nera tokie sveiki.
Tinklapis, kuriame galima pamatyti pavyzdzius sauskelniu - www.babyworks.com
Tiesa, jokio kvapo slapimo nera, nes slapimas ir naturalios vilnios lanolinas sudaro muila, tai skalbti daznai nereikiam, tik isdziovinti truputi, jei sudreksta.Kelnaiciu naktiniu vilnoniu irgi skalbti nereikia kiekviena karta, karta i menesi, nes kvapo nera, vilna organine, su lanolinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja123: 28 kovo 2009 - 19:34
Nu saunios tos sauskelnytes is ekovaikai.lt, bert jau kaina ... doh.gif atrodo rasakiloje pigiau.
Atsakyti
As vystau dukryte su babybeehinds bambukinem sauskelnem. Siaip esu patenkinta tik keletas pastabeliu. Jos kietokos pasidaro, jei nedziovinu dziovintuve ir paprastai ilgai dziusta. o totbots bambukines daug minkstesnes. Didesnio ikloto nesegu, nes jis susilenkia ir dukrytei dirgina odele, todel jei ilgiau pabuna, tai parausta uzpakaliukas. Manau medvilnines butu geriau.
Atsakyti
Daugkartinių sauskelnių su nuolaida galima nusipirkti naujoje Ekomamos parduotuvėje Žukausko g. 1, Vilniuje. Mano mažius turi nemažai bambukinių sauskelnių iš ekomamos elektroninės parduotuvės ir man jos labai labai thumbup.gif , minkštos, gerai sugeria, nors tiesa pasakius kitų firmų aš neturėjau tongue.gif Turbūt visos jos savaip geros.
Atsakyti
Mamytes, kurios viską išbandėt, kokia medžiaga yra švelnesnė - kanapė ar bambukas?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 04 05, 12:32)
Mamytes, kurios viską išbandėt, kokia medžiaga yra švelnesnė - kanapė ar bambukas?

Bambukas. Bet medvilninės džiūsta greičiau
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 04 05, 11:32)

Bambukas 4u.gif Bet kanapiniai labai gerai ir nemažai sugeria mirksiukas.gif Mes naudojam ir kanapinius ir bambukinius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2009 04 05, 22:00)
Bambukas  4u.gif  Bet kanapiniai labai gerai ir nemažai sugeria  mirksiukas.gif  Mes naudojam ir kanapinius ir bambukinius  thumbup.gif

bet bambukiniai po daugelio skalbimu pasiusksteja gerokai...
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 03 23, 19:00)
Prisipažinsiu daukartinių sauskelnių nenaudoju, tiksliau jų net akyse nemačiau (tik nuotraukoje). Tačiau su 4 m. sūnumi naktimis turime bėdą - jis vis dar šlapinasi į lovą. Daug tuo domėjausi, galiausiai gydytojas patikino, kad iki 5-6 m. amžiaus tai normalu. Tik aišku patvirtino mano nuogastavimus, kad darome klaidą kasnakt dėdami jam pampersą - juk vaikas turi jausti tą diskomfortą pasišlapinęs. Sutinku su juo. Tačiau man tikrai pabodo keltis naktimis (kartais po keletą kartų) keisti patalynės, be to nesenai įsigijom naujus čiužinius, nepigią patalynę ir užvalkalus ir man tikrai gaila šiuos dalykus tiesiogine ta žodžio prasme prasmardinti.
Ir jokie specialūs patiesalai čia negelbėjo, nes kai, atsiprašau, myža keturių metų arklys, tai šlapi lieka ne tik užvalkalai, bet ir paklodė su pagalve.
Taigi, sumojau, kad reikia pirkti daukartines sauskelnes, kad jaustų pasišlapinimą, tačiau nusivyliau sužinojusi, kad 19 kg. sveriančiam vaikui tokių nėra. Tėra tik atprastukės. Tačiau apie jas daug info neradau, be to girdėjau, kad jos po keleto savaičių pradeda leisti, t.y. viskas vistiek prateka. Gal kas žinot kaip su jomis yra iš tikrųjų. Gal kažkuri konkreti firma yra geresnė ar pan. Prašau pasidalinkite atprastukių naudotojos.

Nu maniškis irgi ilgai šlapinosi i lova ir dar dabar kartais pasitaiko, kad pasišlapina, jei daug prigeria, o jau 6 metu. Tai gi aš tai pampersu nededu ir jokiu daugkartiniu sauskelniu, nes vilnai alergiškas. Radau RIMI pirkti paklode frotine su klijuote apačioje, skalbiama, per visa lova dydžio. Tai nusipirkome kelias tai labai pagelbejo.

Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 15, 09:32)
Nu maniškis irgi ilgai šlapinosi i lova ir dar dabar kartais pasitaiko, kad pasišlapina, jei daug prigeria, o jau 6 metu. Tai gi aš tai pampersu nededu ir jokiu daugkartiniu sauskelniu, nes vilnai alergiškas. Radau RIMI pirkti paklode frotine su klijuote apačioje, skalbiama, per visa lova dydžio. Tai nusipirkome kelias tai labai pagelbejo.

Mes tokias irgi naudojom, bet paskui perejom ant kitokiu, nes guma labai sutina vaika.

Yra tokios slaugos paklodes, ant virsaus medvilne, po ja - nepralaidus sluoksnis. tai tiesdavau tokia, ant jos - paprasta medv. paklode. Tik kaina - 100 Lt pusine paklode.
Atsakyti