Mum 1.5 m. Į atprastukes dedu sulankščius marliuką ir kanapini įklota s dydžio (patarė tokį dydį parduotuveje). Jeigu kartą pasišlapina, tai nieko, bet jeigu kelis , tai ir pėdkelnės sušlampa. Ant puodo sėdasi nenoriai. Bandau sodinti kas pusvalandį, bet ir tai nevisada pagaunu.
Sveikos, mamos,
as jau parasiau ten kur reikia bet ir jusu pasiteirausiu - gal kas turit parduoti nebenaudojamas vilnones ar kitas neperslampamas kelnaites? Turiu spec vystyklu, bet vistiek reikia ant virsaus ka nors neperslampamo deti. Jei nerasiu - pirksiu naujas, bet gal kam tiesiog ju nebereikia...?
as jau parasiau ten kur reikia bet ir jusu pasiteirausiu - gal kas turit parduoti nebenaudojamas vilnones ar kitas neperslampamas kelnaites? Turiu spec vystyklu, bet vistiek reikia ant virsaus ka nors neperslampamo deti. Jei nerasiu - pirksiu naujas, bet gal kam tiesiog ju nebereikia...?
as pirkau medvilninius frotinius iklotus, o i juos atskirai pirktus kanapinius ivynioju, kanapiniai gerai sugeria ir laiko dregme, taigi viskas uzrakinama viduje. Tik va pastebejau kad zymiai dazniau reikia keisti nei vienkartinius ir aisku jei pamirsti tai pasitaiko ir kiaurai
Labas
Mes irgi naudojam daugkartines sauskelnes ir prisipirkau visokiu rusiu ir sios dabar atlieka, nes tiek daug man nereikia, gal kuri norit pirkti?
Daugkartines sauskelnes nuo 8-13 kg "Trys viename" (1 vnt.), naudotos vieno vaikelio du menesius. Sauskelnes susideda iš trijų dalių:
- drėgmę sulaikančios (vilnonės išorinės kelnaitės),
- sugeriančios (į vilnones įsegamas mevilninis įklotas),
- papildomo sugėrimo (prie įkloto segamas dar vienas įklotas).
http://parduotuve.ek...3;s-(Loveybums)
Kaina 70 lt.
Taip pat papildomus įklotus (7 vnt.):
http://parduotuve.ekovaikai.lt/?p=products...�Zklotai
Kaina 20 lt. (
Mes irgi naudojam daugkartines sauskelnes ir prisipirkau visokiu rusiu ir sios dabar atlieka, nes tiek daug man nereikia, gal kuri norit pirkti?
Daugkartines sauskelnes nuo 8-13 kg "Trys viename" (1 vnt.), naudotos vieno vaikelio du menesius. Sauskelnes susideda iš trijų dalių:
- drėgmę sulaikančios (vilnonės išorinės kelnaitės),
- sugeriančios (į vilnones įsegamas mevilninis įklotas),
- papildomo sugėrimo (prie įkloto segamas dar vienas įklotas).
http://parduotuve.ek...3;s-(Loveybums)
Kaina 70 lt.
Taip pat papildomus įklotus (7 vnt.):
http://parduotuve.ekovaikai.lt/?p=products...�Zklotai
Kaina 20 lt. (
O aš norėjau paklaust su kuo valote dėmes iš vilnonių kelnyčių? Almawin skalbimo skystis vilnai ir šilkui nelabai su dėmėm susidoroja
QUOTE(Edora @ 2009 03 17, 19:26)
O aš norėjau paklaust su kuo valote dėmes iš vilnonių kelnyčių? Almawin skalbimo skystis vilnai ir šilkui nelabai su dėmėm susidoroja
a6 tai muilu tulžies patrinu... tiesa ne karštam vandeny... nes susivels ir susitrauks
QUOTE(akvilyte @ 2009 03 17, 20:49)
a6 tai muilu tulžies patrinu... tiesa ne karštam vandeny... nes susivels ir susitrauks
labas akvilyyyyte as irgi norejau tulziess muila parekomendoti.
QUOTE(Edora @ 2009 03 17, 19:26)
Palaikius pries saule, demes is vilnos isblunka arba visai isnyksta. Aisku cia toks patarimas tinka tik vasarai
Prisipažinsiu daukartinių sauskelnių nenaudoju, tiksliau jų net akyse nemačiau (tik nuotraukoje). Tačiau su 4 m. sūnumi naktimis turime bėdą - jis vis dar šlapinasi į lovą. Daug tuo domėjausi, galiausiai gydytojas patikino, kad iki 5-6 m. amžiaus tai normalu. Tik aišku patvirtino mano nuogastavimus, kad darome klaidą kasnakt dėdami jam pampersą - juk vaikas turi jausti tą diskomfortą pasišlapinęs. Sutinku su juo. Tačiau man tikrai pabodo keltis naktimis (kartais po keletą kartų) keisti patalynės, be to nesenai įsigijom naujus čiužinius, nepigią patalynę ir užvalkalus ir man tikrai gaila šiuos dalykus tiesiogine ta žodžio prasme prasmardinti.
Ir jokie specialūs patiesalai čia negelbėjo, nes kai, atsiprašau, myža keturių metų arklys, tai šlapi lieka ne tik užvalkalai, bet ir paklodė su pagalve.
Taigi, sumojau, kad reikia pirkti daukartines sauskelnes, kad jaustų pasišlapinimą, tačiau nusivyliau sužinojusi, kad 19 kg. sveriančiam vaikui tokių nėra. Tėra tik atprastukės. Tačiau apie jas daug info neradau, be to girdėjau, kad jos po keleto savaičių pradeda leisti, t.y. viskas vistiek prateka. Gal kas žinot kaip su jomis yra iš tikrųjų. Gal kažkuri konkreti firma yra geresnė ar pan. Prašau pasidalinkite atprastukių naudotojos.
Ir jokie specialūs patiesalai čia negelbėjo, nes kai, atsiprašau, myža keturių metų arklys, tai šlapi lieka ne tik užvalkalai, bet ir paklodė su pagalve.
Taigi, sumojau, kad reikia pirkti daukartines sauskelnes, kad jaustų pasišlapinimą, tačiau nusivyliau sužinojusi, kad 19 kg. sveriančiam vaikui tokių nėra. Tėra tik atprastukės. Tačiau apie jas daug info neradau, be to girdėjau, kad jos po keleto savaičių pradeda leisti, t.y. viskas vistiek prateka. Gal kas žinot kaip su jomis yra iš tikrųjų. Gal kažkuri konkreti firma yra geresnė ar pan. Prašau pasidalinkite atprastukių naudotojos.
QUOTE(MAMarija @ 2009 03 23, 19:00)
Tėra tik atprastukės. Tačiau apie jas daug info neradau, be to girdėjau, kad jos po keleto savaičių pradeda leisti, t.y. viskas vistiek prateka. Gal kas žinot kaip su jomis yra iš tikrųjų. Gal kažkuri konkreti firma yra geresnė ar pan. Prašau pasidalinkite atprastukių naudotojos.
Mano dvi draugės naudojo savo vaikams, bet liko nepatenkintos...
Tai dėl atprastukių - negaliu nieko daugiau komentuoti.
Gal Jūsų variantui tiktu namų darbo veltinės ar frotinės sauskelnės?
QUOTE(irmaliet @ 2009 03 23, 19:28)
Gal Jūsų variantui tiktu namų darbo veltinės ar frotinės sauskelnės?
Gal kas užsiima daukartinių sauskelnių siuvimu? Mielai įsigyčiau už rinkos kainą.
QUOTE(MAMarija @ 2009 03 23, 19:37)
Gal kas užsiima daukartinių sauskelnių siuvimu? Mielai įsigyčiau už rinkos kainą.
Akvilyte siuva