Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Tomy @ 2010 02 24, 21:34)
aga aš ir norėjau pasiūlti muilą su tulžimi. Yra brangesnis rasakilos ir pigus paprastoj pardėj wink.gif Šitas muilas pravers visai šeimai, jei kas išsiteplioja ar nesgrabnas užzimeta kokią taurę su vynu ar bliūdą su zupe hihihi.gif

as irgi supurskiu su Ringuvos skystu tulzies muilu http://www.ringuva.l...=1&t=3&k=36&s=0
Kazkada Maximoj buvo akcija, tai prisipirkau koncentrato. Dabar skiedziu ir purskiu ne tik sauskelnes, bet ir visas demes. Jauciu poveikis tas pats, kaip ir paprasto- kieto- muilo su tulzim, bet trint nereik thumbup.gif Bent man tas muilas labai greit susibaigdavo ir uzknisdavo itrinti kiekviena demele doh.gif

Zinau, kad kazkur raset, bet gal pasikartosit- ka pilat i panaudotu sauskelniu kibira? Kiek atsimenu, lygtais arbatmedzio aliejus tinka? o Jus i vandeni dedat panaudotas sauskelnes/vystyklus? as tai , jei susisiota, tai tik paprastai i kibira su dangciu sumetu, o jei sukakota, tai perplaunu su vandeniu ir imetu.
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 02 25, 12:28)
Zinau, kad kazkur raset, bet gal pasikartosit- ka pilat i panaudotu sauskelniu kibira? Kiek atsimenu, lygtais arbatmedzio aliejus tinka? o Jus i vandeni dedat panaudotas sauskelnes/vystyklus? as tai , jei susisiota, tai tik paprastai i kibira su dangciu sumetu, o jei sukakota, tai perplaunu su vandeniu ir imetu.

Turiu nusipirkusi Bio-D vystyklu miltelius, ten parasyta, kad 2 arbat sauksteliai vystyklams mirkyti, ir kvapo tikrai jokio po 2 dienu, siaip manau pasiteisino, demes atmirksta tuo paciu... bet ta muila su tulzimi, arba skysta skalbikli bandysiu, kad geresnis efektas butu.
Atsakyti
pamišau ką norėjau pasakyt biggrin.gif

Aj, aš susiusiotas išskalauju iš karto, net neskalbiu mašina. Na nurengiu, perrengiu, kol dukružė žaidžia aš perskalauju ir ant gyvatuko. JEi negaliu iš karto, tai įsipilu į bliūda undenio su miltukais (naudoju green force skystį) ir išsiskalbiu rankom kai atsilaisvina tos mano rankos nuo vaikų smile.gif Tiesiog man 5-8 sauskelnes nesunku praskalbt, o salbiankė su tom keliom, tai pustuštė.
Man matos su rimtu reikalu gal papraščiau, nes ji daro tik vieną kart ryte, tai užmaunu pampį - ir ji sėkmingai jį sugadina hihihi.gif kol aš rytinę kavą geriu biggrin.gif Tik kažkaip nėra tiklsaus laiko kada ji tai daro atsikėlus po nakties, tai sodinčiau ant puodo, ale kažkaip da nesigaun man. Na su laiku.

A o minkštiklį aš naudoju šitą ir dar kartais jei prireik baliklį
Atsakyti
Visur prie sauskelniu aprasymu rasoma, kad nenaudoti minkstikliu, nes jie mazina sauskelniu sugeriamuma. As minkstiklio nenaudoju, baliklio irgi, demems uztenka tulzies muilo.
O del kvapo irgi galvoju ka pasirinkti - ar arbatmedzio alieju bandyt, ar Bio D sauskelniu dezinfekavimo miltelius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 02 25, 10:28)
Zinau, kad kazkur raset, bet gal pasikartosit- ka pilat i panaudotu sauskelniu kibira? Kiek atsimenu, lygtais arbatmedzio aliejus tinka?

As rigi daug kur radau parasyta kad i sauskelniu kibira galima kelis lasus arbatmedzio aliejaus ilasinti. Siaip tai man tas aliejus apskritai kazkoks fantastiskas del savo antibakteriniu savybiu. Cia ne i tema, bet as jo ant spuoguciu sau tepdavau, tai per nakti nugydavo...

Dar noriu pasidalinti kad radau kur nebrangiai bambukiniu iklotu galima nusipirkti: http://www.usednappi...c_search=bamboo
Na bent jau man pasirode nebrangu... 6 trisluoksniai ikloteliai (80% bambukas, 20%medvilne) su apatiniu neperslampamu sluoksniu £4 + £3.50 siuntimas. Tai gaunasi apie 30Lt viso...
Papildyta:
pasitaisau, siuntimas £2.50... tai dar pigiau iseina.
Atsakyti
nenaudoju nei minkstiklio nei baliklio, tai blogina sugeriamuma, o baliklis shiaip nelabai gerai, nebent koks eko, bet mums tai ju neprireikia schmoll.gif

as irgi masciau apie tuos eko rutulius, bet isbandyti neteko, shiaip turiu muilo rieshutus pabandymui, ale niekaip nepabandau, bet jauciu neisplautu taip gerai kaip milteliai g.gif o miltelius as naudoju "JELP", viena forumiete kuri nusimano chemijoj tai buvo isstudijavus daug visokiu rushiu milteliu tai pvz "Neutral" jau nera tokie nekalti, o apie "JELP" jin kazkaip gerai atsiliepe, o ir ant pakuotes parasyta, kad tinka skaalbti vystyklams ir milteliai yra ekologiski ax.gif

kas liecia muilus demems, tai man geri tie ringuvos su tulzimi, purskiamo neisbandziau bet butinai reiks isbandyti, o pvz sonet skystas tulzies muilas man nepatiko schmoll.gif

nemazai as tu sauskelniu turiu, galeciau pririnkti pilna bugna, bet smardinti ir laukti kol susirinks tai schmoll.gif sumetu nesvarias su kitais rubais blush2.gif o del Bio D nappy fresh tai as gundausi tik niekaip neprisiruosiu nusipirkt, nes kazkaip dezinfekuot reiktuiki siol nieko nedariau, sumesdavau i paprasta kibira be vandens, o veliau isskalbdavau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 02 25, 15:06)
Visur prie sauskelniu aprasymu rasoma, kad nenaudoti minkstikliu, nes jie mazina sauskelniu sugeriamuma. As minkstiklio nenaudoju, baliklio irgi, demems uztenka tulzies muilo.
O del kvapo irgi galvoju ka pasirinkti - ar arbatmedzio alieju bandyt, ar Bio D  sauskelniu dezinfekavimo miltelius?  g.gif

Niu gal ir taip. Ale man tai nieko. Retai aš naudoju baliklį, bet minkštiklio kartais dėl kvapo įpilu, net ne dėl minkštumo. Aj, susigadins - siūsiu naujas irnesakyk.gif vistiek jau eilėje sukirptos didesnės laukia smile.gif

O kur tų dezinfekavimo miltelių pirkt? O arbatmedžio aliejus tai čia spec, ar paprastas aromatinis?
Atsakyti
Bio D tai www.gugu.lt ir cia http://www.demetrija.lt/

o del arbadmedzio tai nzn siaip buna pirkt "Meta" lietuvishki atrodo taip vadinasi ten visokiu rusiu eteriniu alieju yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 02 25, 17:22)
bet smardinti ir laukti kol susirinks tai  schmoll.gif sumetu nesvarias su kitais rubais  blush2.gif o del Bio D nappy fresh tai as gundausi tik niekaip neprisiruosiu nusipirkt, nes kazkaip dezinfekuot reiktuiki siol nieko nedariau, sumesdavau i paprasta kibira be vandens, o veliau isskalbdavau  blush2.gif

As anksciau irgi taip dariau, bet dabar kazkaip demes nebeissiplauna, tai va as isbandziusi tuos BIO-D vystyklams, kvapo tikrai nera jokio, nors stovi 2 - 3 dienas, ir demes atsimirko kazkiek, radau Kaune nebrangiau pakuote 14lt., tik tiek, kad pasirodo tas Bio -D eko zenklinimo tai neturi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 02 25, 18:20)

o del arbadmedzio tai nzn siaip buna pirkt "Meta" lietuvishki atrodo taip vadinasi ten visokiu rusiu eteriniu alieju yra  thumbup.gif

Ačius.

Mergaitės, o gal kas žinote kur nusipirkti aparatą ir kiek kainuoja, na tokį kur spaudes deda palstikines tokias, kaip tose pirktinese sauskelnese daugkartinėse. Man prireikė kitam reikalui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 02 25, 19:20)

Truputi patikslinu http://www.gu-gu.lt/...27b14d36d03b438

QUOTE(Fajeta @ 2010 02 25, 19:22)
... tik tiek, kad pasirodo tas Bio -D eko zenklinimo tai neturi sad.gif

Visi Bio-D gaminiai atitinka Europos eko geles keliamus reikalavimus ir gamintojas ketina pradeti siemet siuo sertifikatu zenklinti gaminius.
Atsakyti
Gal cia yra tinkamu?
http://www.kaivida.l...alog&cat_id=138
Atsakyti