Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(akvilyte @ 2010 02 23, 19:25)
na man tai is ekomamos bambukiniai iklotai šiam reikalui pasitarnavo... dėdavau į savo sauskelnes.. gal porą kartų ir atsikele kiaurai peršlapęs, bet ne daugiau.. tiesa vienu momentu pats reiškė nepasitenkinimą kad šlapia... ir miegodavo blogiau, tai išgelbėjo sausieji įklotukai...

Sausieji - tai fliso?

QUOTE(Suomi @ 2010 02 23, 20:16)
As ne i tema smile.gif Suprantu, kad klausimas buvo apie daugkartines sauskelnes, bet, matant fasstum parasa, labai jau juokingai pasirode lotuliukas.gif

blush2.gif Na ekologiskai tik pirma vaika pasiryzau auginti ax.gif
Pirmieji du uzaugo su mociuciu laiku vystyklais, kiti du - kombinuotai vystyklai+vienkartines sauskelnes...
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2010 02 23, 23:19)
Sausieji - tai fliso?

Taip mirksiukas.gif http://kikilis.com/e...--1vnt--15.html
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2010 02 23, 20:27)
Aš prilaikančias pirkau ekomama.lt Kainavo 45 lt. pirkau dvejas ir man užtenka dviejų. Tai man rodos kad gal nėr daug, juk jų nereik prisipirkt daug  4u.gif

tai kaip suprantu tu pirkai tuos sortukus, trumpesnes kelnaites. As pagalvojau, kad ilgesnes bus patogiau, nes iskart vaikui bus kaip rubelis, tik koinytes reiks uzdeti. O dvieju kelnaiciu sakot pakanka? As galvojau, gal kokiu 4 vnt. reikia....
Atsakyti
nu va, vakar isbandem ir jau pirma para ekologiskai biggrin.gif tai as nerealiai patenkinta kol kas. su lana care sortukais vilnoniais bigsmile.gif super kazkaip patinka man cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 02 24, 10:20)
tai kaip suprantu tu pirkai tuos sortukus, trumpesnes kelnaites. As pagalvojau, kad ilgesnes bus patogiau, nes iskart vaikui bus kaip rubelis, tik koinytes reiks uzdeti. O dvieju kelnaiciu sakot pakanka? As galvojau, gal kokiu 4 vnt. reikia....

Aga tie. Man tai užtenka dviejų ax.gif

QUOTE(JulieTa @ 2010 02 24, 10:40)
nu va, vakar isbandem ir jau pirma para ekologiskai  biggrin.gif tai as nerealiai patenkinta kol kas. su lana care sortukais vilnoniais  bigsmile.gif super kazkaip patinka man  cool.gif

liux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 02 24, 11:20)

mes turim 1 ilgaklesnes (is Rasakilos), kitas megztas trumpaklesnes. siaip tai pasigendu dar vienu... tai kombinuoju ar pasisiut, ar nusimegzt (dar kazkiek tu merino vilnos siulu turiu). nes kai abejas isskalbi, tai tenka jau su vienkartinem padraugaut, nes man jos nespeja per nakti isdziut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 02 24, 11:20)

Turiu vienas ilgaklesnes, kitas trumpas, vilnones abi. trumpos gerai tinka nakti, kai rengiu su zliauztinukais, o ilgoas dienai su kojinaitem, tai patogu ir sliauzioti jam su jomis.
O siaip tai turiu papolini sauskelnes 8 vnt komplekta pirkau ir dar kikilio medvilnines 4 vnt. ir uztenka per akis. skalbiu kas 2 - 3.

Anksciau as sauskelniu nemerkdavau iki skalbimo, bet dabar merkiu, nes kazkodel nebeissiskalbia tas geltonumas nuo kakucio, nes vis dar tik MP valgo...
Gal kuri patarsit kuo skalbti, ar kaip pamerkti, kad issiskalbtu...., zinoma ekologisku skalbikliu...
Atsakyti
dar man apie skalbima iskilo klausimas- ar prirenkat pilna bugna sauskelniu (TADA JU REIKIA GANA DAUG)ar skalbiate su kitais rubais? Nes jei sukakotos, tai gal su vaikiskais svaresniais rubeliais negerai skalbti...
O pustustes skalbimo masinos irgi nenoreciau eksplotuoti, visgi naudojasi vanduo ir energija...
Ar esat kuri bandziusi skalbti daugkartines sauskelnes su eko rutuliais ir ar gerai issiskalbia?
Atsakyti
ssaule, as skalbiu su kt. drabuzeliais. Neprirenku pilno bugno, nes ilgiau kaip 3 dienas laikant susysiotas sauskelnes kvapas nekoks. Prikakotas sauskelnes juk pirma nuplauni visa geri po kranu, po to sutrinu suteptas vietas su tulzies muilu (kad neliktu demiu) ir tik tada i sauskelniu kibira, todel nieko blogo jas skalbti su kt. drabuziais.
Atsakyti
aga aš ir norėjau pasiūlti muilą su tulžimi. Yra brangesnis rasakilos ir pigus paprastoj pardėj wink.gif Šitas muilas pravers visai šeimai, jei kas išsiteplioja ar nesgrabnas užzimeta kokią taurę su vynu ar bliūdą su zupe hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 02 24, 20:07)
dar man apie skalbima iskilo klausimas- ar prirenkat pilna bugna sauskelniu (TADA JU REIKIA GANA DAUG)ar skalbiate su kitais rubais? Nes jei sukakotos, tai gal su vaikiskais svaresniais rubeliais negerai skalbti...

As su vaikiskais skalbiu, juk kartais ir koks bodziukas issitepa tais kakuciais smile.gif, tai manau nieko tokio viska kartu, ir ekonomiskiau, vistiek kakuti issemi kartu su vystyklu popiriumi... ax.gif

QUOTE(Tomy @ 2010 02 24, 21:34)
aga aš ir norėjau pasiūlti muilą su tulžimi. Yra brangesnis rasakilos ir pigus paprastoj pardėj wink.gif Šitas muilas pravers visai šeimai, jei kas išsiteplioja ar nesgrabnas užzimeta kokią taurę su vynu ar bliūdą su zupe hihihi.gif

O kaip aciu smile.gif, vaziuoju pirkti thumbup.gif

ai, va dar del minkstumo...., kas koki naudojat minkstikli, ar kitaip minkstinat sauskelnes, nes jos man siurkstokos atrodo isskalbus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeta @ 2010 02 25, 11:51)
As su vaikiskais skalbiu, juk kartais ir koks bodziukas issitepa tais kakuciais smile.gif, tai manau nieko tokio viska kartu, ir ekonomiskiau, vistiek kakuti issemi kartu su vystyklu popiriumi...  ax.gif
O kaip aciu smile.gif, vaziuoju pirkti  thumbup.gif
ai, va dar del minkstumo...., kas koki naudojat minkstikli, ar kitaip minkstinat sauskelnes, nes jos man siurkstokos atrodo isskalbus  g.gif

as laikau bugne kazkoki vandeni minkstinanti kamuoliuka, pirkau is Sveiku produktu. Na, nebuna tokie rubai kaip po tikro minkstiklio, bet lyg minkstesni truputi. ax.gif
Pirmai klausiau gal kuri plaunate sauskelnes su eko rutuliais ir domintu koks rezultatas?
Atsakyti