Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(JulieTa @ 2010 02 23, 10:48)
dekui  mirksiukas.gif
siand jau noriu bandyt bambukines sauskelnes. idomu ar i tema  g.gif bet kai nedaug slapinasi ir kakoja dar mazai, gal ir nieko tada  g.gif
mastau  biggrin.gif

Sveikinu su pagausejusia seimyna thumbup.gif
Mes daugkartines naudojom nuo savaites ar dvieju. Butume pradeje anksciau, bet musu visas turimas arsenalas buvo per didelis. Siuvau pagal otobre schema, pirkau is akvilytes, bet visa tai buvo geroookai per dideli. Tai kai tik patustinom ekomamos bei rasakilos parduotuves, tai ir pradejom deti. Tik pacioj pradzioj ukinis muilas su tulzim dingao akimirksniu, praktiskai kiekvienas sauskelnes ar vystyklo uzdejimas baigdavosi juodu, geltonu kakiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš naudojau vaikučiui daugkartines nuo gimimo..ir pradžioje, kol po nedaug šlapinosi net be tų prilaikančių vilnonių kelnaičių ax.gif Vėliau šiek tiek ėmėm 'plaukti' ir persirenginėt reikėjo, tai jau traukiau iš stalčiaus vilnonukes kelnytes..bet buvau pamiršusi lanolizuot, tai dar kelias dienas bėdų buvo su pešlapimu kiaurai ax.gif Greit įgudom, įpratom ir naudojom kol neišaugom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 02 23, 11:37)
sveikos.
o man toks klausymelis iskilo:

kada pradejote deti daukartines sauskelnes?  g.gif

Mes daugkartines sauskelnes pradejom naudoti nuo 2 savaiciu, isskyrus tuos atvejus, kai einam i lauka(nes dabar ziema - tai salta, bet galvoju vasara, tai tikrai galima su daugkartinem), kai einam pas gydytoja ir i svecius smile.gif Nuo pat pradziu naudojom visokias: ir prefold'us, ir vystyklus, ir universalias sauskelnes.Ir vis norisi kuo daugiau ir ivairesniu isigyti....
Atsakyti
As rigi naudosiu nuo pradziu (bent jau zadu...). Jau turiu 20 merliukiu, vienas kelnytes (o ir antros jau ant virbalu). Dar zadu kelias gal pasiutas sauskelnes nuspirkti pabandymui pradziai. O visa kita susipirksiu kai jau lelyte bus issiritus ir matysiu kas patinka ir patogu man. Na tik i ligonine vesiuosi vienkartines...
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 02 23, 11:37)
sveikos.
o man toks klausymelis iskilo:

kada pradejote deti daukartines sauskelnes?  g.gif

mes su daugkartinem sauskelnem pradejom draugauti nuo 2sav,nes sunkiai atsigavinejau po cezario ir operacijos. visiskai atsisakiau vienkartiniu 1,5menesio.Ir i lauka ejom su daugkartinem ir miegojom, ir pas daktarus ir i svecius... Beje mano dukryte gimus rudeni, tad visa ziema eidavom i lauka su medziaginem sauskelnem ir tikrai nesusaldavo. Gryzus is lauko keisdavau sauskelne, tai ji budavo silta.Dukryte jokiu nepasitenkinimo zenklu nerodydavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 02 23, 11:01)
o tas po biski, tai kaip?  g.gif kiek kart i diena dejai?  g.gif

As pradejau daugkartines, kai tik grizome is ligonines. Turejome bedu su bambute, man rodos vienkartines sauskelnes liesdamosi sudirgino, todel paraudo, istino, puliuoti pradejo. Todel pamaniau, kad geriau tegu lieciasi merliukas, jis ora praleidzia. Ir tikrai, jau baigia susitvarkyti thumbup.gif , patinimas atslugo, tik dar siek tiek isskyru tenka pavalyti. Keiciu kas 2-3 val.

Noriu paklausti labiau patyrusiu mamu: matau daug kas nakciai naudojat vienkartinius. Ir as tam pagundymui neatsispiriu. Labai jau sunku nakti keltis perrenginet, ilgiau 4 val man su daugkartinem istempti nepavyko. Gal zinot kokiu gudrybiu, kaip nakti, nors 8 val isbuti su daugkartinem? Gal yra kokiu super gerai sugerianciu?

Kitas klausimas: kuo kanapiniai perfoldai pranasesni uz medvilninius? Ar ju tik kaina taip ziauriai skiriasi?
Atsakyti
gal kam Kaune reiketu - mes nepanaudojome.
Bambinex neperslampamos kelnytes, vieno dydzio, aqua spalvos kelnytes - 35 lt ir svelnus popieriukas i vystklus, taip pat bambinex firmos, nauja pakuote (100 lapeliu) - atiduociau uz 15 lt. rasykit az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muuuse: 23 vasario 2010 - 13:12
QUOTE(fasstum @ 2010 02 23, 12:00)
Kitas klausimas: kuo kanapiniai perfoldai pranasesni uz medvilninius? Ar ju tik kaina taip ziauriai skiriasi?

kanapines daugiau sugeria, kiek zinau... Kazkur skaiciau kad sugeria panasiai kaip bambukas, bet greiciau dziusta (ar maisau cia kazka? g.gif )
Atsakyti
nupuskavau siandien iki Rasakilos parduotuves ir "gyvai" apciupinejau visa sauskelniu arsenala smile.gif likau labai patenkinta ir abajones mano ar sugebesiu auginti lialiuka su daugkartinem sauskelnes issisklaide, nes pasirinkimas tikrai platus thumbup.gif , o ir pardaveja daug paaiskino.
Tai planuoju is pradziu daugiau perfoldu nusipirkti, o po to visokiu sauskelniu pabandymui. Prilaikancios kelnytes tokios grazios wub.gif tik brangokos. Tai norejau jusu patarimo ir pagalbos- gal kazkurios mamos mezga tokias pat ar panasias kelnaites? Nes as megzti visai... doh.gif
Gal galetu parasyti tos, kurios mezga ir turi patirties man i a.z. kokia butu kaina ir kiek reikia siulu ir kokie ismatavimai ir t. t. Butu laaabai didelis dekui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2010 02 23, 13:00)
. Gal zinot kokiu gudrybiu, kaip nakti, nors 8 val isbuti su daugkartinem? Gal yra kokiu super gerai sugerianciu?

na man tai is ekomamos bambukiniai iklotai šiam reikalui pasitarnavo... dėdavau į savo sauskelnes.. gal porą kartų ir atsikele kiaurai peršlapęs, bet ne daugiau.. tiesa vienu momentu pats reiškė nepasitenkinimą kad šlapia... ir miegodavo blogiau, tai išgelbėjo sausieji įklotukai...
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 02 23, 19:17)
nupuskavau siandien iki Rasakilos parduotuves ir "gyvai" apciupinejau visa sauskelniu arsenala smile.gif likau labai patenkinta ir abajones mano ar sugebesiu auginti lialiuka  su daugkartinem sauskelnes issisklaide, nes pasirinkimas tikrai platus  thumbup.gif , o ir pardaveja daug paaiskino.
Tai planuoju is pradziu daugiau perfoldu nusipirkti, o po to visokiu sauskelniu pabandymui. Prilaikancios kelnytes tokios grazios wub.gif  tik brangokos. Tai norejau jusu patarimo ir pagalbos- gal kazkurios mamos mezga tokias pat ar panasias kelnaites? Nes as megzti visai... doh.gif 
Gal galetu parasyti tos, kurios mezga ir turi patirties man i a.z. kokia butu kaina ir kiek reikia siulu ir kokie ismatavimai ir t. t. Butu laaabai didelis dekui biggrin.gif

Aš prilaikančias pirkau ekomama.lt Kainavo 45 lt. pirkau dvejas ir man užtenka dviejų. Tai man rodos kad gal nėr daug, juk jų nereik prisipirkt daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2010 02 23, 13:00)
Noriu paklausti labiau patyrusiu mamu:

As ne i tema smile.gif Suprantu, kad klausimas buvo apie daugkartines sauskelnes, bet, matant fasstum parasa, labai jau juokingai pasirode lotuliukas.gif
Atsakyti