Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(hela77 @ 2010 02 20, 18:38)
nu sugalvojot tai super thumbup.gif  net bambuko nereikia  smile.gif  dabar reik is kazkur vilnoni pleda gaut  g.gif

ax.gif tikrai gavosi gerai, tai pagalvojau ir Jums papasakosiu, gal kam pravers 4u.gif Dėvėtų rūbų pardėj prie textilės tikrai galima rasti nebrangių drinks_cheers.gif

O dabar dar pagalvojau, kad lengvai juk galima ir iš vilnos tokių įklotukų privelt. Paprasta labai. Pabandykit kas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 21 vasario 2010 - 10:08
QUOTE(Tomy @ 2010 02 20, 12:34)
Fastum - vilnonių kelnyčių nereikia skalbti. Pakabini (TIK NE ANT RADIATORIAUS) ir jos sėkmingai išsivėdina. Aš dar pasisiuvau tokių įklotukų vilnonių (iš močiutės dovanoto ir niekam nereikalingo vilnonio pledo) tai irgi neplaunu net tada kai būna ujuj kaip prisiusiojus mano mažoji. Išsivėdina sėkmingiausiai wink.gif
Papildyta:

Kad plauti nereikia po kiekvieno siusiojimo, - ta as zinau. Bet visteik, anksciau ar veliau issipurvina, reikes plauti. Tai tas lanolinas ir issiplauna iskart? Ar dar lieka?
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2010 02 21, 22:58)
Kad plauti nereikia po kiekvieno siusiojimo, - ta as zinau. Bet visteik, anksciau ar veliau issipurvina, reikes plauti. Tai tas lanolinas ir issiplauna iskart? Ar dar lieka?

Na aš retai skalbiu. Bet jei reik, tai perskalauju vandeniu ir palieku dziuti ant ranksluoscio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2010 02 21, 23:58)

as jau kai isskalbiu vilnones kelnytes tai jas ir lonalizuoju.nes as skalbdavau kai dregme prasciau laikydavo.
ai atsiminiau, is pradziu kai dukryte skystai kakojo ir naudojom kanapinius prefoldus,tai kakutis istepdavo kelnytes, tokiu atveju nuplaudavau kas issitepe ir palikdavau dziuti. bet po keliu tokiu plovimu tos vietos visai dregmes nelaikydavo ir tekdavo visas kelnytes isskalbti ir lonalizuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2010 02 19, 18:11)
labai jau daug kas bent jau maziuciams kudikeliams giria prefoldus. norejau paklausti kokius naudojat?

iki kokio vaikiuko amziaus geriausiai tinka perfoldai?
Atsakyti
mes didesnius ir dabar naudojam kartais wink.gif

Idealiai iki kokių 4 mėn, bet ir toliau laisvai galima naudot ax.gif

Tik vėliau butina dėti kelnytes, mano mažoji kartą užsikabino snapiu už lovq ir užstrigo vargšelė... kol atkabinau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos.
o man toks klausymelis iskilo:

kada pradejote deti daukartines sauskelnes? g.gif
Atsakyti
JulieTa, sveikinu wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 02 23, 11:44)
JulieTa, sveikinu  wub.gif

dekui mirksiukas.gif
siand jau noriu bandyt bambukines sauskelnes. idomu ar i tema g.gif bet kai nedaug slapinasi ir kakoja dar mazai, gal ir nieko tada g.gif
mastau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 02 23, 10:37)
sveikos.
o man toks klausymelis iskilo:

kada pradejote deti daukartines sauskelnes?  g.gif

valiooooooooooo yahoo.gif valiooooooo

Aš tai naudojau iš pradžių po biškį, o paskum nuo pusmetuko vis daugiau daugiau ir va taip va ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2010 02 23, 11:51)
Aš tai naudojau iš pradžių po biškį

o tas po biski, tai kaip? g.gif kiek kart i diena dejai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 02 23, 11:01)
o tas po biski, tai kaip?  g.gif kiek kart i diena dejai?  g.gif

Na kadangi pradžiai buvau nusipirkusi prefoldų tokių čiut didesnių, tai jie buvo per dideli, tai pradžioj iš viso nenaudojau. Ir šiaip baisu buvo, neaišku man viskas kaip tundrai. Paskum bišk aiškiau, ale prefoldus turėjau 6, tai va ir naudojau į dieną tuos 6. Paskui pagalvojau, kad ir vystyklą galiu dėt, tai maišiau. Paskui laaabai mes lauke gyvenom, nes vasarinukė mano mergiatė, tai visą vasarą beveik nenaudojau, nes laksčiau po parkus ir na kažkaip nežinau net. O paskui įsigyjau siuvimo mašiną, radau iškarpą ir dabar naudoju visą dieną, pampį dedu tik nakčiai ir jei einam ilgo pasivaikščiojimo į lauką, aj dar ryte uždedu nes daro rimtą reikalą, tai sėkmingai pampį sugadina ax.gif

Aš manau, kad jei turi noro, ryžto, kantrybės, pasiryžimo, motyvacijos ar bile ko, ko te reik, tai tikrai gali naudoti nuo pat pradžių 4u.gif

Bet tai kaip smagu mergaitėms broliuką padovanojot 4u.gif Laabai sveikinu, laaabai wub.gif

Atsakyti