Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(bim-bam @ 2010 02 19, 11:53)
plius kai ploviau pirmus kartus tai medziaga gerokai daze vandeni, tas man nelabai patiko.

QUOTE(gitulia @ 2010 02 19, 12:20)
Daze ko gero frotines?

tos pačios doh.gif kadangi lt frote audinys kažkoks nerealus deficitas tai džiaugiaus radusi bent kažko doh.gif pirmas mano klausimas pardavėjui ir buvo ar nedažo.. patikino kad ne ir kai paskui su priekaištais aš jam paskambijau kad visgi dažo tai labai nusistebėjo nes tai aukščiausios kokybės egipto frotas g.gif na čia man taip sakė... o radus tos medžiagos pasiėmiau nemažai aš jos... na bet perspėjimas apie dažymą yra... po kelių skalbimų tikrai nebedažo ax.gif ir bent jau man tai jos patinka tiek kiek naudojamos užsegant su snappiu biggrin.gif

na bandziau pasiteisint kažkiek blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 19 vasario 2010 - 12:43
QUOTE(akvilyte @ 2010 02 19, 11:38)
tos pačios  doh.gif  kadangi lt frote audinys kažkoks nerealus deficitas tai džiaugiaus radusi bent kažko  doh.gif  pirmas mano klausimas pardavėjui ir buvo ar nedažo.. patikino kad ne ir kai paskui su priekaištais aš jam paskambijau kad visgi dažo tai labai nusistebėjo nes tai aukščiausios kokybės egipto frotas  g.gif  na čia man taip sakė...  o radus tos medžiagos pasiėmiau nemažai aš jos... na bet perspėjimas apie dažymą yra... po kelių skalbimų tikrai nebedažo  ax.gif ir bent jau man tai jos patinka tiek kiek naudojamos užsegant su snappiu biggrin.gif

na bandziau pasiteisint kažkiek  blush2.gif

aha, as is jusu pirkau jas. bet po keliu skalbimu nebedazo, tai ir sekmingai naudojam jau ilgokai jas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2010 02 19, 13:25)
Aciu 4u.gif Siaip kiek teko matyti, tai pirktines - tiek medvilnines, tiek bambukines - buna is tokios lyg ir pasiaustos, purios medziagytes, ar ne? Flanele tuo poziuriu atrodo kitaip. O naudojant ar tas turi kokios itakos, na, nezinau, sugeriamumui ar kudikio odelei? Atsiprasau uz kvailus klausimus, bet pirmakartei gal galima biggrin.gif

kadangi mano dukrytes odele labai jautri,tai jai bambukines ir frotines sauskelnes netiko, nuo ju odele paraudonuodavo, nors audinyst tikrai labai svelnus unsure.gif , o nuo bambukiniu net berdavo.todel sias sauskelnes dedavau tik labai trumpam.
Geriausiai tiko flanelines sauskelnes, su jom tokiu problemu nebuvo
manau kiekviena mamyte atsirenka pagal savo mazyli. Geriausiai tureti po keleta rusiu pabandymui, o paskui matysit kas geriausiai tiks ir patiks 4u.gif
Atsakyti
Aciu. Tada paskutinis klausimas ir atsikabinu smile.gif Mamytes siuvejeles, per kiek laiko galima tiketis pasiunant sauskelnes, jei uzsakyciau? Ir ar geriau kreiptis per jusu tinklalapius, ar per SM? Siuo metu as dar ne Lietuvoje, o ir vaikelis laukiamas birzeliui, tai kaip ir neskubu labai ax.gif
Atsakyti
Laba diena
QUOTE(hela77 @ 2010 02 12, 10:13)
ir is kokiu siulu mezgat? as turiu nusimezgus is merino Rasakilos siulu ir niekad nepagalvociau , kad galima megzt is bet kokiu vilnoniu g.gif

Mezgiau is paprastu vilnoniu, isardziusi sena dukrytes suknele. Naudojames tik kelias dieneles, bet man jos pacios paciausios wub.gif Mezgiau ilgas, siek tiek neapskaiciavau, kol dar neturejau leliuko, rolleyes.gif Tai liemuo gavosi kiek per trumpas, o "kalaskes" per ilgos, bet gal ir gerai ziema, nes uzdengia ir visa pedute. Ir dregmes visai nepraleidzia.

Turiu dar klausima del vilnoniu kelnyciu: ar jas lanolinizuoti reikia kas kart isskalbus? Ar galima kas 2-3 skalbimas?

QUOTE(Gioia @ 2010 02 19, 10:35)
Sveikos mamytės. Norėjau pasidomėti, kiek nuo pat gimimo reiktų tų ekologiškų sauskelnių? Kur pigiau įsigyti jų? Užmačiau e-parduotuvėje Raskila tų sauskelnių, bet kainytės nemažos. O prie tų papmerių nesinori grįžti, o ir kiek pinigų jos kainuoja.  doh.gif
Kadangi esu dar šiame reikale žalia ir turiu laiko dar apsišviesti tai prašau jūsų pagalbos man padėti. blush2.gif

QUOTE(Akviliuks @ 2010 02 19, 10:50)
oi, radau jau smile.gif sita o tie aprisami, kur po 12lt ne geriau? g.gif oi...miskas miskas man cia... doh.gif

Man naujagimiui labiausiai tiko perfoldai thumbup.gif Labai patogu ir uzpakaliukas nedidelis. Antroje vietoje akvilytes flanelines, bet jos sakyciau kiek prasciau sugeria. Frotines kol kas schmoll.gif . Mano mazius smulkutis, tai nelabai patogu. Ju pliusas kol kas toks, kad praktiskai su jomis nereikia ir vilnoniu kelnyciu (kol dar nedaug sisioja), ddregmes praktiskai nepraleidzia. Kai paaugs ziuresim. Turiu ir kelis aprisamus, bet man jie nepatiko. Dideli, vos 3 kg sverianciam maziui nepatogu risti ir daug terliones, kol aprisi, ir uzpakalis per didelis gaunasi. Va tokia mano nedidele patirtis 4u.gif
Atsakyti
labai jau daug kas bent jau maziuciams kudikeliams giria prefoldus. norejau paklausti kokius naudojat? ar tik medvilninius?
Atsakyti
Kad jie yra tik medvilnės ir kanapės. Medvilnės 4 kartus pigesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2010 02 19, 11:02)
Mergaites, toki nekuklu klausima uzduosiu, turint omeny, kad pacios siuvejos cia irgi lankosi blush2.gif Del kainos ir naturalumo, aisku, labai vilioja SM siuvejeliu produkcija 4u.gif Bet zaliai busimai mamytei visgi neaisku, koks cia gautusi kainos ir kokybes santykis... Tos, kurios naudojote ir namuose siutas, ir pirktines daugkartines sauskelnes - kam vis delto teiktumete pirmenybe?

visoms pirmakartems pirma siulyciau isigyti pvz pas akvilyte flaneliniu thumbup.gif jei patiks ir jums prilips daugkartines, ada galit pirktis firmines brangesnes drinks_cheers.gif as pirma nusipirkau is akvilytes ir man laaabai patinka vaika auginti "ant" daugkartiniu thumbup.gif
dabar ruosiuosi kitam vystyklystes laikotarpiui, nes maniskis toks nemazas wub.gif tai po truputi nusiperku ir firminiu is eko pardziu, bet is akviles dar reikes pajamt, bet kad ji man neatraso verysad.gif ax.gif
Atsakyti
Fastum - vilnonių kelnyčių nereikia skalbti. Pakabini (TIK NE ANT RADIATORIAUS) ir jos sėkmingai išsivėdina. Aš dar pasisiuvau tokių įklotukų vilnonių (iš močiutės dovanoto ir niekam nereikalingo vilnonio pledo) tai irgi neplaunu net tada kai būna ujuj kaip prisiusiojus mano mažoji. Išsivėdina sėkmingiausiai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Felisė @ 2010 02 19, 17:11)
labai jau daug kas bent jau maziuciams kudikeliams giria prefoldus. norejau paklausti kokius naudojat? ar tik medvilninius?

geriai gerai. aš pradžioj pirkau ir naudojau, dabar jau išaugo, tai kai siuvau sauskelnes flanelines, tai sėkmingai tuos prefoldus į vidų sudėjau ax.gif ir man taip pat buvo, kad kol mažas lelius buvo gerai su prefoldais, o paskum jau ne taip patogu kažkodėl.

QUOTE(meduolia @ 2010 02 20, 10:20)
visoms pirmakartems pirma siulyciau isigyti pvz pas akvilyte flaneliniu  thumbup.gif jei patiks ir jums prilips daugkartines, ada galit pirktis firmines brangesnes  drinks_cheers.gif as pirma nusipirkau is akvilytes ir man laaabai patinka vaika auginti "ant" daugkartiniu  thumbup.gif
dabar ruosiuosi kitam vystyklystes laikotarpiui, nes maniskis toks nemazas  wub.gif tai po truputi nusiperku ir firminiu is eko pardziu, bet is akviles dar reikes pajamt, bet kad ji man neatraso  verysad.gif  ax.gif

Aga sutinku. Aš pradžioj pabandžiau ar man tinka/patinka/užtenka laiko ir kantrybės ir paskui jau pirkau kelias. O paskui išmokau pasisiūt, tai prisisiuvau dabar ax.gif Ir toliau siuvu, nes vis kokį gražų gabalą medžiagos randu, tai taip ir knieti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 20 vasario 2010 - 12:42
QUOTE(Tomy @ 2010 02 20, 11:34)
Aš dar pasisiuvau tokių įklotukų vilnonių (iš močiutės dovanoto ir niekam nereikalingo vilnonio pledo) tai irgi neplaunu net tada kai būna ujuj kaip prisiusiojus mano mažoji. Išsivėdina sėkmingiausiai wink.gif

tiesiog i sauskelne dedat ikloteli vilnoni ir daugiau jokio ikloto?

turiu ir as vilnos gabalu ir mociutes, gal irgi reiktu pasisiut, jei gerai sugeria g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 02 20, 15:21)
tiesiog i sauskelne dedat ikloteli vilnoni ir daugiau jokio ikloto?

turiu ir as vilnos gabalu ir mociutes, gal irgi reiktu pasisiut, jei gerai sugeria  g.gif

Kartais dar į vystyklą kokį susuku dar. Na susilankstau tokį ale įklotuką ir į vidų įdedu tą vilnonį ir tada viską į sauskelnes. Laiko super ax.gif

Tuoj nufotografuosiu wink.gif

Iklotukai:
user posted image

Ikišu taip:
user posted image

Ir rezultatas toks:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2010 02 20, 17:47)
Kartais dar į vystyklą kokį susuku dar. Na susilankstau tokį ale įklotuką ir į vidų įdedu tą vilnonį ir tada viską į sauskelnes. Laiko super  ax.gif

Tuoj nufotografuosiu wink.gif

nu sugalvojot tai super thumbup.gif net bambuko nereikia smile.gif dabar reik is kazkur vilnoni pleda gaut g.gif
Atsakyti