Laba diena
QUOTE(hela77 @ 2010 02 12, 10:13)
ir is kokiu siulu mezgat? as turiu nusimezgus is merino Rasakilos siulu ir niekad nepagalvociau , kad galima megzt is bet kokiu vilnoniu
Mezgiau is paprastu vilnoniu, isardziusi sena dukrytes suknele. Naudojames tik kelias dieneles, bet man jos pacios paciausios
Mezgiau ilgas, siek tiek neapskaiciavau, kol dar neturejau leliuko,
Tai liemuo gavosi kiek per trumpas, o "kalaskes" per ilgos, bet gal ir gerai ziema, nes uzdengia ir visa pedute. Ir dregmes visai nepraleidzia.
Turiu dar klausima del vilnoniu kelnyciu: ar jas lanolinizuoti reikia kas kart isskalbus? Ar galima kas 2-3 skalbimas?
QUOTE(Gioia @ 2010 02 19, 10:35)
Sveikos mamytės. Norėjau pasidomėti, kiek nuo pat gimimo reiktų tų ekologiškų sauskelnių? Kur pigiau įsigyti jų? Užmačiau e-parduotuvėje Raskila tų sauskelnių, bet kainytės nemažos. O prie tų papmerių nesinori grįžti, o ir kiek pinigų jos kainuoja.
Kadangi esu dar šiame reikale žalia ir turiu laiko dar apsišviesti tai prašau jūsų pagalbos man padėti.
QUOTE(Akviliuks @ 2010 02 19, 10:50)
oi, radau jau
sita o tie aprisami, kur po 12lt ne geriau?
oi...miskas miskas man cia...
Man naujagimiui labiausiai tiko perfoldai
Labai patogu ir uzpakaliukas nedidelis. Antroje vietoje akvilytes flanelines, bet jos sakyciau kiek prasciau sugeria. Frotines kol kas
. Mano mazius smulkutis, tai nelabai patogu. Ju pliusas kol kas toks, kad praktiskai su jomis nereikia ir vilnoniu kelnyciu (kol dar nedaug sisioja), ddregmes praktiskai nepraleidzia. Kai paaugs ziuresim. Turiu ir kelis aprisamus, bet man jie nepatiko. Dideli, vos 3 kg sverianciam maziui nepatogu risti ir daug terliones, kol aprisi, ir uzpakalis per didelis gaunasi. Va tokia mano nedidele patirtis