Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(akvilyte @ 2010 02 17, 12:40)
mane asmeniškai daugkartines sauskelnės žavi būtent tuo kad tai natūralios medziagos  ax.gif

nors ir patys naudojam nakčiai sintetinį įklotėlį... bet tik tiek...

o sintetini, tai cia koki? ar ta ploniuka, kad dregme nesijaustu, ar kazkoki kitoki?
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2010 02 19, 00:01)
o sintetini, tai cia koki? ar ta ploniuka, kad dregme nesijaustu, ar kazkoki kitoki?

Manau kalba eina apie ta pati flysa, pro ji dregme prasisunkia i sauskelne, o ant jo pavirsiaus dregme beveik nesijaucia.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 02 19, 01:47)
Manau kalba eina apie ta pati flysa, pro ji dregme prasisunkia i sauskelne, o ant jo pavirsiaus dregme beveik nesijaucia.

drinks_cheers.gif taip, dedu tik tą įklotuką... bet dabar jau irgi iš įpratimo.. nes vienu momentu buvo kad naktį keldavos būtent dėl to kad šlapias.. su tuo įklotėliu nebesikėlė... dabar naktį net nebesišlapina.. bet ryte padaro dar man nespėjus pas jį nueit tai dar naudojam nakčiai sauskelnes...
o daugiau jau tfu tfu tfu bet atrodo dar truputis ir galėsim pamiršt sauskelnes rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Norėjau pasidomėti, kiek nuo pat gimimo reiktų tų ekologiškų sauskelnių? Kur pigiau įsigyti jų? Užmačiau e-parduotuvėje Raskila tų sauskelnių, bet kainytės nemažos. O prie tų papmerių nesinori grįžti, o ir kiek pinigų jos kainuoja. doh.gif
Kadangi esu dar šiame reikale žalia ir turiu laiko dar apsišviesti tai prašau jūsų pagalbos man padėti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2010 02 19, 09:35)
Sveikos mamytės. Norėjau pasidomėti, kiek nuo pat gimimo reiktų tų ekologiškų sauskelnių? Kur pigiau įsigyti jų? Užmačiau e-parduotuvėje Raskila tų sauskelnių, bet kainytės nemažos. O prie tų papmerių nesinori grįžti, o ir kiek pinigų jos kainuoja.  doh.gif
Kadangi esu dar šiame reikale žalia ir turiu laiko dar apsišviesti tai prašau jūsų pagalbos man padėti. blush2.gif

as manau, kad pradziai reiktu tik keliu sauskelniu pabandymui arba isejimui kur, o siaip vystyklai puikiai tiktu thumbup.gif jeigu man reiktu is naujo pirktis viska, tai tikrai daugiau vystyklu pirkciau, nes su segtuku susegus puikiai laikosi thumbup.gif ekomamos parduotuveje yra pigiai - po 6lt vienas prefold vystykliukas 4u.gif o kelnyciu prilaikanciu manau kokiu 3 reiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 02 19, 10:41)
as manau, kad pradziai reiktu tik keliu sauskelniu pabandymui arba isejimui kur, o siaip vystyklai puikiai tiktu  thumbup.gif  jeigu man reiktu is naujo pirktis viska, tai tikrai daugiau vystyklu pirkciau, nes su segtuku susegus puikiai laikosi  thumbup.gif  ekomamos parduotuveje yra pigiai - po 6lt vienas prefold vystykliukas  4u.gif  o kelnyciu prilaikanciu manau kokiu 3 reiktu  4u.gif

Na mano mamytė turi labai daug naujų vistyklų, bet man kažkaip baisu, jug drabužėliai peršlampa nuo jų. O tos prilaikančios kelnytės yra neperšlampamos?
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 02 19, 10:41)
as manau, kad pradziai reiktu tik keliu sauskelniu pabandymui arba isejimui kur, o siaip vystyklai puikiai tiktu  thumbup.gif  jeigu man reiktu is naujo pirktis viska, tai tikrai daugiau vystyklu pirkciau, nes su segtuku susegus puikiai laikosi  thumbup.gif  ekomamos parduotuveje yra pigiai - po 6lt vienas prefold vystykliukas  4u.gif  o kelnyciu prilaikanciu manau kokiu 3 reiktu  4u.gif

norejau paklaust kas tie prefold? kazkaip nieko po 6 lt ten nematau... blush2.gif
Atsakyti
oi, radau jau smile.gif sita o tie aprisami, kur po 12lt ne geriau? g.gif oi...miskas miskas man cia... doh.gif
Atsakyti
Mergaites, toki nekuklu klausima uzduosiu, turint omeny, kad pacios siuvejos cia irgi lankosi blush2.gif Del kainos ir naturalumo, aisku, labai vilioja SM siuvejeliu produkcija 4u.gif Bet zaliai busimai mamytei visgi neaisku, koks cia gautusi kainos ir kokybes santykis... Tos, kurios naudojote ir namuose siutas, ir pirktines daugkartines sauskelnes - kam vis delto teiktumete pirmenybe?
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2010 02 19, 10:02)
Mergaites, toki nekuklu klausima uzduosiu, turint omeny, kad pacios siuvejos cia irgi lankosi blush2.gif Del kainos ir naturalumo, aisku, labai vilioja SM siuvejeliu produkcija 4u.gif Bet zaliai busimai mamytei visgi neaisku, koks cia gautusi kainos ir kokybes santykis... Tos, kurios naudojote ir namuose siutas, ir pirktines daugkartines sauskelnes - kam vis delto teiktumete pirmenybe?

na pirktines parduotuvines pirkau is eko medziagos, tai tuom ir skiriasi smile.gif aisku, parduotuviniu ir isvaizda geresne kazkiek, bet turiu keleta is SM siuvejeliu, tai niekuom ne blogesnes jos, tik tiek kad ne is eko medziageles, plius kai ploviau pirmus kartus tai medziaga gerokai daze vandeni, tas man nelabai patiko. bet naudojam ir tokias ir tokias labai smagiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gioia @ 2010 02 19, 09:45)
Na mano mamytė turi labai daug naujų vistyklų, bet man kažkaip baisu, jug drabužėliai peršlampa nuo jų. O tos prilaikančios kelnytės yra neperšlampamos?

neperlsampa drabuzeliai mirksiukas.gif dedi ant vystyklo arba sauskelniu prilaikancias kelnytes. mes naudojam vilnones, jos ismirkytos vilnos balzame su lanolinu, tai sulaiko dregme ir rubeliai nesuslampa 4u.gif

QUOTE(Akviliuks @ 2010 02 19, 09:50)
oi, radau jau smile.gif sita o tie aprisami, kur po 12lt ne geriau? g.gif oi...miskas miskas man cia... doh.gif

mums pvz tie aprisami nelabai patiko, bet kiti sako labai smagiai naudoja ir dziaugiasi. manau, pirmiausiai pabandymui visko po truputi reiktu ir issirinksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 02 19, 11:53)
na pirktines parduotuvines pirkau is eko medziagos, tai tuom ir skiriasi  smile.gif  aisku, parduotuviniu ir isvaizda geresne kazkiek, bet turiu keleta is SM siuvejeliu, tai niekuom ne blogesnes jos, tik tiek kad ne is eko medziageles, plius kai ploviau pirmus kartus tai medziaga gerokai daze vandeni, tas man nelabai patiko. bet naudojam ir tokias ir tokias labai smagiai  4u.gif

Daze ko gero frotines? Flanelines neturetu dazyti, o ypc jei sviesesniu spalvu. Bent jau man nedazo flanele. o po n. skalbimu, tiek pirktines, tiek namines savo grozi siek tiek praranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 02 19, 11:53)
bet naudojam ir tokias ir tokias labai smagiai  4u.gif

Aciu 4u.gif Siaip kiek teko matyti, tai pirktines - tiek medvilnines, tiek bambukines - buna is tokios lyg ir pasiaustos, purios medziagytes, ar ne? Flanele tuo poziuriu atrodo kitaip. O naudojant ar tas turi kokios itakos, na, nezinau, sugeriamumui ar kudikio odelei? Atsiprasau uz kvailus klausimus, bet pirmakartei gal galima biggrin.gif
Atsakyti