QUOTE(Suomi @ 2010 02 19, 10:02)
Mergaites, toki nekuklu klausima uzduosiu, turint omeny, kad pacios siuvejos cia irgi lankosi
Del kainos ir naturalumo, aisku, labai vilioja SM siuvejeliu produkcija
Bet zaliai busimai mamytei visgi neaisku, koks cia gautusi kainos ir kokybes santykis... Tos, kurios naudojote ir namuose siutas, ir pirktines daugkartines sauskelnes - kam vis delto teiktumete pirmenybe?
na pirktines parduotuvines pirkau is eko medziagos, tai tuom ir skiriasi
aisku, parduotuviniu ir isvaizda geresne kazkiek, bet turiu keleta is SM siuvejeliu, tai niekuom ne blogesnes jos, tik tiek kad ne is eko medziageles, plius kai ploviau pirmus kartus tai medziaga gerokai daze vandeni, tas man nelabai patiko. bet naudojam ir tokias ir tokias labai smagiai
Papildyta:
QUOTE(Gioia @ 2010 02 19, 09:45)
Na mano mamytė turi labai daug naujų vistyklų, bet man kažkaip baisu, jug drabužėliai peršlampa nuo jų. O tos prilaikančios kelnytės yra neperšlampamos?
neperlsampa drabuzeliai
dedi ant vystyklo arba sauskelniu prilaikancias kelnytes. mes naudojam vilnones, jos ismirkytos vilnos balzame su lanolinu, tai sulaiko dregme ir rubeliai nesuslampa
QUOTE(Akviliuks @ 2010 02 19, 09:50)
oi, radau jau
sita o tie aprisami, kur po 12lt ne geriau?
oi...miskas miskas man cia...
mums pvz tie aprisami nelabai patiko, bet kiti sako labai smagiai naudoja ir dziaugiasi. manau, pirmiausiai pabandymui visko po truputi reiktu ir issirinksit
~I don't know where I'm going, but I'm on my way~