Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Rasma, labai aciu uz komentara 4u.gif Kol nesusiduri tikrai apie tokius dalykus nepagalvotum g.gif
Atsakyti
juk galima nusimegzti linksmas vilnones kelnytes mirksiukas.gif as vasara dukrytei tokias turejau tai mum buvo vietoj sortuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2010 02 12, 10:23)
juk galima nusimegzti linksmas vilnones kelnytes  mirksiukas.gif  as vasara dukrytei tokias turejau tai mum buvo vietoj sortuku  ax.gif

ir is kokiu siulu mezgat? as turiu nusimezgus is merino Rasakilos siulu ir niekad nepagalvociau , kad galima megzt is bet kokiu vilnoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2010 02 12, 08:23)
juk galima nusimegzti linksmas vilnones kelnytes  mirksiukas.gif  as vasara dukrytei tokias turejau tai mum buvo vietoj sortuku  ax.gif

zinoma, galima. mes puikiai nesiojam ir mano megztas rolleyes.gif bet vis tiek tos rasakilos kelnytes man tokios mielos wub.gif wub.gif

QUOTE(hela77 @ 2010 02 12, 09:13)
ir is kokiu siulu mezgat? as turiu nusimezgus is merino Rasakilos siulu ir niekad nepagalvociau , kad galima megzt is bet kokiu vilnoniu g.gif

as bent jau mezgiau is merino baby wool, svelnuciai, plonyciai, sauniai nesiojom rolleyes.gif dar is rasakilos siulu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 02 12, 11:40)
zinoma, galima. mes puikiai nesiojam ir mano megztas  rolleyes.gif  bet vis tiek tos rasakilos kelnytes man tokios mielos  wub.gif  wub.gif
as bent jau mezgiau is merino baby wool, svelnuciai, plonyciai, sauniai nesiojom  rolleyes.gif  dar is rasakilos siulu  thumbup.gif

turejau ir tuos svelnucius, plonycius, bet ar jie nepraleidzia slapimo? ir is keliu siulu mezget? Nes mezgiau kepuryte is 1 siulo, tai labai jau skysta gavos..
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 02 12, 11:13)

as mezgu is 100%vilnos svelnuciu siulu.jei siuliukas plonesnis buna tai ties klynuku mezgu dvigugu mezgimu, o paskui dar isiunu vilnoni iklotuka ax.gif pro tokias kelnytes tikrai niekas neprabega.o ir ties juosmeniu jos plonesnes ax.gif va vienos paskutiniu mano kelnyciu blush2.gif
user posted image
galima ivairius rastus deti,spalvom zaisti. dabar dar bandau paveiksliukus ismokti megzti, tuomet isvis fantazija beribe biggrin.gif
ai dar pamirsau paminet kad svarbiausia perkant siulus reik ziuret kad butu 100%vilna. nors anksciau kazkur buvau radus mamyciu parasyta,kad tinka ir 80 ar 70%vilnos siulai.bet man patikimiau atrodo 100% vilna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimimita: 12 vasario 2010 - 12:59
QUOTE(hela77 @ 2010 02 11, 19:07)
Gal gausis kaip reklama, bet man tai jos geriausios http://www.rasakila....s/kelnaites.htm

Jau antra vaika auginu  mirksiukas.gif
Papildyta:

as mezgiau pagal sita schema ir maniske didele gime ir daug auga, bet vis dar geros (sveriam dabar 7,3 kg)
http://www.ottobrede...er_cover_en.pdf
Manau, daug atsakymu galima rasti sitoj temoj : http://www.supermama...?...332366&st=0

Dekui, as pagal kita schema mezgiau (kur nuo virsaus ratu mezgi).Man tik nepatinka kai buna eilem surasyta. Butu paprasciau jei centimetrais parasytu, kiek nuo vienos vietos iki kitos turetu buti. Nes atrodo nors ir atsiskaiciavau kiek akiu reikia uzdeti kad gautusi tas pats dydis, bet vis tiek jauciu nesigavo kaip turejo... Kitas pabandysiu paga tavo duota schema.

QUOTE(rimimita @ 2010 02 12, 11:26)
as mezgu is 100%vilnos svelnuciu siulu.jei siuliukas plonesnis buna tai ties klynuku mezgu dvigugu mezgimu, o paskui dar isiunu vilnoni iklotuka ax.gif  pro tokias kelnytes tikrai niekas neprabega.o ir ties juosmeniu jos plonesnes  ax.gif  va vienos paskutiniu mano kelnyciu  blush2.gif
user posted image
galima ivairius rastus deti,spalvom zaisti. dabar dar bandau paveiksliukus ismokti megzti, tuomet isvis fantazija beribe  biggrin.gif

O jau grozis kelnyciu... 4u.gif O kad as mokeciau tokius rastus padaryti...
Atsakyti
QUOTE(Lailatina @ 2010 02 12, 12:52)
:  O kad as mokeciau tokius rastus padaryti...

spėju kad čia masina viska padaro rolleyes.gif
Atsakyti
Megztos kelnytes grazu, bet va kai norisi ivairoves ir viska isbandyti, tai imi zvalgytis ir kt. medziagas.
Megzti kelnytes pasirodo galima ne is bet kokios vilnos. Isbandziau savo kailiu, mezgiau, vargau nusipirkusi 100 proc. svelnios kasmyro vilnos, tai sysius isbego kaip pro reti doh.gif Darbo gaila. Vienas bandziau is 100 merino vilnos (atrodo Katia vadinasi), tai neprabega.
Atsakyti
Akvilytė, o ar ne tu rašei, kad ne visi siūlai tinka? Spalvotos pvz nelabai? Ar aš čia kažką painioju.

Merginos, fleeso - vilnos medžiaga neturi kaip maišelis nieko nepraleisti, ji nepraleidžia dregmės. Skysti turi sugerti sauskelnė-vystyklas. Storesnis fleesas tą funkciją taip pat atlieka.

O kalbant apie įklotus - jie tiesiog nesugeria skystį, praleidžia per save ir lieka beveik sausi

trys viename ir aš turiu vienas, naudoju pasipuošti, arba nakčiai.. bet man nekvepia - arba aš nejaučiu g.gif Gal dėl to, kad kiekvieną kart džiovinu gan karštoj temperaturoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 12 vasario 2010 - 13:26
QUOTE(Natuke @ 2010 02 12, 13:25)
Akvilytė, o ar ne tu rašei, kad ne visi siūlai tinka? Spalvotos pvz nelabai? Ar aš čia kažką painioju.

taip, aš... bent jau aš ganėtinai ilgai ieškojau spalvotų tinkančių siūlų.... išbandžiau begalę rūšių... kol radau tuos.. kiti irgi kažkiek sulaikydavo.. bet gal aš kai ne savam naudojimui tai gal per didelius reikalavimus keliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 02 12, 09:47)
turejau ir tuos svelnucius, plonycius, bet ar jie nepraleidzia slapimo? ir is keliu siulu mezget? Nes mezgiau kepuryte is 1 siulo, tai labai  jau skysta gavos..

as mezgiau is vieno siuliuko, plonytes gavosi, bet vasarai pats tas buvo thumbup.gif gerai lanoline ismirkiau ne viena karta ir nepraleido skyscio schmoll.gif aisku, daznai sauskelnes keiciau, nelaukiau kol visai sunksis skystis, bet siaip tai nepraleido smile.gif

QUOTE(rimimita @ 2010 02 12, 11:26)
as mezgu is 100%vilnos svelnuciu siulu.jei siuliukas plonesnis buna tai ties klynuku mezgu dvigugu mezgimu, o paskui dar isiunu vilnoni iklotuka ax.gif  pro tokias kelnytes tikrai niekas neprabega.o ir ties juosmeniu jos plonesnes  ax.gif  va vienos paskutiniu mano kelnyciu  blush2.gif
user posted image
galima ivairius rastus deti,spalvom zaisti. dabar dar bandau paveiksliukus ismokti megzti, tuomet isvis fantazija beribe  biggrin.gif
ai dar pamirsau paminet kad svarbiausia perkant siulus reik ziuret kad butu 100%vilna. nors anksciau kazkur buvau radus mamyciu parasyta,kad tinka ir 80 ar 70%vilnos siulai.bet man patikimiau atrodo 100% vilna  ax.gif

o jau kelnyciu grozis wub.gif wub.gif
Atsakyti