Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

hela, tos knopkes sauskelniu dydzio sumazinimui. pvz. pacia apatine eilute knopkiu susegi su trecia nuo apacios ir gaunasi maziukui skirtos sauskelnes biggrin.gif
Itariu mes pirkom tas pacias sauskelnes is SM. Ispudzius apie jas kelios zinutes atgal jau rasiau g.gif Itariu sitoj e parduotuvej bus kazkas panasaus.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 02 09, 17:46)
hela, tos knopkes sauskelniu dydzio sumazinimui. pvz. pacia apatine eilute knopkiu susegi su trecia nuo apacios ir gaunasi maziukui skirtos sauskelnes  biggrin.gif
Itariu mes pirkom tas pacias sauskelnes is SM. Ispudzius apie jas kelios zinutes atgal jau rasiau  g.gif  Itariu sitoj e parduotuvej bus kazkas panasaus.

apsvieskite mane ka reiskia trumpinys SM ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 02 09, 21:09)
apsvieskite mane ka reiskia trumpinys SM ?  ax.gif

SM- supermama.lt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2010 02 09, 17:46)
hela, tos knopkes sauskelniu dydzio sumazinimui. pvz. pacia apatine eilute knopkiu susegi su trecia nuo apacios ir gaunasi maziukui skirtos sauskelnes  biggrin.gif
Itariu mes pirkom tas pacias sauskelnes is SM. Ispudzius apie jas kelios zinutes atgal jau rasiau  g.gif  Itariu sitoj e parduotuvej bus kazkas panasaus.

mano lelius nebuvo toks mazas, kad reiktu perdaug mazint... bet siaip tai dedama pradzioj galvojau, kad cia didesniems vaikams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 02 09, 10:22)
Norejau paklausti tu, kurios naudojate aprisamus vystyklus- ar jie patogesni, kai leliukas dar mazesnis  ar jau didesniam, lakstanciam geriau naudoti?
Kaip suprantu reiketu deti iklotuka + vystykla + prilaikancias kelnaites?
mano lelyte gims balandzio viduryje, pirma menesiuka tai vienkartines sauskelnes turbut naudosime, bet paskui galvoju apie daugkartines. Beje pvz. vasara ar nebus lialiui karsta su tomis vinonemis kelnytemis??? Ar galima vaikui uzdeti kainytes , marskinukus ir tada jau jokiu slaiuztinuku nereikia?
Aciu uz atsakymus.

mums aprisami vystyklai nepatiko, labiau prefoldai pasiteisino.

su vilnonem kelnytem tikrai nebus per karsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 02 09, 20:49)
SM- supermama.lt  biggrin.gif
Papildyta:

mano lelius nebuvo toks mazas, kad reiktu perdaug mazint... bet siaip tai dedama pradzioj galvojau, kad cia didesniems vaikams  ax.gif

Musu vaikai labai panasaus amziaus, tik savaite skiriasi, bet as ir dabar dar mazinu, taip kojytes geriau apgula ir per sonus nebega. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 02 10, 02:00)
Musu vaikai labai panasaus amziaus, tik savaite skiriasi, bet as ir dabar dar mazinu, taip kojytes geriau apgula ir per sonus nebega.  mirksiukas.gif

Atsakyti
sveikos.. smile.gif na as vis paskaitineju temele sita.. nes balandi laukiu pirmagimio ir jau po truputi pradejau pirkinetis daugkartines sausklesn.. dabar dar turiu tik kelis vystyklus ir bambukines sausklenes 5 keleta bandysiu siutis pati ziuresiu kaip gausis aisku su mamos pagalba.. na bet dar reikia daug ko suspirkt..

iskilo man toks klausimas kas tie perfoldai...?
Atsakyti
QUOTE(Neringa_ @ 2010 02 10, 14:35)
iskilo man toks klausimas kas tie perfoldai...?

http://www.ekomama.l...5c3f160522be445
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 02 10, 14:37)

paziurejau internete nuotraukoje, tai man jie atrodo taip netvirtai laikosi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 02 10, 16:07)
paziurejau internete nuotraukoje, tai man jie atrodo taip netvirtai laikosi...  blush2.gif

zinok, labai gerai tas snappas laiko thumbup.gif gal jau pradedanciam vaiksciot kudikeliui ir kitaip butu.. bet vistiek ant virsaus dedasi neperslampamos kelnes. O tos vilnones tai isvis iki pazastu uzsitraukia (is Rasakilos). man tai jie kolkas geriausi. prisisiuvau dar kruva, tai neatsidziaugiu. Turiu dar kelias siutas sauskelnes, tai tas net pamirstu uzdet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 02 10, 15:07)
paziurejau internete nuotraukoje, tai man jie atrodo taip netvirtai laikosi...  blush2.gif

Tvirtai, tvirtai laikosi biggrin.gif Mes isaugom pirma dydi prefoldu, tai dabar kartais kaip prefoldus lankstau 80*80 cm merliukus ir segu snapiu, irgi gerai laiko ir sugeria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 02 10, 17:07)
Tvirtai, tvirtai laikosi  biggrin.gif  Mes isaugom pirma dydi prefoldu, tai dabar kartais kaip prefoldus lankstau 80*80 cm merliukus ir segu snapiu, irgi gerai laiko ir sugeria  thumbup.gif

kokius merliukus? merle gi labai skysta- man tai kiaurai varydavo doh.gif nu as ta, senovine naudojau is keliu sluoksniu.
Atsakyti