Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Edora @ 2009 03 09, 10:30)
O aš vis tik naudosiu jas po truputį. Juk reikia, kad jos pakankamai kartų išsiskalbtų, kad sugertų normaliai.

Bambolini bambutę dengia. Bet aš kažkaip pamaniau, kad jos pakankamai švelnios  unsure.gif
Negi jums bambutė dar neužgijus?  g.gif

O Bambo yra 1 dydžio? T.y. 2-5 kg?

Na, virkštelė tai nukrito, bet pati bambutė tai dar neužgijusi galutinai...

Bambo yra 1 dydžio. Mačiau tikrai. Tik kažkodėl nusipirkau 2 g.gif Bet ir tos gerai - atlenkiu kraščiuką ir OK biggrin.gif

Jaučiu, kad reiks ir man pabandyti jau tas daugkartines. Kažkaip jau norisi wub.gif Gaila tik kad aprišamų vystyklų nenusipirkau pabandymui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 03 09, 13:44)
Na, virkštelė tai nukrito, bet pati bambutė tai dar neužgijusi galutinai...

Bambo yra 1 dydžio. Mačiau tikrai. Tik kažkodėl nusipirkau 2  g.gif Bet ir tos gerai  - atlenkiu kraščiuką ir OK biggrin.gif

Jaučiu, kad reiks ir man pabandyti jau tas daugkartines. Kažkaip jau norisi  wub.gif Gaila tik kad aprišamų vystyklų nenusipirkau pabandymui unsure.gif

Aš dabar paprastą merlinį vystikliuką uždėjus. Einu tikrint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2009 03 09, 12:59)
Aš dabar paprastą merlinį vystikliuką uždėjus. Einu tikrint smile.gif

Man suveikia taip - merliukas, po juo vilnonis iklotas ir ant visko - aprisamas vystyklas.
Bet sonai tai nesaugus smile.gif
Atsakyti
O aš įsitikinau, kad nieko nėra geriau už namų darbo veltines sauskelnes drinks_cheers.gif
Draugė nuvėlė - į lauką ar į svečius tik su jomis mirksiukas.gif
Į vidų dedasi frotinis įklotukas iš seno rankšluosčio.
Vaikas, net jei ant šono guli - lieka sausos vilnonės kelnės, o veltinis - tik drėgnokas.
Gaila, kad prisipirkus daugiau kitų vystyklų buvau... Tai su jom kartais pašlampam.
Ir bambukinės naktį nelaiko... schmoll.gif

Jei kartais kas norėtų mano draugės veltinių sauskelnių - parašykit man až.
Pigiau nei parduotuvėje - gaminys patikrintas vaikų lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.ekoeko.lt...mp;cnid=oxdw504 ar matet ir ekoeko pradejo prekiauti kudikiu drabuzeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2009 03 10, 00:54)
Jei kartais kas norėtų mano draugės veltinių sauskelnių - parašykit man až.
Pigiau nei parduotuvėje - gaminys  patikrintas vaikų  lotuliukas.gif

Gal galima nuotraukytę, smalsu kaip atrodo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(supersvocia @ 2009 03 10, 11:35)
http://www.ekoeko.lt...mp;cnid=oxdw504  ar matet ir ekoeko pradejo prekiauti kudikiu drabuzeliais  thumbup.gif

Super, yra šalmų kepurių didelių dydžių. Tik įdomu – ar tik internetu galima užsisakyti? Nesimatavus kepurės baisu pirkti 4u.gif
Atsakyti
[quote=Pingvinukas,2009 03 10, 12:03]
Gal galima nuotraukytę, smalsu kaip atrodo 4u.gif
Papildyta:

Nepasiseka įdėti fot, parašykit į až email adresą, atsiųsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaliet: 10 kovo 2009 - 22:46
labas mamytės
dar besilaukdama sekiau visus pokalbius apie daugkartines sauskelnes ir nutariau išmėginti. dabar mano mažiui jau 7,5 mėn. turiu prisipažinti, kad pradžioje man nepavyko susidraugauti su tom naujovėm ir jau buvau nuleidusi rankas. bet pamažu vieni kitus prisijaukinom biggrin.gif dabar dieną visada būnam tik su medžiaginėm. tiesa, jau dažnai padarom ir ant puoduko. tik naktį vis dar dedu vienkartines sauskelnes blush2.gif pora kartų bandžiau migdyti su daugkartinėmis. vaikas tik pavalgydavo ir vėl užmigdvo - nenorėdama visai išbudinti neradau progos pakeisti. nors vaikas nerodė jokių nepasitenkinimo ženklų, bet nubudo jau visas šlapias doh.gif
noriu paklausti, kaip jūs elgiatės naktį? ar keičiat?
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Po dvieju menesiuku ir as jau dziaugsiuosi savo pirmagimiu 2.gif Ir taip pat galvoju naudoti daukartines sauskelnes. Tik vat iskilo man toks klausimelis g.gif kiek reiketu tureti tu sauskelniu, kad uztektu visai dienelei?
Atsakyti
QUOTE(vytaute28 @ 2009 03 11, 12:04)
noriu paklausti, kaip jūs elgiatės naktį? ar keičiat?

O aš pirmiau pakeičiu, o po to einu maitinti.
Esam jau 8,5 mėn. Tad keiciu tik apie 3-4 val. (1k.)
ir tik daugkartines... aisku retkarciais pasitaiko mazu avariju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaliet: 11 kovo 2009 - 13:54
QUOTE(Živile60 @ 2009 03 11, 12:29)
Sveikos mamytes,
Po dvieju menesiuku ir as jau dziaugsiuosi savo pirmagimiu 2.gif Ir taip pat galvoju naudoti daukartines sauskelnes. Tik vat iskilo man toks klausimelis g.gif kiek reiketu tureti tu sauskelniu, kad uztektu visai dienelei?

Man reikia 7-8 komplektu plius 2 vienkartines nakciai. Bet mums tik trys savaites wink.gif
Atsakyti
Norėčiau komentarų apie atprastukes biggrin.gif
Mėrgytei metai ir 5mėn. namuose laksto be sauskelnių ir sėdasi ant puoduko, reiktų nakčiai ir į lauką ax.gif
iki šiol naudojam "negerietiškas" sintetines blush2.gif apie ekologiškas nė nenutuokiau ir matomai bandos jausmo pagauta ir nesidomėjau blush2.gif o gaila ax.gif pasiteisimas yra pioneer.gif
laukiu kometarų apie atprastukes ax.gif ar užtenka tik kelnyčių ar į jas reik kokių įklotukų? rolleyes.gif
Atsakyti