Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Natuke @ 2010 01 27, 11:12)
ebay, kai ruošiau kraitelį mažei, atsiųntė mamytė iš Kanados

O ar daug kainuoja siustis is JAV ar Kanados?
Atsakyti
laaaaabai laukiu atsiliepimu kas naudojo maziams shitas sauskelnes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2010 01 30, 20:08)
laaaaabai laukiu atsiliepimu kas naudojo maziams shitas sauskelnes
user posted image

koks gamintojas cia?
Atsakyti
Premium 2.0 Bamboo AIO -cia bambukines tos minkshtesnes negu medvilnines paprastos 4u.gif
galvoju gal kas parsisiunte jau buvo ir gali pakomentuoti, nes atrodo man jos patraukliausios ish visu matytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 31 sausio 2010 - 10:48
bet čia sintetinis viršus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 28, 00:06)
O ar daug kainuoja siustis is JAV ar Kanados?

manau +- 10 usd jeigu nedaug siunčiates, bet dar gali muitinė priskaičuoti. Bet vis tiek dažniausiai apsimoka
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 01 09, 00:06)
ar kas bandet tokiasvilnones prilaikancias kelnytes  arba tokias  g.gif  idomu atsiliepimai. kaip suprantu tokios su lipukais arba spaustukais patogiau, kai  iklotelius tik naudoji arba vystyklus, ar ne?
Papildyta:
ir papasakokit, prasau, man apie atprastukes  blush2.gif  blush2.gif

Mes bandeme ir vilnones ir su lipukais neperslampancias, ir abejos labai patiko smile.gif
Vilnones siek tiek suslampa, jei pamirsti ilgiau pakeisti, ir kai issiteplioja su didesniu reikaliuku, reikia skalbti, ilgai dziuna, sudetingas skalbimas, bet ekologiskesnes smile.gif
Vienu su lipukais imse vimse nespejom panaudoti... gal kam reikia..., naujos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fajeta @ 2010 02 01, 15:14)
Mes bandeme ir vilnones ir su lipukais neperslampancias, ir abejos labai patiko smile.gif
Vilnones siek tiek suslampa, jei pamirsti ilgiau pakeisti, ir kai issiteplioja su didesniu reikaliuku, reikia skalbti, ilgai dziuna, sudetingas skalbimas, bet ekologiskesnes smile.gif
Vienu su lipukais imse vimse nespejom panaudoti... gal kam reikia..., naujos
user posted image

uz kiek parduodat?
galima ir i a.z.
Atsakyti
gal kam reikia vystyklu susegimu?
pigiau nei parduotuveje, pakuote nepazeista, tiesiog per daug uzsipirkau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2010 02 02, 12:51)
gal kam reikia vystyklu susegimu?
pigiau nei parduotuveje, pakuote nepazeista, tiesiog per daug uzsipirkau  blush2.gif

Po kiek parduodi?
Atsakyti
skaitau skaitau šią temutę, bet nerandu tokio mane dominančio dalyko - ar niekas nebandėte pačios pasisiūti medžiaginių sauskelnių ar įklotų? g.gif norėčiau kokios iškarpos.
mat mums jau 9 mėn., gyvenam su blogietėm vienkartinėm sauskelnėm, bet namie bandau be sauskelnių palikti, merliuką ar šiaip kokį skudurėlį įdedu, tik nepatogu, nes tie mano įdėti skurliai tvirtai nesilaiko.
o gal ne į tą temą aš čia kreipiuosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2010 02 03, 16:37)
skaitau skaitau šią temutę, bet nerandu tokio mane dominančio dalyko - ar niekas nebandėte pačios pasisiūti medžiaginių sauskelnių ar įklotų?  g.gif  norėčiau kokios iškarpos.
mat mums jau 9 mėn., gyvenam su blogietėm vienkartinėm sauskelnėm, bet namie bandau be sauskelnių palikti, merliuką ar šiaip kokį skudurėlį įdedu, tik nepatogu, nes tie mano įdėti skurliai tvirtai nesilaiko.
o gal ne į tą temą aš čia kreipiuosi?  g.gif

Šitoje temoje tikrai rasite kaip pasisiūti 4u.gif http://www.supermama...howtopic=332366
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 02 03, 15:39)
Šitoje temoje tikrai rasite kaip pasisiūti  4u.gif http://www.supermama...howtopic=332366

aciu labai 4u.gif
Atsakyti