Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Natuke @ 2010 01 04, 10:12)
Mano galva jie būtų pigesni už kanapinius g.gif

Tai maži prefold vystyklai visi jau virtuvėje.

aš tai išvis nesuprantu kaip tokia kaina jų tesigauna g.gif na radau aš vienoj pardėj tokio audinio kaip prefoldų... nebrangi.. bet siūt neapsimoka schmoll.gif net sau pačiai tas pats gaunasi kaip iš ekomamos tarkim pirkt.. tik tiek dar didesnius galima pasisiūt g.gif bet man jau neaktualu biggrin.gif maniškis jau į pėdkelnes sisioja.. ir klauso moralo kad reik į puoda daryt o ne ant žemės lotuliukas.gif doh.gif

mano puse įklotėlių jau irgi mazgotėm sunaudota lotuliukas.gif
Atsakyti
Nzn, jų standartinė mažmenynė kaina pvz JAV - apie 2,5 usd už vieną. Galima ir visus 12 naujagimiams nusipirkti už 12-13usd, tai gaunasi po 1 usd už vienėtą. Gaunasi panašiai, kaip ir ekomamoj. Manau, kad jei tiesiog gamina Kinijoje kur ir medžiagos ir darbo jėga pigesni g.gif
Papildyta:
Granatas, gal neskubėk parduoti, juk dar pratinsites prie puodo ir norėsit pvz apaugoti kilimą, ir pasirupinti, kad vaikutis jaučia ką daro. Tada ir prireiks tokių sauskelnių. Bet šiaip pasakiškas grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 01 04, 11:35)
Granatas, gal neskubėk parduoti, juk dar pratinsites prie puodo ir norėsit pvz apaugoti kilimą, ir pasirupinti, kad vaikutis jaučia ką daro. Tada ir prireiks tokių sauskelnių. Bet šiaip pasakiškas grožis wub.gif

Tai....labai čia "nesiparinu" su tuo pardavimu blush2.gif Nupirks tai nupirks ax.gif nenupirks - tai patys naudosim....bet kad....sunkokai čia mums su jais....mažoji visai nebesiduoda keisti sauskelnių - jau toks atamanas auga lotuliukas.gif
Atsakyti
o tas daugkartines visvien dažniau keisti reikia.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Granatas: 04 sausio 2010 - 12:39
Pasigirsiu ir as musu pasiekimais biggrin.gif dukryte su daugkartinem sauskelnem auginu nuo 2savaiciu, o vienkartiniu visiskai nebenaudojom nuo 1,5menesio. Turejau pora pirktiniu sauskelniu, o visas kitas pasisiuvau. Kadangi dukryte labai daznai skystai kakojo,tai mum vystyklai netiko. turejau ir ju keleta, bet su jais visada vilnones kelnytes likdavo isteptos kakuciu. ir kazkodel pro pirktiniu sauskelniu krastus kakutis prabegdavo doh.gif bent jau su namu gamybos tokiu ciudu nebudavo biggrin.gif
Taigi dukryte prie puoduko pradejau pratint nuo 10menesiu. puodukas stovejo kaip zaislas, pratinosi viens prie kito ax.gif metuku ir poros savaiciu vis ilgiau palikdavau nuogu klynuku lakstyti, po 2-3 valandas. tuo metu sysiukas liejosi laisvai,ir bandeliu buvo doh.gif po tokiu avariju vistiek pasodindavau ant puoduko ir ji sededavo kiek norejo. vis dazniau siulydavau puoduka ir po poros savaiciu suprato,kad reik atsinesti puoduka,kai kazko uzsimano bigsmile.gif Kadangi budavo dar avariju,tai laikydavau su sauskelne.bet po keleto savaiciu vel nebesiprase ant puoduko kai segedavo sauskelne.Taigi nutariau,kad laikas atsisveikint su sauskelnem ax.gif Ir ka, jau dabar ismiega visa nakti sausa,diena visada atsinesa puoduka kai ko nors uzsimano. sauskelne dedu tik i lauka, nes baisoka, kai tokie salciai,kad betos neprisisauktume, nors is lauko gryzta sausa ax.gif
Dabar ziuriu i tas sauskelnes,ir keista kad ju svariu kruva stovi ir skalbt nereik bigsmile.gif Taigi dukryte nuo metu 3menesiu ir savaites,jau nebenaudoja sauskelniu ax.gif Teks sauskelnes susikrauti ir pasilikti kitam mazyliui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2010 01 04, 13:44)
.bet po keleto savaiciu vel nebesiprase ant puoduko kai segedavo sauskelne.

super jūsų pasiekimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2010 01 04, 14:44)
Pasigirsiu ir as musu pasiekimais

Nieko sau thumbup.gif kaip čia jūs taip anksti? Aš tai mažosios nepasodinu ant puoduko ilgiau nei 2-3 sekundėm - rėkia ir lipa lauk g.gif Nors kai daro kaku vis dažniau pasako - kaka g.gif bet ant puoduko - ni ni schmoll.gif nenori ir viskas....
Atsakyti
Čia imli mažylė ir aktyvi mama wub.gif šaunoliai. 4u.gif Mano mažoji nesiprašo, bet padaro pasodinus. Bet čia daugiau mano kaltė - esu labai užsiemus, specialiai tam daug laiko neskriu. Naktį pakeliu ant puoduko, nes ji pabunda ir nebemiega kol nepasišlapina, aš specialiai guldau be sauskelnių, kad pačiai ją pasodint - nes kitaip tingiu ir galiu ją pramieguoti.

Manoji nuo gimimo labai daug šlapinosi naktį, kai buvo mažytė, tai ir pasituštindavo 2-3 kartus per naktį doh.gif

o tas daugkartines visvien dažniau keisti reikia....

tai tame ir mokslai, kad pasišlapina ir reikia keisti, bet su daugkartiniėm vieną kartą nei vaikas jaučia, nei mama mato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 04 sausio 2010 - 15:32
na nezinau kaip mum taip pavyko,tiesiog viskas palaipsniui buvo. Kai nupirkom maziausia puoduka, tai dukrytes uzpakaliukas i ji sulindo doh.gif taigi laukem kol paaugs uzpakaliukas,nes dukryte prie smulkesniu yra. Paskui kai jau nebeikrisdavo i puoduka, tuomet is miego atsikelus iskarto sodindavau ant jo,nesvarbu,kad sauskelne jau slapia budavo,bet kartais ir puodukui turto tekdavo ax.gif bet didziausias luzis ivyko,kai as ja ilgesniam laikui palikdavau be sauskelniu,nuogu uzpakaliuku.kai pasisiodavo ant grindu,ziuredavo kas cia isbego, arba ka pamete is uzpakaliuko doh.gif tokio zaidimo uzteko poros savaiciu, suprato kame reikalas. bet kaip ir minejau,vistiek likusi laika dejau sauskelnes, tai suprato kad patogu pasidaryti i sauskelne, o paskui iskarto reikalauti ja pakeisti sausa. svarbiausia,kai nuogu uzpakaliuku budavo,visada prasydavosi ant puoduko.taigi visiskai atsisakem sauskelniu. viena diena dare i triusikelius, sekancia diena tik pirmi lasai i triusikelius tekdavo, matyt nespedavo puoduko atsinest,arba pradejus sysint, atsimindavo,kad puoduko reik g.gif bet jau trecia diena buvo tik viena avarija i triusikelius. Dabar avariju jau nebuna.Tik viena idomybe-atsinesdama puoduka, atsinesa ir knygute kad skaitytume lotuliukas.gif matyt is musu nusiziurejo,kad spauda WC buna doh.gif blush2.gif
Siaip dabar daug lengviau,nes reik apauti tik triusikelius ir pedukes,jau nebereik guldyti dukrytes, kad uzsegti sauskelne, o ir sauskelnes uzsegimas beveik neimanomas buvo pasidares, atsisegdavo ja ir issitraukdavo doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu pranešti, kad el. parduotuvė www.gu-gu.lt jau turi sauskelnių iš ekologiškos medvilnės smile.gif Taip pat bambukinių liemenėlės įklotų ir neperšlampamų maišelių suterštoms sauskelnėms.
Atsakyti
ar kas bandet tokiasvilnones prilaikancias kelnytes arba tokias g.gif idomu atsiliepimai. kaip suprantu tokios su lipukais arba spaustukais patogiau, kai iklotelius tik naudoji arba vystyklus, ar ne?
Papildyta:
ir papasakokit, prasau, man apie atprastukes blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 01 08, 23:06)
ar kas bandet tokiasvilnones prilaikancias kelnytes  arba tokias  g.gif  idomu atsiliepimai. kaip suprantu tokios su lipukais arba spaustukais patogiau, kai  iklotelius tik naudoji arba vystyklus, ar ne?
Papildyta:
ir papasakokit, prasau, man apie atprastukes  blush2.gif  blush2.gif

Norejau paklausti kiek vidutiniskai reiktu i diena, jei planuoju pradzioje naudoti vystiklus su vilnonemis kelnytemis? Ir kokie Jums geriausiai pasiteisino : muslino, flaneles, froto, prefold ? kurie greiciausiai dziuna ir patogiausia naudoti su snappy segtukais? Aciu smile.gif 4u.gif

atprastukes mes pirkome rasakiloje ( baltos), i juos dedu bambukini iklota, kuri keiciu, taciau jei jei dukryte nepasipraso ant puoduko - viskas suslampa kiaurai, bet jei pasipraso ir kol nubegam iki wc truputi suslampa - tai keiciu tik iklota smile.gif
Atsakyti