Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Ilgai skaicius, pagaliau ir mes su 2 sav. mazu uzpakaliuku pradejom naudoti medziagines sauskelnes. Gal tiksliau ne sauskelnes, bet vystyklus. Kadangi mazojo uzpakaliukas labai lieknas ir visos turimos sauskelnes per dideles, uzsisakiau perfold vystykliuku ir cia jau ispeiktas popolini dvigubo mezgimo kelnytes. Zinokit visai simpatiskai mums tos vilnones kelnytes atrodo, o su vystykliukais ir uzpakaliukas gaunasi normalaus dydzio. Dar uzsisakiau imse vimse vilnones su lipukais. Kai isbandysim, parasysim ar pasiteisino, bet kol kas atrodo, kad su vytyklais jas turetu buti patogu segti.
Taigi isbandzius perfoldus galiu pasakyti, kad tikra tiesa sake patyrusios mamos - pacioj pradzioj pats geriausias variantas vystykliukai susegti su snapiu (aprisamu nebandem) ir vilnones kelnytes. Su sauskelnem ir vilnonem gaunasi tikrai per didelis uzpakaliukas ir atrodo, kad net vaikuti paguldzius galva lieka zemiau uz uzpakliuka. biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi bandom "pereiti" prie vystyklu. nusipirkau pabandymui prefold vystykla. nu visai geras dalykas thumbup.gif aisku su snappi segtukais ir ant virsaus vilnones kelnytes. turbut, kol mazas leliukas, tai ri yra geriausias variantas (nes su medz.sauskelnem uzpakaliukas baisiai isdideja), todel pasidariau daugiau tokio dydzio vystyklu is storos flaneles. tik beda ta, kad tie snappai sunkiai uzsisega doh.gif kazkodel neuzkabina medziagos.
turius kelis kanapinius (is Rasakilos), bet jie susitrauke po skalbimo doh.gif Taigi, kas pirksit, atkreipkit demesi, kad jie sumazeja (sakyciau, geriausia turbut didziausius pirktis is karto).
Atsakyti
Tikiu, kad flanele sunkiau snapiai sukabina. As pirkau perfoldus is ekomamos, jie is nebalintos marles, tai mums gerai uzkabina ir laiko.
Dar mazam uzpakaliukui patiko isbandytos imse vimse flanelines kelnytes-vystykliukai http://www.rasakila....sauskelnes2.htm . Jie be lipuku, bet visai gerai su snapiu susegem ir musu itin smulkiam uzpakaliukui dydis thumbup.gif ir nera storos, uzpakaliukas nesigauna storesnis nei su perfoldais biggrin.gif
Taip pat bambukines one size (tik be ikloto, su iklotu maziukui per storai) visai neblogai, bet jau uzpakaliukas siek tiek didesnis gaunasi ir siokie tokie tarpai prie plonu kojyciu, nors dar ne karto neprabego pro sona.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 12 31, 13:02)
Tikiu, kad flanele sunkiau snapiai sukabina. As pirkau perfoldus is ekomamos, jie is nebalintos marles, tai mums gerai uzkabina ir laiko.

mes situos dar ir dabar naudojam, namie man pats patogiausias variantas thumbup.gif uzpakaliukas neissiputes, siaip ar taip dazniau keiciu, tai man tie vystyklai labai wub.gif
Atsakyti
mes iki šiol naudojam prefoldus, kai baigiasi segiamos sauskelnės. Naudoju su snapiu arba su tom kelnaitėm, kurie segasi ant sauskelnių kaip pampiai - tokiais kaip imse vimse sintentinės kelnytės arba popolini vilnos su spraudėmis.

Tiesa, aš pasisiunčiau iš JAV truputi kitokio dydžio prefold vystyklus - jie yra šiek tiek ilgesni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 31 gruodžio 2009 - 19:06
Bim-Bam o kiek turi vystyklu?
Natuke,gal gali adresa pasakyti is kur siunteisi?
Atsakyti
siunčiausi per draugę ax.gif pirkau iš jos draugės JAV. Bet man atrodo, perkant iš JAV ebayaus L dydžo prefold būtų tokie.
pvz
http://cgi.ebay.com/...=item3ca565df35
Atsakyti
galvoju- o paciai gal galima tuos prefold vystyklus pasisiut? ax.gif tik kur tokios medziagos gaut? turiu eilines merles, bet jos ten 20 sluoskniu reiktu det- labai jau skysta doh.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausima mamytems kurios yra pirkusios prefold vystyklus, kiek domejausi sie vystiklai buna Textiles Chinese, Textiles Indian Cotton Prefolds, Hemp Prefolds (kanapes su medvilne), taip pat Pakinstene gamintos medvilnes. O gal as kazka netaip suprantu? Lietuvoje kiek ieskojau yra tik vienas pasirinkimas, gaminta Pakistane, bet gal yra kas siuntesi ir kitu saliu vystyklus? smile.gif (turbut nusikalbejau doh.gif , bet noriu issiaiskinti )
Atsakyti
Labas mamytės 4u.gif

Gal kam reikia:

Parduodu PILNĄ rinkinį daugkartinių ekologiškų bambukinių S P A L V O T Ų TOTS BOTS
sauskelnių:
15 TOTS BOTS BAMBOOZLE 2 dydžio (8-16 kg) SPALVOTŲ sauskelnių.
3 baltos spalvos TOTS BOTS višutinės PUL kelnaitės.
3 flysinės spalvotos viršutinės kelnaitės (1 TOTS BOTS-raudonos ir 2
ECOBOTS ryškių spalvų).
3 spalvotos TOTS BOTS (su žirniukais - geltonos, žalios ir
oranžinės)viršutinės PUL kelnaitės.
Rulonas TOTS BOTS popieriaus.
2 ekologiški neperšlampami ir kvapo nepraleidžiantys ružavi gėlėti
maišai šlapioms sauskelnėms(iš Amerikos) (vienas naudojamas namie,
kitas mažesnis - keliaujant).
Naudojom viską mėnesį laiko.... ax.gif Kam tikrai įdomu, brūkštelkit į AŽ - parašysiu kainas, nes dar neskaičiavau už kiek čia parduot.... ax.gif blush2.gif

user posted image
Papildyta:
Parduodu dėl labai paprastos priežasties. Mažosios super jautri oda ir mums tinka tiktai MOLTEX sauskelnės, nuo visų kitų - beria ir gana bjauriai (jau tiek visko perbandyta...). Moltex kainuoja tiek.....o jų pakuotėje tik tiek..... lotuliukas.gif ...nu žodžiu, nusprendžiau bandyt daugkartines. Viskas gerai, gražu, minkšta, smagu.....bet ne mums.... blush2.gif gal teisingiau, ne man blush2.gif per daug man vargo blush2.gif aš ir taip nieko nespėju....taigi dantis sukandus teks dar kokius 8 mėn. Moltex pirkt......neužmėtykit akmenais už tokį sprendimą blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Granatas: 04 sausio 2010 - 01:31

QUOTE(Natuke @ 2010 01 03, 15:15)
siunčiausi per draugę  ax.gif pirkau iš jos draugės JAV. Bet man atrodo, perkant iš JAV ebayaus L dydžo prefold būtų tokie.
pvz
http://cgi.ebay.com/...=item3ca565df35

o ne per ilgi?? blink.gif pažiūrėjus į ilgį tai žiauriai ilgi g.gif aš turiu porą čiut trumpesnių.. tai net dabar vaikui riekia užlenkti kažkiek.. nes per ilgas g.gif ar aš nemoku naudotis g.gif

QUOTE(*neva* @ 2010 01 03, 21:56)
?  Lietuvoje kiek ieskojau yra tik vienas pasirinkimas, gaminta Pakistane, bet gal yra kas siuntesi ir kitu saliu vystyklus?  smile.gif (

lietuva daugiausiai vežasi audinius iš pakistano rolleyes.gif
Atsakyti
akvilytė
Man atrodo, kad manyškiai džiovyklėj susitraukė. Aš tuos didelius naudojau ir kai ji buvo mažyte, kai pritrukdavo mažų - tiesiog užlenkdavau kraštą per pus. O dabar 1,5 metų mažylei dar tinka pagal ilgi, o ekomamos L dar galima naudoti bet jau jie yra trumpoki. Nors žinoma dabar mes dažniausiai su pedkelnėm, o patogiausia iš sauskelnių yra popolini two size - tik aš jų mažai turiu - kaip sakant, batsiuvis be batų wink.gifwink.gif

Dar daug vystyklų siuvama Kinijoje - jau kaip kam patinka wink.gif. Manęs kažkaip pakistanas negasdina g.gif. Bet keista, kad LT nera ekologiškų prefold'ų - ne bent kanapiniai, bet iš ekologiškos medvilnės nėra schmoll.gif. Mano galva jie būtų pigesni už kanapinius g.gif

Dar vienas prefoldukų privalumas - ne turėjau dar tokių puikiai sugeriančiu šluosčių lotuliukas.gif labai patogu valyti ir grindus ir stalą - jeigu mažoji padaro avariją, jie sugeria labai greitai viską nuo girndų - kilimo, man lieka mažiau valymo ax.gif Tai maži prefold vystyklai visi jau virtuvėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 04 sausio 2010 - 10:26